Erez Savir פורסם אוגוסט 30, 2006 דיווח פורסם אוגוסט 30, 2006 הPSS757 יצא לכול מי שהזמין בpre order,הגרסה תצא לציבור עוד 24 שעות,אני כרגע הורדתי 150 מגה מתוך ה300,בקרוב אני אפרסם תמונות עם המטוס החדש..
matan פורסם אוגוסט 31, 2006 דיווח פורסם אוגוסט 31, 2006 בוקר טוב,הרגע דיברתי עם רן,ושנינו מאוד נשמח אם תרשמו בפורום איך הוא.......
Erez Savir פורסם אוגוסט 31, 2006 מחבר דיווח פורסם אוגוסט 31, 2006 כרגע סיימתי ב"ג-אילת,המטוס טס טוב מאד,הכול עובד לי טוב חוץ מהפריימים הנמוכים,אני מקבל 6 פריימים קבוע ב2D ואותו מספר גם בVC שלוקח לו מספר שניות להטען.אבל המטוס טס חלק והמערכות עובדות טוב מאד כולל הCDU שחלק מדווחים על בעיות. צביעות ישראליות יש 753 ו752 של ארקיע ו752 של אל על שטעו בREG ורשמו 4X-EBT בצביעה חדשה.אך הצביעות מאד יפות.
matan פורסם אוגוסט 31, 2006 דיווח פורסם אוגוסט 31, 2006 כרגע סיימתי ב"ג-אילת,המטוס טס טוב מאד,הכול עובד לי טוב חוץ מהפריימים הנמוכים,אני מקבל 6 פריימים קבוע ב2D ואותו מספר גם בVC שלוקח לו מספר שניות להטען.אבל המטוס טס חלק והמערכות עובדות טוב מאד כולל הCDU שחלק מדווחים על בעיות.צביעות ישראליות יש 753 ו752 של ארקיע ו752 של אל על שטעו בREG ורשמו 4X-EBT בצביעה חדשה.אך הצביעות מאד יפות. אחלה ארז תודה רבה=] מה עם תמונות? :mrgreen:
Shai B פורסם אוגוסט 31, 2006 דיווח פורסם אוגוסט 31, 2006 מה שמדאיג אותי אחרי שראיתי CS זה אם המערכות והתלות בין המערכות אמיתית-ולא שאפשר לטוס עם EADI פועל בלי IRS ALIGN. מהבחינה הזאת עובד טוב?
אורח פורסם אוגוסט 31, 2006 דיווח פורסם אוגוסט 31, 2006 לפי פורום PSS ב AVSIM, יש דחיה של השיחרור לציבור הרחב בכמה שעות. לפי רשימת הבעיות של משתמשים ואני לא מדבר רק על בעית VC שלא ניתן להעלים בלחיצת כפתור, אלה בעיות מהותיות יותר במודל ועוד כל מיני באגים שלא ברור איך טסטרים לא עלו עליהם. קיצר PSS במיטבם. נ.ב. יש שם גם רשימת תיקונים ל SP2 RC2 של ה 777 ה"נהדר" שלהם. רק מלקרא את זה זה עושה לי חוסר חשק כללי מלרכוש מטוסים מ PSS. נקווה ש LDS יוציאו בזמן הקרוב את שלהם...
Niv Malin פורסם אוגוסט 31, 2006 דיווח פורסם אוגוסט 31, 2006 יש חוות דעת על ה-75??? תמונות?? איך המטוס מתנהג?.?
matan פורסם ספטמבר 1, 2006 דיווח פורסם ספטמבר 1, 2006 לפי פורום PSS ב AVSIM, יש דחיה של השיחרור לציבור הרחב בכמה שעות.לפי רשימת הבעיות של משתמשים ואני לא מדבר רק על בעית VC שלא ניתן להעלים בלחיצת כפתור, אלה בעיות מהותיות יותר במודל ועוד כל מיני באגים שלא ברור איך טסטרים לא עלו עליהם. קיצר PSS במיטבם. נ.ב. יש שם גם רשימת תיקונים ל SP2 RC2 של ה 777 ה"נהדר" שלהם. רק מלקרא את זה זה עושה לי חוסר חשק כללי מלרכוש מטוסים מ PSS. נקווה ש LDS יוציאו בזמן הקרוב את שלהם... הייתי אומר שהמספר שעות האלה הפכו ליותר מחצי יממה :shock: אגב הם היו מאוד זריזים והם תיקנו כבר את רוב הבאגים בFPS שינו את המודלים וכבר רוצים לשחרר תוך כמה שעות מעכשיו......לפי מה שהם רשמו הם ישנים בקושי שעתיים וחצי בלילה :mrgreen: מעניין אם זה נכון......לפחות הפעם הם למדו קצת מהקטע של השירות הבינוני+ שהיה להם עד עתה.
Or Netzer פורסם ספטמבר 1, 2006 דיווח פורסם ספטמבר 1, 2006 לפי פורום PSS ב AVSIM, יש דחיה של השיחרור לציבור הרחב בכמה שעות.לפי רשימת הבעיות של משתמשים ואני לא מדבר רק על בעית VC שלא ניתן להעלים בלחיצת כפתור, אלה בעיות מהותיות יותר במודל ועוד כל מיני באגים שלא ברור איך טסטרים לא עלו עליהם. קיצר PSS במיטבם. נ.ב. יש שם גם רשימת תיקונים ל SP2 RC2 של ה 777 ה"נהדר" שלהם. רק מלקרא את זה זה עושה לי חוסר חשק כללי מלרכוש מטוסים מ PSS. נקווה ש LDS יוציאו בזמן הקרוב את שלהם... הייתי אומר שהמספר שעות האלה הפכו ליותר מחצי יממה :shock: לפי מה שהם רשמו הם ישנים בקושי שעתיים וחצי בלילה :mrgreen: מעניין אם זה נכון....... זה מסביר את כמות הבאגים :wink:
matan פורסם ספטמבר 1, 2006 דיווח פורסם ספטמבר 1, 2006 לפי פורום PSS ב AVSIM, יש דחיה של השיחרור לציבור הרחב בכמה שעות.לפי רשימת הבעיות של משתמשים ואני לא מדבר רק על בעית VC שלא ניתן להעלים בלחיצת כפתור, אלה בעיות מהותיות יותר במודל ועוד כל מיני באגים שלא ברור איך טסטרים לא עלו עליהם. קיצר PSS במיטבם. נ.ב. יש שם גם רשימת תיקונים ל SP2 RC2 של ה 777 ה"נהדר" שלהם. רק מלקרא את זה זה עושה לי חוסר חשק כללי מלרכוש מטוסים מ PSS. נקווה ש LDS יוציאו בזמן הקרוב את שלהם... הייתי אומר שהמספר שעות האלה הפכו ליותר מחצי יממה :shock: לפי מה שהם רשמו הם ישנים בקושי שעתיים וחצי בלילה :mrgreen: מעניין אם זה נכון....... זה מסביר את כמות הבאגים :wink: חחח גדולללל :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
אורח פורסם ספטמבר 1, 2006 דיווח פורסם ספטמבר 1, 2006 יש בעיות מהותיות ב-Design שלהם. הן לא ייפתרו, ואן לא מתוכננות להיפטר. אי אפשר להזין למחשב הטיסה רדיאל ליירוט, וזה מספיק בשביל להוריד אותו לכיתה של המטוסים החובבניים מבחינתי.
Erez Savir פורסם ספטמבר 1, 2006 מחבר דיווח פורסם ספטמבר 1, 2006 יש בעיות מהותיות ב-Design שלהם. הן לא ייפתרו, ואן לא מתוכננות להיפטר. אי אפשר להזין למחשב הטיסה רדיאל ליירוט, וזה מספיק בשביל להוריד אותו לכיתה של המטוסים החובבניים מבחינתי. מה?!מאיפה הבאת את זה?אתמול הצלחתי להכניס...
אורח פורסם ספטמבר 1, 2006 דיווח פורסם ספטמבר 1, 2006 איך הכנסת אותו? אני מדבר עם FMC - רדיאל ליירוט לנקודה ב-FMC, לא VOR.
אורח פורסם ספטמבר 1, 2006 דיווח פורסם ספטמבר 1, 2006 עוד דבר - בהתחלה חשבתי שהתזמון שלהם אומלל. מי יקנה מטוס חודשיים לפני FSX בסכם כזה? עכשיו אני כבר לא חושב כך. אני מניח ש-LDS יידחה עד FSX. לכן עכשיו זה הזמן היחיד שמישהו יקנה את PSS. ב-FSX הוא כבר לא יהיה רלוונטי.
Shai B פורסם ספטמבר 1, 2006 דיווח פורסם ספטמבר 1, 2006 איך הכנסת אותו?אני מדבר עם FMC - רדיאל ליירוט לנקודה ב-FMC, לא VOR. הכוונה ל- INT. ? הפונקציות האחרות כן עובדות? [CHA DMI VRI ... ]
matan פורסם ספטמבר 1, 2006 דיווח פורסם ספטמבר 1, 2006 איך הכנסת אותו?אני מדבר עם FMC - רדיאל ליירוט לנקודה ב-FMC, לא VOR. הכוונה ל- INT. ? הפונקציות האחרות כן עובדות? [CHA DMI VRI ... ] כן.... אורן אני מצטער שאני לאחרונה טוחן את המוח בנושא,אך יש לי כמה דברים לומר. עקרונית אתה צודק שזה פאק בDESIGN שלהם.....ללא ספק אבל תרשה לי לציין לך כמה דברים קודם כל,כל חברה שבאה לייצר מטוס לעולם הסימולטור יודעת מראש שהיא לא תוכל לייצר בדיוק את כל כל הפרטים........ שנית כל,במטוסי ה767 וה744 יש דבר שנקרא WX RDAR,דבר שמאוד מוסיף לחווית הטיסה,וכמובן המידע המטאורולוגי,דבר שאף יותר מחשוב מיירוט רדיאל בFMC כאשר אפשר לבצעו בצורה "ידנית". שים לב שאומנם LDS וPMDG בליגה שלהם-אך גם הם לא מצמצו ולא חשבו בכלל לסדר אותו שיעבוד.....עם כל הכבוד לכל בעיות הDESIGN,גם כאלו דברים די מפריעים ל"מושלמות" שאתה ועופר מקנים לLDS והPMDG..... דבר אחרון,אין ספק שPSS רוצים לשפר....הם גם מודעים לכל הבעיות האלו..ללא ספק,בנאדם שחושב שיווקי חושב גם מה יהיה הטריק שימשוך אנשים לקנות......אבל בין לדעת לבין ליישם ארוכה הדרך...מה לעשות שהצוות של PSS בהחלט לא כמו שלהLDS והPMDG,שהיו מושלם לטעמי,אם היו ממדלים את הדבר החשוב הזה(WX RADAR)
אורח פורסם ספטמבר 1, 2006 דיווח פורסם ספטמבר 1, 2006 מתן, אתה באמת חושב שה-WX RADAR הזה משפר את חווית הטיסה שלך יותר מיכולת לבצע פעולה כל כך בסיסית במחשב הטיסה? זה פיצ'ר נחמד, אבל לא מאוד שימושי. מתי הסטת את נתי הטיסה שלך בגלל סופה שגילית במכ"מ העננים? בדקת בכלל אם התמונה שהוא מציג תואמת את המציאות? אני מסכים איתך שאי אפשר למדל הכל. אבל פונקציות בסיסיות של מחשב הטיסה שממודלות בכל מטוס אחר ברמה שהם מתיימרים להיות בה חסרות כאן! זה סתם דבר שראיתי בדקה וחצי של משחק איתו, אפילו לא ביצעתי עם המטוס טיסה מלאה אחת וזה קפץ לי לעיניים.
Opher Ben Peretz פורסם ספטמבר 1, 2006 דיווח פורסם ספטמבר 1, 2006 איני מתייחס למטוס גופו כי אין ולא יהיה לי. PSS חוזרים על כל טעות אפשרית בשחרור המוצר, כפי שעשו ב- B777. שים לב לרשימת הדברים שכבר תיקנו, ותראה כי האנשים שהעלו את החבילה לשרת לא ידעו מימינם ומשמאלם. הפורום נראה בדיוק כמו בשחרור ה- B777. התיקון ששוחרר כולל מהדורה מעודכנת של FSUIPC ו-NAVDATA- אומלל. מקריאת דברי נורמן ניתן להבין כי קבוצת הביטא לא בדקה את החבילה הנמכרת כפי שהיא, כמו ב-B777. החברה לא מפסיקה להתפאר באיכות וכמות עבודתם, מזכיר לי ממשלה מסוימת. לאנשי מקצוע, מצב זה צריך להיות יותר ממביך. לגבי טריקים בשיווק כלשונך: CS התחייבו ל-757 שעובד גם על FSX ללא תשלום נוסף. LDS צפוי שכך יהיה. מ-PSS לא הבנתי כלום בנושא, למעט שהמטוס מיועד ל-FS9, ושהתאמתו ל-FSX תהיה פשוטה יחסית. אני מבין מכך ש- PSS הינה היחידה ללא התחייבות ברורה. אין ספק שPSS רוצים לשפר....הם גם מודעים לכל הבעיות האלו..ללא ספק,בנאדם שחושב שיווקי חושב גם מה יהיה הטריק שימשוך אנשים לקנות......אבל בין לדעת לבין ליישם ארוכה הדרך...מה לעשות שהצוות של PSS בהחלט לא כמו שלהLDS והPMDG,שהיו מושלם לטעמי,אם היו ממדלים את הדבר החשוב הזה(WX RADAR)
Hafuta פורסם ספטמבר 1, 2006 דיווח פורסם ספטמבר 1, 2006 עדיף כבר שלא יעשו לו "המרה" ל-FSX, יש מספיק באגים בגירסה המקורית, עושה לי חום רק לחשוב כמה יהיו בגירסה "המעודכנת" ל-FSX.
Opher Ben Peretz פורסם ספטמבר 5, 2006 דיווח פורסם ספטמבר 5, 2006 הפתעתי עצמי ורכשתי אותו. המטוס טס בסדר, דימוי מערכות מוגבל וכנ"ל FMC, דומה ל-B777 מבחינת רמת הפירוט. ND קטן, קשה לקרוא את פרטיו בתצוגה רגילה (לא מוגדל) במסך "15 שלי. קיימות מספר בעיות אחרי עדכון למהדורה 1.1, אך אפשר לטוס. לא זול. ממתין ל-LDS בסבלנות.
אורח פורסם ספטמבר 5, 2006 דיווח פורסם ספטמבר 5, 2006 כנ"ל. ביצתי איתו טיסת נסיון בצבעי דלתא אתמול - סה"כ בסדר גמור. מה שחסר, אכן חסר. אבל אין בעיות חמורות כמו שהיו עם יציאת ה-777. יחד עם זאת, נראה לי שההשפעה על הביצועים גבוהה בהרבה ממה שרמת מידול המערכות (או המודל החיצוני) דורשים. נראה שהוא הרבה יותר "כבד" על המערכת מה-PMDG 744 למשל, וללא הצדקה אמיתית.
matan פורסם ספטמבר 5, 2006 דיווח פורסם ספטמבר 5, 2006 כנ"ל.ביצתי איתו טיסת נסיון בצבעי דלתא אתמול - סה"כ בסדר גמור. מה שחסר, אכן חסר. אבל אין בעיות חמורות כמו שהיו עם יציאת ה-777. יחד עם זאת, נראה לי שההשפעה על הביצועים גבוהה בהרבה ממה שרמת מידול המערכות (או המודל החיצוני) דורשים. נראה שהוא הרבה יותר "כבד" על המערכת מה-PMDG 744 למשל, וללא הצדקה אמיתית. אם היית קורא באתר שלהם,סך הכל צריך להוריד את ההגדרות של הREFRESH RATE ל6 בשלושת הסקאלות,ואתה תקבל 32 פריימים....אחרי שמסדרים את זה המטוס טס חלק
אורח פורסם ספטמבר 5, 2006 דיווח פורסם ספטמבר 5, 2006 מתן, קראתי יפה מאודבאתר שלהם, ויש לי גם ערוץ אישי ומהיר לנורמן. בלי כל קשר לפריימים - עד שהמטוס עולה, עד שהוא מכבה את עצמו, והעובדה שתוך יומיים מהשחרור היו לנו 3 עדכונים מעידים על תהליך פיתוח ובדיקה לא תקין ולא יעיל.
matan פורסם ספטמבר 5, 2006 דיווח פורסם ספטמבר 5, 2006 מתן, קראתי יפה מאודבאתר שלהם, ויש לי גם ערוץ אישי ומהיר לנורמן.בלי כל קשר לפריימים - עד שהמטוס עולה, עד שהוא מכבה את עצמו, והעובדה שתוך יומיים מהשחרור היו לנו 3 עדכונים מעידים על תהליך פיתוח ובדיקה לא תקין ולא יעיל. אמת