Yarden Antebi פורסם אוגוסט 27, 2006 דיווח פורסם אוגוסט 27, 2006 מטוס של COMAIR מספר טיסה 5191 מלקסינגטון לאטלנטה התרסק היום מיד לאחר ההמראה.. המטוס הוא CRJ-100 התרסק כנראה בגלל מזג אוויר
Barak Palesznicki פורסם אוגוסט 27, 2006 דיווח פורסם אוגוסט 27, 2006 מתוך 50 נוסעים יש רק ניצול אחד שכרגע נמצא בבית--חולים במצב קשה. חודש קודר לתעופה.
Aeroflot פורסם אוגוסט 27, 2006 דיווח פורסם אוגוסט 27, 2006 אני חייב לשאול מישהו יודע משהו על המטוס ברוסיה מעניין אותי מאוד לדעת איך מטוס נופל מגובה 10 קמ ממזג אויר, ברור שיכול להיות הכל אבל נראה מוזר
Nir Portal פורסם אוגוסט 27, 2006 דיווח פורסם אוגוסט 27, 2006 אני חייב לשאול מישהו יודע משהו על המטוס ברוסיה מעניין אותי מאוד לדעת איך מטוס נופל מגובה 10 קמ ממזג אויר, ברור שיכול להיות הכל אבל נראה מוזר פגיעת ברק - כל המערכות החשמליות מטוגנות - משאבות הידראוליות לא מקבלות חשמל - הגה גובה נופל - והמטוס צולל ישר אל הקרקע. תאוריה שלי...
ha5mvo פורסם אוגוסט 28, 2006 דיווח פורסם אוגוסט 28, 2006 מטוס של COMAIR מספר טיסה 5191 מלקסינגטון לאטלנטה התרסק היום מיד לאחר ההמראה..המטוס הוא CRJ-100 התרסק כנראה בגלל מזג אוויר The plane took off from the wrong (too short) runway.
Hafuta פורסם אוגוסט 28, 2006 דיווח פורסם אוגוסט 28, 2006 מה שמעניין אותי זה איך אפשר לטעות בלקסינגטון במסלולים, הם לא מקבילים, אחד מהם ארוך והשני ממש קצר.. \:
gal24 פורסם אוגוסט 28, 2006 דיווח פורסם אוגוסט 28, 2006 טייס המטוס שהתרסק סמוך לעיר לקסינגטון שבמדינת קנטאקי בחר במסלול ההמראה הקצר ביותר בשדה התעופה, כך עולה מחקירה ראשונית של תאונת המטוס. צוות החקירה הפדרלי שמונה לחקור את התאונה, בה נהרגו 49 בני אדם, מצא כי הטייס בחר במסלול המראה שאורכו 1,050 מטרים. גורם רשמי מסר כי מסלול זה אינו מיועד למטוסי נוסעים וטעות זו היא שגרמה ככל הנראה לתאונה הקשה. זה מהסלול שהמטוס המריא
Matan Solomon פורסם אוגוסט 28, 2006 דיווח פורסם אוגוסט 28, 2006 ככה השדה נראה מהלווין: וכמו שנאמר, ועכשיו אומרים שזה בטוח לפי סימני שפשוף בסוף המסלול, המטוס המריא מהמסלול הקצר בטעות...
Yarden Antebi פורסם אוגוסט 28, 2006 מחבר דיווח פורסם אוגוסט 28, 2006 מטוס של COMAIR מספר טיסה 5191 מלקסינגטון לאטלנטה התרסק היום מיד לאחר ההמראה..המטוס הוא CRJ-100 התרסק כנראה בגלל מזג אוויר The plane took off from the wrong (too short) runway. כן אני יודע,כתבתי את זה כשעוד חשבו שזה אולי בגלל המזג אוויר..
ראם אדם פורסם אוגוסט 28, 2006 דיווח פורסם אוגוסט 28, 2006 אז המטוס פתח מצערות על המסלול הלא נכון כאשר הגיע למהירות שבה הוא אינו יכול לבטל המראה אבל גם לא לא יכול כל כך להמריא ובכל זאת הטייס ניסה להרים את המטוס מהקרקע, המטוס התרומם חטף אחריי כמה מטרים הזדקרות והתרסק עם ה"בטן" בקרקע עם כמה Gים מיותרים אוליי זה מה שקרה או שהבנתי לא נכון.... תקנו אותי :?
Matan Solomon פורסם אוגוסט 28, 2006 דיווח פורסם אוגוסט 28, 2006 אז המטוס פתח מצערות על המסלול הלא נכון כאשר הגיע למהירות שבה הוא אינו יכול לבטל המראהאבל גם לא לא יכול כל כך להמריא ובכל זאת הטייס ניסה להרים את המטוס מהקרקע, המטוס התרומם חטף אחריי כמה מטרים הזדקרות והתרסק עם ה"בטן" בקרקע עם כמה Gים מיותרים אוליי זה מה שקרה או שהבנתי לא נכון.... תקנו אותי :? כן זה מה שקרה כנראה, מתמונות מהזירה הוא גם כנראה הוריד את הגדר שעומדת מייד אחרי המסלול בהמראה...
Boeing744 פורסם אוגוסט 28, 2006 דיווח פורסם אוגוסט 28, 2006 שלום לכולם, שמתי לב שישנה תופעה לפרסם תאונות שקורות בעולם. אין זה פסול, אולם אשמח אם למשל יפורסם קישור לתחקיר התאונות, כך ניתן יהיה גם ללמוד מה היה לא בסדר, וכיצד ניתן היה למנוע. כך נוכל גם אנו להפיק את הלקח המתאים.
Aeroflot פורסם אוגוסט 29, 2006 דיווח פורסם אוגוסט 29, 2006 שלום לכולם, אולם אשמח אם למשל יפורסם קישור לתחקיר התאונות, כך ניתן יהיה גם ללמוד מה היה לא בסדר, וכיצד ניתן היה למנוע. כך נוכל גם אנו להפיק את הלקח המתאים. הבעיה שאין מידע כזה בזמן כל כך קצר - תחקירים באים עד שנה ובמקרים רבים יותר אחרי התאונה ואז זה כבר לא רלוונתי חוץ מלחברות הגדולות ולמשפחות מה שיש לנו זה רק מידע ראשוני מהתקשורת ומזה אנחנו בונים תמונה על סמך הידע שלנו.