Oren Geva פורסם אוגוסט 21, 2006 דיווח פורסם אוגוסט 21, 2006 הצטרפתי לבטא הסגורה של FSIN1.2 כמה רגעים לפני סופה (ייתכן שעוד השבוע זה יפתח לכולם) ורשמי הראשונים מ-10 דקות של משחק הם שזו תוכנה מעולה. כל היתרונות הישנים קיימים מבחינת חלקות תנועת המטוסים האחרים והגמישות בהצגתם. אבל, גם - PTT עובד כשהתוכנה במצב של שני מחשבים (אחד לסימולטור,השני ל FSINN ו-AS) גם עבור הערוץ הפרטי. יש כמובן את האפשרות שערוץ הפיקוח יגבור על הפרטי כשיש בו שידור. הם תיקנו כל מיני עניינים במערכת ה-P2P שלהם, אבל העיקר מבחינתי הוא תיקון בעית הקול הנוראית (שאחרי פרק זמן התוכנה הפסיקה להתחבר לערוץ הפיקוח עם אפשרות ה-VVL הפנימי). לטענת המפתחים העניין הזה תוקן, נצטרך עוד לבדוק זאת בפועל (איציק, תתכונן).
Gadi L. פורסם אוגוסט 21, 2006 דיווח פורסם אוגוסט 21, 2006 תודה על העידכון אורן! אני מקווה כשהתוכנה תצא יותר אנשים יעברו ויראו כמה שהיא טובה... רק שאלה, ה CP השתנה במשהו או שנשאר אותו דבר?
אורח פורסם אוגוסט 21, 2006 דיווח פורסם אוגוסט 21, 2006 דומה מאוד. גדי, התוכנה טובה ברעיון, אבל כל עוד היו בעיות VOICE זה לא שווה כלום. אם זה באמת נפתר אני מוריד את הכובע.
אורח פורסם אוגוסט 22, 2006 דיווח פורסם אוגוסט 22, 2006 כנראה ש FSINN 1.2 כלל לא תהיה מאושרת לשימוש בואטסיםף מסיבות פוליטיות מכוערות בשני הצדדים (אילן, התערבותך!). חבל, התוכנה פשוט מעולה, אין לי מילה אחרת. הערתי למפתחים שם על חוסר הגמישות שלהם, נראה לי המצב פתיר מאוד והוא לא יסתדר בגלל אגו בשני הצדדים, וכולנו מפסידים.
Ilan Jonas פורסם אוגוסט 22, 2006 דיווח פורסם אוגוסט 22, 2006 זה כל פעם ככה לפני שהם משחררים גרסה... גם זה יפתר בטח.
אורח פורסם אוגוסט 22, 2006 דיווח פורסם אוגוסט 22, 2006 נראה לי שזה חמור יותר הפעם. הם הודיעו בפורום הבטא הסגורה שהם מוציאים גירסא לבטא כללית שהם ניטרלו בה את האפשרות להתחבר לואטסים. כמובן שלבעלי הגירסא הפרטית זה עדיין אפשרי, אבל כתוב בשם המשתמש שלי בואטסים שזה FSINN1.2 BETA כשאני מתחבר, כך שאם ואטסים תחסום את זה סופרוויזר יהיה בדרך אלי תוך דקה. בכל אופן, זה נראה לי חמור יותר הפעם, כי הם מסרבים למסור לואטסים את התוכנה ל-Code Review בגלל מעורבות של מנהל הפיתוח של ואטסים שעובד ב-PMDG. הם מסרבים לכל מעורבות של גורם מסחרי בקוד שלהם (אני די מבין אותם מהבחינה הזו - הם אפילו לא משתמשים ב-FSUIPC ואני חייב להגיד שזה עובד בתצורת שני מחשבים בצורה טובה יותר מ-SB עם הפתרון שלהם שכולל עוד דברים חות מתוכנת חיבור לרשת). ואטסים כלל לא דרשה CODE REVIEW לגירסא 1.1, וגירסא 1.0 שאושרה בזמנו נבדקה, אבל האדם בואטסים שעשה את זה לא היה אותו אחד. לדעתי יש כאן גם עניינים אישיים שלהם, ובעיקר בעיה שיש להם עם PMDG - כפי שגיליתי בטיסה שלי אתמול, מחט ה-VOR של ה-744 לא עובדת כשטסים עם FSINN. המפתחים של FSINN לא מצאו שום דבר בקוד שלהם שעשוי לגרום לזאת, וכשהם פנו ל PMDG לא קיבלו שום עזרה. יתרה מכך, בפורום PMDG מי שמתלונן על הבעיה הזו פשוט מקבל תשובה שהיא בצד של FSINN. מנסיוני בתוכנה, ואני עוסק בתחום הזה כמו שאתה יודע, זה עניין פתיר, אפילו ב-20 דקות של עבודה משותפת. אבל כנראה שיש כאן יותר מידי אגו. אני שוקל להביא את זה לפורום ואטסים. FSINN כל כך אנטי הדבר הזה שהם מוכנים להוציא תוכנה לא מאושרת בואטסים לשימוש ברשתות פרטיות וכו'. לדעתי בלי ואטסים התוכנה הזאת היא כלום. אבל גם ואטסים מפסידה פה, זו פשוט תוכנה טובה, ב-4 רמות יותר מ-SB3. יותר מסובכת אולי, כן. אבל גם נותנת הרבה יותר (כולל פתרון בדקה וחצי לבעית הדקוטה שלך).
E.Z פורסם אוגוסט 22, 2006 דיווח פורסם אוגוסט 22, 2006 עוד דוגמא לשירות "המעולה" של PMDG תמורת סכום "סימלי"- הכוונה היא כמובן לנושא ה VOR. חבל FSINN אכן טובה בגרסה החדשה מ SB
אורח פורסם אוגוסט 22, 2006 דיווח פורסם אוגוסט 22, 2006 אני נתקלתי בשירות של PMDG כשנאלצתי להתקין מחדש אחרי שאיבדתי את כל המידע במחשב. הם עשו טובה שהם נתנו לי את קובץ ההתקנה שוב, למרות שהיו לי מספר ההזמנה וכל הפרטים. בעקרון הם גובים כסף עבור "גיבוי" קובץ ההתקנה. וגם כשהם נתנו לי את הקובץ הם דאגו לייצר את ההרגשה שהם עושים לי טובה וזה לפנים משורת הדין ודיר באלאק זה קורה שוב! כך שלא קשה לי להאמין שמדובר פה ביהירות וחוסר סובלנות מצד PMDG. אבל אני חושב ששני הצדדים גם במקרה PMDG וגם במקרה ואטסים לא צריכים ללכת עם הראש בקיר. כולנו מפסידים מהעניין הזה.