matan פורסם אוגוסט 25, 2006 דיווח פורסם אוגוסט 25, 2006 http://www.captainsim.net/yabb2/YaBB.pl?num=1154643804
matan פורסם אוגוסט 25, 2006 מחבר דיווח פורסם אוגוסט 25, 2006 ומה עם ה-757 של PSS? מה הקשר? הוא גם בדרך בקרוב בקרוב
Niv Malin פורסם אוגוסט 25, 2006 דיווח פורסם אוגוסט 25, 2006 ומה עם ה-757 של PSS? מה הקשר? הוא גם בדרך בקרוב בקרוב גם לא קשור אבל.... אפרופו PSS מה עם עדכון נורמלי ל-777? יצא כבר/נראה משהו באופק?
matan פורסם אוגוסט 25, 2006 מחבר דיווח פורסם אוגוסט 25, 2006 ומה עם ה-757 של PSS? מה הקשר? הוא גם בדרך בקרוב בקרוב גם לא קשור אבל.... אפרופו PSS מה עם עדכון נורמלי ל-777? יצא כבר/נראה משהו באופק? באופק הקרוב מאוד מאוד מאוד מאוד
Shai B פורסם אוגוסט 25, 2006 דיווח פורסם אוגוסט 25, 2006 אוי כמה שאני הולך לחרוש אותו... שייצא כבר שייצא!
Ben Bezalel פורסם אוגוסט 25, 2006 דיווח פורסם אוגוסט 25, 2006 ומה עם ה-757 של PSS? מה הקשר? הוא גם בדרך בקרוב בקרוב גם לא קשור אבל.... אפרופו PSS מה עם עדכון נורמלי ל-777? יצא כבר/נראה משהו באופק? באופק הקרוב מאוד מאוד מאוד מאוד אכן כן בקרוב מאוד העדכון 2.0 של ה- 777 הולך לצאת וזה מה שזה הולך לתקן: Update 2.0 RC2 ============== o When a lower cruise alt is entered during CRZ CLB, the CRZ DES mode didn't activate - fixed o Entering and deleting a speed restriction on VNAV CLB page results in ACT -1KT CLB - fixed o Climb and descent speed transition altitudes can now be deleted o MCP AP and AT lights weren't lit when IND LTS TEST selected - fixed o TRIM AIR now fails if there is no duct pressure o Loss of hydraulic pressure now freezes the flight controls; elevator drops when on ground. o FLAP OVRD button overrides both gear and flap callouts while GEAR OVRD does nothing - fixed o LNAV Turn anticipation adjusted o The FMC routes are now saved in FS/PSS/Routes folder instead of FS/PSS/Boeing 777/Routes folder. This is made to allow both PSS 777 and PSS 757 share the same route files. When routes are listed, the FMC will additionally search in FS/PSS/Boeing 777/Routes folder and list the routes saved by pre-patch PSS 777. Update 2.0 ========== o FIX INFO page and associated ND symbols added o FMC locks up related to vertical profile constraints entry - fixed o FMC Place-Bearing-Distance entry now accepts decimal point o Calculated takeoff V speeds now depend on OAT or assumed temperature, if entered. o DIRECT TO a runway CF fix causes immediate descent disregarding the MCP altitude - fixed o The FMC will no longer lock into descent phase when flaps are extended in climb. o FMC doesn't auto reset 30 seconds after landing - fixed o When coords are entered into FMC "ENTER INERTIAL POS" field, the last digits reset to zero - fixed o The PERF INIT page now accepts new cruise alt when in-flight. o Entering new DEST and executing changes on the RTE page now clears all route legs and reverts the AP to basic HDG HOLD + VS modes. o Initial VNAV descent speed is now the same as cruise speed. o ERASE prompt not displayed when DES NOW selected - fixed o Changing FMC destination airport will now change current FMC phase of flight to Climb o Setting aircraft on ground from flight using slew or FS "Go to airport" menu will now revert FMC phase to Pre-flight and reset the FMC route and performance data. o FMC route and performance data will now be reset 30 seconds after landing. o Entering a new cruise alt now re-activates Cruise phase of flight. o Entering a new cruise alt while in flight will always request the EXEC confirmation o Entering different DEST didn't display its name in DEST field until executed - fixed o Entering different DEST erased ORIGIN - fixed o When the FMC sequences to a DISCONTINUITY leg, the AP now reverts to HDG HOLD mode. o Pushing INIT REF while airborne didn't select APPROACH REF until cruise stage - now will always select APPROACH REF when airborne o When an arrival runway and STAR is selected, selecting another runway sharing the same STAR, without re-selecting the STAR again, removes all the STAR waypoints - fixed o FLCH can be engaged when MCP selected alt = current alt - fixed o If A/T ARM switch toggled off and on, the thrust mode remained blank even if a pitch mode was currently active - fixed. Appropriate thrust mode is now selected. o The AP DISCONNECT warning will now extinguish when the disengage bar is returned to the UP position. o Selecting APP with LOC active was arming LOC again - fixed o In FLCH mode, if the altitude selector is rotated thru the current altitude, the pitch mode will switch to V/S. o LNAV and VNAV can no longer be selected if there is no active route or FMC performance data. o Selecting GA during approach didn't disarm FLARE and ROLLOUT - fixed o VNAV doesn't engage when flying at cruise alt - fixed o Yaw dampers now automatically engage above 200ft AGL and automatically disengage below that altitude o If assumed temp was used to derate the takeoff, this assumed temperature was mistakenly used instead of actual OAT to calculate the climb power afterwards, resulting in really poor climb performance - fixed o The green reference EPR limit indexes on the EICAS engine display are now replaced with magenta Commanded target EPR indexes when under VNAV. o TCAS Resolution advisories, aural and PFD guidance implemented o The FSUIPC offset for SquawkBox 3 Transponder Mode C is now set when the transponder selector is at XPNDR, TA ONLY or TA/RA. It is not set at ALT RPTG OFF position o Transponder selector now defaults to STBY o Errors in fuel system logic fixed o Engine vibration readings adjusted o AOA limit indicator jittering on ground - fixed. Also the indicator is now shown only if flaps are extended. o WX radar tilt displayed on HSI doesn't exactly match the knob position - fixed o Pressurization outflow valves will now close in attempt to stop leak when aircraft doors are opened in flight. o GPWS TERRAIN warning sensitivity adjusted o PACK switch OFF light and PACK L/R message are now displayed when a pack doesn't have sufficient bleed air supply pressure o Panel switcher is not lit with instrument lighting on - fixed o Outside scenery window height adjusted o Button, switch and selector sounds added
matan פורסם אוגוסט 25, 2006 מחבר דיווח פורסם אוגוסט 25, 2006 אוי כמה שאני הולך לחרוש אותו...שייצא כבר שייצא! מציע לך בחום את הPSS.לפי איך שזה נראה עכשיו הוא הולך להיות בכמה רמות יותר טוב מהCAPTAIN SIM BLOCK F בעיקר ברמת האוטומטציה והפאנל...המודל של שניהם מדהים...מציע לך לבדוק גם את הPSS.ובקשר לזמן שיצא הBLOCK F לדעתי זה עוד ייקח המון זמן
Eldar Sella פורסם אוגוסט 25, 2006 דיווח פורסם אוגוסט 25, 2006 אני מקווה שאת זה אפשר יהיה לטיס, ונשים סוף למרג'ים :?
Ben Bezalel פורסם אוגוסט 25, 2006 דיווח פורסם אוגוסט 25, 2006 אוי כמה שאני הולך לחרוש אותו...שייצא כבר שייצא! מציע לך בחום את הPSS.לפי איך שזה נראה עכשיו הוא הולך להיות בכמה רמות יותר טוב מהCAPTAIN SIM BLOCK F בעיקר ברמת האוטומטציה והפאנל...המודל של שניהם מדהים...מציע לך לבדוק גם את הPSS.ובקשר לזמן שיצא הBLOCK F לדעתי זה עוד ייקח המון זמן אני קראתי בפורומים שהבלוק F יצא בעוד 36 ימים
Shai B פורסם אוגוסט 25, 2006 דיווח פורסם אוגוסט 25, 2006 אוי כמה שאני הולך לחרוש אותו...שייצא כבר שייצא! מציע לך בחום את הPSS.לפי איך שזה נראה עכשיו הוא הולך להיות בכמה רמות יותר טוב מהCAPTAIN SIM BLOCK F בעיקר ברמת האוטומטציה והפאנל...המודל של שניהם מדהים...מציע לך לבדוק גם את הPSS.ובקשר לזמן שיצא הBLOCK F לדעתי זה עוד ייקח המון זמן אני קראתי בפורומים שהבלוק F יצא בעוד 36 ימים מי יתן
Opher Ben Peretz פורסם אוגוסט 26, 2006 דיווח פורסם אוגוסט 26, 2006 למתלהבים שבת שלום, כדאי לזכור כי מדובר בשתי חברות שמיקומם הנוכחי הינו בליגה ב', והצפי צריך להיות בהתאם.
Moshe Mizrahi פורסם אוגוסט 26, 2006 דיווח פורסם אוגוסט 26, 2006 למתלהבים שבת שלום,כדאי לזכור כי מדובר בשתי חברות שמיקומם הנוכחי הינו בליגה ב', והצפי צריך להיות בהתאם. איפה עומדות החברות האלו יחסית ל- PMDG?
matan פורסם אוגוסט 26, 2006 מחבר דיווח פורסם אוגוסט 26, 2006 למתלהבים שבת שלום,כדאי לזכור כי מדובר בשתי חברות שמיקומם הנוכחי הינו בליגה ב', והצפי צריך להיות בהתאם. בוקר טוב עופר.......אני חושב שלכל חברה מגיע צאנס.......PSS עד עתה בהחלט שיחקו אותה,כמובן שאני לא שולל עם מה שאתה אומר ובהחלט קיבלנו רושם שהם מליגה ב' אבל תמיד יכול להיות הפתעות......מציע לחכות בסבלנות לשחרור ואז לדבר
Opher Ben Peretz פורסם אוגוסט 26, 2006 דיווח פורסם אוגוסט 26, 2006 דרוג שלי ורק שלי, ללא טיפול בהיבטי בוני קוקפיטים: 1. PMDG ו-LDS מובילות בליגה א', אך אני מזהה בשתיהן הפגנת עליונות מוגזמת ביחס ללקוחות. אני צופה ש-LDS 757 יהיה מוצר ללא תחרות יחסית לכל ה- 757 שיוצאים בתקופה האחרונה. ANDREW WILSON הינו אדם מיוחד במינו, המוצר שלו קונקורד SSTSIM הינו ללא ספק חריג בשוק התוספים הן באיכותו והן ביחסו האישי, מהיר וענייני ללקוחות. במהדורה האחרונה של מוצרו הוא חבר לפני כשנה ל- FLIGHT1 לצרכי מכירות, ובצדק, ופגע בכך אך מעט באיכות השירות. RFP דומה ל-SSTSIM במובני איכות רבים. שתי האחרונות הן כרגע חברות של מוצר אחד בלבד. איני עורך אבחנה כרגע בין פיתוחים של FLIGHT1 ומוצרי אחרים שהם מוכרים, אולם זו ללא ספק חברה טובה שבוררת בקפידה את מוצריה, מגנה עליהם ומטפלת בלקוחותיה. 2. CS ו-PSS איפהשהו בליגה אחת מתחת, ביחד עם FT. CS אכן בעיצומו של מאמץ עם ה- 757 אך עדיין עבורי זה לא מספיק. FT מעורבת בשיווק מוצריה עם WILCO הבלגית, חצי אסון, דבר הפוגע בכל היבט של שירות לקוחות. FT עצמה שוקדת על קשר טוב עם הלקוחות ומקשיבה להם. איכות ה-737 שלה טובה אך לא ברמת ליגה א' מכמה היבטים. PSS היתה חברה טובה שהידרדרה, ולדעתי תמשיך להידרדר בכיוונה הנוכחי. נורמן נותן במיקרו שירות לקוחות טוב, אך לא מבין או לא רוצה להבין את בעיותיה העיקריות. לו הבין היה עף משם ולו למען שמו הטוב. פסחתי על יצרנים אחרים לא במקרה, אך אם שכחתי מישהו ראוי ואורן על הערוץ, צפו לתגובה מפורטת שלו. למתלהבים שבת שלום,כדאי לזכור כי מדובר בשתי חברות שמיקומם הנוכחי הינו בליגה ב', והצפי צריך להיות בהתאם. איפה עומדות החברות האלו יחסית ל- PMDG?
Ilan Jonas פורסם אוגוסט 26, 2006 דיווח פורסם אוגוסט 26, 2006 מתן זה לא עניין של צ'אנס - אני בספק אם יש להם בכלל כוונה לייצר סימולטור הרד-קור כמו LDS וPMDG. אני חושב שבאופן מסורתי קהל היעד שלהן אחר פשוט.
אורח פורסם אוגוסט 26, 2006 דיווח פורסם אוגוסט 26, 2006 דרוג שלי ורק שלי, ללא טיפול בהיבטי בוני קוקפיטים:1. PMDG ו-LDS מובילות בליגה א', אך אני מזהה בשתיהן הפגנת עליונות מוגזמת ביחס ללקוחות. אני צופה ש-LDS 757 יהיה מוצר ללא תחרות יחסית לכל ה- 757 שיוצאים בתקופה האחרונה. ANDREW WILSON הינו אדם מיוחד במינו, המוצר שלו קונקורד SSTSIM הינו ללא ספק חריג בשוק התוספים הן באיכותו והן ביחסו האישי, מהיר וענייני ללקוחות. במהדורה האחרונה של מוצרו הוא חבר לפני כשנה ל- FLIGHT1 לצרכי מכירות, ובצדק, ופגע בכך אך מעט באיכות השירות. RFP דומה ל-SSTSIM במובני איכות רבים. שתי האחרונות הן כרגע חברות של מוצר אחד בלבד. איני עורך אבחנה כרגע בין פיתוחים של FLIGHT1 ומוצרי אחרים שהם מוכרים, אולם זו ללא ספק חברה טובה שבוררת בקפידה את מוצריה, מגנה עליהם ומטפלת בלקוחותיה. 2. CS ו-PSS איפהשהו בליגה אחת מתחת, ביחד עם FT. CS אכן בעיצומו של מאמץ עם ה- 757 אך עדיין עבורי זה לא מספיק. FT מעורבת בשיווק מוצריה עם WILCO הבלגית, חצי אסון, דבר הפוגע בכל היבט של שירות לקוחות. FT עצמה שוקדת על קשר טוב עם הלקוחות ומקשיבה להם. איכות ה-737 שלה טובה אך לא ברמת ליגה א' מכמה היבטים. PSS היתה חברה טובה שהידרדרה, ולדעתי תמשיך להידרדר בכיוונה הנוכחי. נורמן נותן במיקרו שירות לקוחות טוב, אך לא מבין או לא רוצה להבין את בעיותיה העיקריות. לו הבין היה עף משם ולו למען שמו הטוב. פסחתי על יצרנים אחרים לא במקרה, אך אם שכחתי מישהו ראוי ואורן על הערוץ, צפו לתגובה מפורטת שלו. למתלהבים שבת שלום,כדאי לזכור כי מדובר בשתי חברות שמיקומם הנוכחי הינו בליגה ב', והצפי צריך להיות בהתאם. איפה עומדות החברות האלו יחסית ל- PMDG? שכחת שחקן אחד בלבד בליגה הזאת - Dreamfleet אם כי הם לא בתחום ה-Glass מבחירה. ה-727 שלהם נהדר, שירות הלקוחות שלהם נהדר (אם כי גם הם אורזים את התוכנה ב-F1, השירות שלו בטי וחבריו נותנים אישית פשוט נהדר). מלבד ה-727 הם לא עסקו במטוסים כבדים ב-FS9, אף צפוי DC8 שלהם, שאם הוא יתקרב למה שהם עשו עם ה-727 אני בהחלט הולך לרכוש. מעבר לזאת אני בהחלט מסכים עם הניתוח שלך לגבי PSS,FT,CS,PMDG,LDS מכל זוית אפשרית.
Opher Ben Peretz פורסם אוגוסט 26, 2006 דיווח פורסם אוגוסט 26, 2006 קניתי את כל מוצרי PSS עד עתה, ואחרי ה-B777 אני אתם גמרתי. לא אפריע להם לשבת על ספסל ממש כתף אל כתף עם CS. למתלהבים שבת שלום,כדאי לזכור כי מדובר בשתי חברות שמיקומם הנוכחי הינו בליגה ב', והצפי צריך להיות בהתאם. בוקר טוב עופר.......אני חושב שלכל חברה מגיע צאנס.......PSS עד עתה בהחלט שיחקו אותה,כמובן שאני לא שולל עם מה שאתה אומר ובהחלט קיבלנו רושם שהם מליגה ב' אבל תמיד יכול להיות הפתעות......מציע לחכות בסבלנות לשחרור ואז לדבר
Opher Ben Peretz פורסם אוגוסט 26, 2006 דיווח פורסם אוגוסט 26, 2006 תודה אורן, לצערי נזכרתי ב- DF B727 מאוחר מדי, לא טסתי עליו ולכן לא יכלתי לדרגו, התייחסתי אליו כללית בקטע על F1. אתה בהחלט משקף את חוות דעת השוק. דרוג שלי ורק שלי, ללא טיפול בהיבטי בוני קוקפיטים:1. PMDG ו-LDS מובילות בליגה א', אך אני מזהה בשתיהן הפגנת עליונות מוגזמת ביחס ללקוחות. אני צופה ש-LDS 757 יהיה מוצר ללא תחרות יחסית לכל ה- 757 שיוצאים בתקופה האחרונה. ANDREW WILSON הינו אדם מיוחד במינו, המוצר שלו קונקורד SSTSIM הינו ללא ספק חריג בשוק התוספים הן באיכותו והן ביחסו האישי, מהיר וענייני ללקוחות. במהדורה האחרונה של מוצרו הוא חבר לפני כשנה ל- FLIGHT1 לצרכי מכירות, ובצדק, ופגע בכך אך מעט באיכות השירות. RFP דומה ל-SSTSIM במובני איכות רבים. שתי האחרונות הן כרגע חברות של מוצר אחד בלבד. איני עורך אבחנה כרגע בין פיתוחים של FLIGHT1 ומוצרי אחרים שהם מוכרים, אולם זו ללא ספק חברה טובה שבוררת בקפידה את מוצריה, מגנה עליהם ומטפלת בלקוחותיה. 2. CS ו-PSS איפהשהו בליגה אחת מתחת, ביחד עם FT. CS אכן בעיצומו של מאמץ עם ה- 757 אך עדיין עבורי זה לא מספיק. FT מעורבת בשיווק מוצריה עם WILCO הבלגית, חצי אסון, דבר הפוגע בכל היבט של שירות לקוחות. FT עצמה שוקדת על קשר טוב עם הלקוחות ומקשיבה להם. איכות ה-737 שלה טובה אך לא ברמת ליגה א' מכמה היבטים. PSS היתה חברה טובה שהידרדרה, ולדעתי תמשיך להידרדר בכיוונה הנוכחי. נורמן נותן במיקרו שירות לקוחות טוב, אך לא מבין או לא רוצה להבין את בעיותיה העיקריות. לו הבין היה עף משם ולו למען שמו הטוב. פסחתי על יצרנים אחרים לא במקרה, אך אם שכחתי מישהו ראוי ואורן על הערוץ, צפו לתגובה מפורטת שלו. למתלהבים שבת שלום,כדאי לזכור כי מדובר בשתי חברות שמיקומם הנוכחי הינו בליגה ב', והצפי צריך להיות בהתאם. איפה עומדות החברות האלו יחסית ל- PMDG? שכחת שחקן אחד בלבד בליגה הזאת - Dreamfleet אם כי הם לא בתחום ה-Glass מבחירה. ה-727 שלהם נהדר, שירות הלקוחות שלהם נהדר (אם כי גם הם אורזים את התוכנה ב-F1, השירות שלו בטי וחבריו נותנים אישית פשוט נהדר). מלבד ה-727 הם לא עסקו במטוסים כבדים ב-FS9, אף צפוי DC8 שלהם, שאם הוא יתקרב למה שהם עשו עם ה-727 אני בהחלט הולך לרכוש. מעבר לזאת אני בהחלט מסכים עם הניתוח שלך לגבי PSS,FT,CS,PMDG,LDS מכל זוית אפשרית.
oz sessler פורסם אוגוסט 26, 2006 דיווח פורסם אוגוסט 26, 2006 אוקיי... אז נסכם, אם אני רוצה לרכוש 757 ברמה גבוהה כלומר ליגת העל למי אני מחכה?
matan פורסם אוגוסט 26, 2006 מחבר דיווח פורסם אוגוסט 26, 2006 מסכים לכל מה שאורן ועופר אמרו..בכול זאת אני מאמין שPSS כן יפתיעו.....השאלה כמה...כמובן שLDS יהיה בליגה אחרת...רק עד שהוא יצא(לקראת העשור הבא :mrgreen: ) אני מאמין שPSS יהיה תחלופה לא רעה
oz sessler פורסם אוגוסט 26, 2006 דיווח פורסם אוגוסט 26, 2006 מתן אני מסכים. אני גם חושב ש pss יפתיעו. הדגם נראה מעולה!!! כן אני יודע לא כל מה שנוצץ זהב... אבל אני אופטימי
אורח פורסם אוגוסט 26, 2006 דיווח פורסם אוגוסט 26, 2006 איבדתי את האמונה ב PSS מהרגע הראשון. איך אתה מוציא מוצר עם באגים בסיסיים ביותר. רק עכשיו אחרי שיצא SP2 הם מתקנים באגים של סטפקליימב ??? זה מטוס שמיועד לטיסות ארוכות, דבר בסיסי בתפעולו זה SC ועד מספר באגים שלמען האמת נשכחו מפאת חוסר שימוש במטוס (לצערי). PSS יפתיעו אותי אם הם יוציאו מוצר עם באגים מינוריים. עופר ואורן סיכמו יפה ואני באותה דעה.