AaronDagan פורסם ספטמבר 1, 2006 דיווח פורסם ספטמבר 1, 2006 שלום, לכל מי שמחפש כל חודש את העדכונים השוטפים של ידידנו הוותיק ריצרד סטפן, היוצר של AIRAC , ובכן יש חדשות. מתחילת אוקטובר ההורדה לא תהיה בחינם אבל החצי המלא של הכוס: יהיו עדכונים ותוספות מענינות ששווים את ההשקעה (עוד לא ברור כמה ואיך). כל הפרטים ומידע נוסף: http://forum.navdata.at/viewtopic.php?t=208 כנסו, תקראו ורישמו לפניכם. אני חושב שלבחור מגיעה תודה גדולה מכל מי שנידרש לקבצים שלו, ולכן אני לפחות בהחלט אשקול לרכוש את העדכונים השוטפים. זה לא צריך להיות סיפור יקר, לדעתי משהו כמו 5 $ לחודש. שבת שלום,
gilad13 פורסם ספטמבר 1, 2006 דיווח פורסם ספטמבר 1, 2006 גם על זה מתחילים כבר לקחת כסף??? :? יש איזשהו מקור חלופי שיהיה ניתן להוריד ממנו עידכונים בחינם?
alon_a פורסם ספטמבר 1, 2006 דיווח פורסם ספטמבר 1, 2006 עצוב לדעת שגם NAVDATA יהיה בתשלום :cry: שירות אדיר וחינמי שמוסיף המון לחווית הטיסה בFS הבנתי שהשירות כולל גם את השירות של Navigraph שזה כולל דפיות עדכניות ומפות נתיבי אוויר שמתעדכנים כל חודש, והAIRACים שלהם יכללו גם קבצי SID\STAR מעודכנים בכל מקרה אני אולי ארכוש את השירות כי אני באמת צריך אותו והוא חיוני לי מאוד אבל זה כמובן תלוי במחירים (ואני מקווה שהם לא הולכים להפציץ במחירים)
AaronDagan פורסם ספטמבר 2, 2006 מחבר דיווח פורסם ספטמבר 2, 2006 אלון ALON , גישה חיובית הינה מרכיב חשוב בחיינו. המשך ככה. THINK POSITIVE !! שבת שלום, אהרון.
Opher Ben Peretz פורסם ספטמבר 2, 2006 דיווח פורסם ספטמבר 2, 2006 גם אם לא נוח, זו עובדה. מנקודת מבטו של ריכרד היא מוצדקת לחלוטין, שהרי המקור שלו עולה בכסף, ומעתה קבצי מידע FMS הינם בתשלום לכל משתמש. רציתי להזכיר הודעה מלפני כשבועיים בה הזכרתי את NAVIGRAPH וציינתי כי ב- 40 יורו קניתי 1000 נקודות זיכוי המספיקות ל-500 הורדות/ עדכונים. החברות בבריטיש וירטואל הכפילה את הזיכוי כך ש-40 יורו קנו עבורי 2000 נקודות שהן 1000 הורדות. קבצי המידע FMS החודשיים עומדים להיות משולמים באותן נקודות זיכוי, אלא שמחיר עדכון כזה טרם נקבע. נדע יותר כשיקבעו את המחיר, האתר שלהם פתוח להודעות התייחסות בנושא. לחסרי תקציב נדיב יש עמדה טבעית מוצדקת שיכולה להשפיע על המחיר הסופי לכולנו. אגב הערתי לבריטיש שמאות מחבריה מנויים, על טעויות בחומר של NAVIGRAPH והאחרונים כבר מקימים טופס משוב לצורך טיפול בנושא. עצוב לדעת שגם NAVDATA יהיה בתשלום :cry: שירות אדיר וחינמי שמוסיף המון לחווית הטיסה בFS הבנתי שהשירות כולל גם את השירות של Navigraph שזה כולל דפיות עדכניות ומפות נתיבי אוויר שמתעדכנים כל חודש, והAIRACים שלהם יכללו גם קבצי SID\STAR מעודכנים בכל מקרה אני אולי ארכוש את השירות כי אני באמת צריך אותו והוא חיוני לי מאוד אבל זה כמובן תלוי במחירים (ואני מקווה שהם לא הולכים להפציץ במחירים)