Izik Bakshi פורסם ספטמבר 6, 2006 דיווח פורסם ספטמבר 6, 2006 ערב טוב, כרגיל מ 20:00 עד 22:00 מקומי, טיסה נעימה.
Izik Bakshi פורסם ספטמבר 6, 2006 מחבר דיווח פורסם ספטמבר 6, 2006 אהלן, תנועה דלילה מאוד הערב, שמעלה את השאלה, איפה כולם? האם זו השעה 20:00 עד 22:00 שלא נוחה להרבה חברים כאן? או שכולם פשוט בתקופה של חוסר זמן קריטי (עבודה, לימודים, משפחה)? אשמח לשמוע את דעתכם בנושא, במיוחד לאור העובדה שיש כוונה ורצון לפתוח פיקוח כל ערב.
mickey lip פורסם ספטמבר 6, 2006 דיווח פורסם ספטמבר 6, 2006 Izik - VATIL5 כתב: אהלן, תנועה דלילה מאוד הערב, שמעלה את השאלה, איפה כולם?האם זו השעה 20:00 עד 22:00 שלא נוחה להרבה חברים כאן? או שכולם פשוט בתקופה של חוסר זמן קריטי (עבודה, לימודים, משפחה)? אשמח לשמוע את דעתכם בנושא, במיוחד לאור העובדה שיש כוונה ורצון לפתוח פיקוח כל ערב. הלו? מה קרה לך? יש משחק של נבחרת ישראל ! עכשיו כשנגמר, אפשר לעשות סבב , להכין את התא, לבקש אישור ולהמריא.
Izik Bakshi פורסם ספטמבר 6, 2006 מחבר דיווח פורסם ספטמבר 6, 2006 מקבל ומבין את הסיבה להערב, אך הדברים נרשמו על רקע של כמה משמרות פיקוח (לא רק שלי), ושוב גם בגלל כוונה לעשות פיקוח כל ערב.
Raz_G פורסם ספטמבר 6, 2006 דיווח פורסם ספטמבר 6, 2006 לימודים איציק לימודים... לומד עד 17 וחוזר ב18 שלא לדבר על כמות השעורים.
Meitar Lugasi פורסם ספטמבר 6, 2006 דיווח פורסם ספטמבר 6, 2006 Raz_G כתב: לימודים איציק לימודים...לומד עד 17 וחוזר ב18 שלא לדבר על כמות השעורים. בדיוק. מרגיש שנכנסתי לאמצע שנה, עומס אדיר. בי"ס->שיעורים->מיטה
Shai B פורסם ספטמבר 6, 2006 דיווח פורסם ספטמבר 6, 2006 אומנם מגיע הביתה ברבע לארבע אבל הזמן שנשאר לשיעורים בכל זאת הוא לא הרבה, אתמול עבדתי על הסטוריה 4 שעות, היום 4 וחצי שעות, גם עבודת הגשה וגם מבחן, כולם למחר. מצטער, אבל בשבילי היה בלתי אפשרי להתקרב בכלל לסימולטור. אולי מחר אם לא נקבל עוד שיעורים בהסטוריה או עבודות אני אוכל לטוס קצת
Izik Bakshi פורסם ספטמבר 6, 2006 מחבר דיווח פורסם ספטמבר 6, 2006 אל תבינו לא נכון חברים, אני לא בא בטענות לאף אחד, עד לא מזמן ההיתי תלמיד ובקרוב שוב גם, תודה על ההתיחסות שלכם, אני פשוט מעוניין לשמוע את החברים בחטיבה, יכולתי לעשות סקר אבל בחרתי לתת את הבמה, ולשמוע אם יש משהו שהצוות יכול לשנות/לעשות כדי להקטין את התופעה, כמו שעות לדוגמא או יום מועדף באמצע השבוע.
Omer Efrat פורסם ספטמבר 6, 2006 דיווח פורסם ספטמבר 6, 2006 בכלל לא ראיתי את ההודעה מרוב שהייתי שקוע בתיכנות, בדר"כ אלו השעות שאני עובד בהם
Opher Ben Peretz פורסם ספטמבר 7, 2006 דיווח פורסם ספטמבר 7, 2006 קודם כל לימודים מוצלחים לכולם. מאמצע החופש, בכל פעם שעליתי לפקח על ת"א, היתה תנועה דלילה. אנו שואלים לדעתכם מדוע הירידה בפעילות, והעיקר מה יש לעשות בכדי שהתנועה והתחושה יחזרו לנהוגות אצלנו. גם בערבי שבת האחרונים, בחופש, כשלא היו משחקי כדורגל, היה כללית מת.
Ben Zwebner פורסם ספטמבר 7, 2006 דיווח פורסם ספטמבר 7, 2006 Until this past week I had problem with my LLBG scenery. I have had these troubles for a about 2 months, so I stopped flying into TLV becasue it would crash me sim.. but thats fixed now...
אורח פורסם ספטמבר 7, 2006 דיווח פורסם ספטמבר 7, 2006 בן, איך זה תוקן? יש לי גם בזמן האחרון בעיה באיזור - קריסה בפיינל 12 בלילה וכן בשערים...
Ben Zwebner פורסם ספטמבר 7, 2006 דיווח פורסם ספטמבר 7, 2006 Oren Geva כתב: בן, איך זה תוקן?יש לי גם בזמן האחרון בעיה באיזור - קריסה בפיינל 12 בלילה וכן בשערים... The problem started wehn I installed a freeware texture set called "silverwings" the textures conflicted with LLBGs summer textures. I "fixed" it by buying "Ground Enviroment from flight 1 :mrgreen:
אורח פורסם ספטמבר 7, 2006 דיווח פורסם ספטמבר 7, 2006 יש לי את GE מותקן דווקא. אני גם חושד שהבעיה היא איזושהי טקסטורה מתנגשת. זה קורה רק בלילה, לכן אני חושב שאולי מדובר בטקסטורת לילה שירדה מ-AS6...
Ben Zwebner פורסם ספטמבר 7, 2006 דיווח פורסם ספטמבר 7, 2006 In my case, i had the conflict in two places.. EDDF in winter day time and in LLBG during summer daytime.. Hopefully this fixed it all...
אריק א. פורסם ספטמבר 7, 2006 דיווח פורסם ספטמבר 7, 2006 לגבי השעות, 20:00 זו+- שעה של ארוחות ערב/חדשות/סגירות לפני הבית ספר לתלמידים(ככה זה היה אצלי לפחות....) ככה שבאופן רציף (לאורך השבוע) זו שעה קצת בעייתית. אני מאמין שהזזה קדימה/אחורה של השעות יכול להוסיף תנועה. למשל מ18:00 עד 20:00 ייתן צ'אנס גם לחברה ההולכים לישון מוקדם (בית ספר, אני הייתי פק"ל ב22:00 במיטה כבר חחח.. :mrgreen: ) לטוס קצת, למרות שזה עלול להתנגש עם שיעורי בית (לא עלינו). לחילופין בין 21:00 ל23:00 אחרי שכל מטלות היום הסתיימו (ונפרדנו מיעקב/מיקי/גדי ושות') אפשר להיכנס לטיסה לסגירת היום. *נתתי חלונות של שעתיים, כמובן שאפשר יותר גם אבל זה כבר תלוי בהיענות של הטייסים, אם אנחנו לא נגיע, אז אין סיבה שהפקחים יגיעו. אני לצערי בכל מקרה לרוב לא יכול להגיע בשעות האלה כי המשמרות שלי בעבודה (ויש 6/5 בשבוע) הן בד"כ עד 22:00 או מ-22:00.... :cry: :sleeping: בהצלחה בהמשך! אריק
Eldar Sella פורסם ספטמבר 7, 2006 דיווח פורסם ספטמבר 7, 2006 אציק קודם כל זה יפה מאוד שאתה עולה לפקח אני חוזר מבי"ס בשעה 1500 בד"כ, היום חזרתי ב 1415, אחר כך אני אוכל ואז שיעורים ואז קצת ספורט ואז נשארות לי שעתיים פנויות אבל בהן אני שומע בסקאנר החדש שקניתי כי אין לי זמן אחר.. יכול להיות שאני אטוס בשישי-שבת.