עבור לתוכן
Izik Bakshi

פיקוח 06/09/06 - איפה אתם?

Recommended Posts

פורסם

אהלן, תנועה דלילה מאוד הערב, שמעלה את השאלה, איפה כולם?

האם זו השעה 20:00 עד 22:00 שלא נוחה להרבה חברים כאן? או שכולם פשוט בתקופה של חוסר זמן קריטי (עבודה, לימודים, משפחה)?

אשמח לשמוע את דעתכם בנושא, במיוחד לאור העובדה שיש כוונה ורצון לפתוח פיקוח כל ערב.

פורסם
  Izik - VATIL5 כתב:
אהלן, תנועה דלילה מאוד הערב, שמעלה את השאלה, איפה כולם?

האם זו השעה 20:00 עד 22:00 שלא נוחה להרבה חברים כאן? או שכולם פשוט בתקופה של חוסר זמן קריטי (עבודה, לימודים, משפחה)?

אשמח לשמוע את דעתכם בנושא, במיוחד לאור העובדה שיש כוונה ורצון לפתוח פיקוח כל ערב.

הלו? מה קרה לך? יש משחק של נבחרת ישראל !

עכשיו כשנגמר, אפשר לעשות סבב , להכין את התא, לבקש אישור ולהמריא.

פורסם

אומנם מגיע הביתה ברבע לארבע אבל הזמן שנשאר לשיעורים בכל זאת הוא לא הרבה, אתמול עבדתי על הסטוריה 4 שעות, היום 4 וחצי שעות, גם עבודת הגשה וגם מבחן, כולם למחר.

מצטער, אבל בשבילי היה בלתי אפשרי להתקרב בכלל לסימולטור.

אולי מחר אם לא נקבל עוד שיעורים בהסטוריה או עבודות אני אוכל לטוס קצת :)

פורסם

אל תבינו לא נכון חברים, אני לא בא בטענות לאף אחד, עד לא מזמן ההיתי תלמיד ובקרוב שוב גם, תודה על ההתיחסות שלכם, אני פשוט מעוניין לשמוע את החברים בחטיבה, יכולתי לעשות סקר אבל בחרתי לתת את הבמה, ולשמוע אם יש משהו שהצוות יכול לשנות/לעשות כדי להקטין את התופעה, כמו שעות לדוגמא או יום מועדף באמצע השבוע.

פורסם

קודם כל לימודים מוצלחים לכולם.

מאמצע החופש, בכל פעם שעליתי לפקח על ת"א, היתה תנועה דלילה. אנו שואלים לדעתכם מדוע הירידה בפעילות, והעיקר מה יש לעשות בכדי שהתנועה והתחושה יחזרו לנהוגות אצלנו. גם בערבי שבת האחרונים, בחופש, כשלא היו משחקי כדורגל, היה כללית מת.

פורסם

בן, איך זה תוקן?

יש לי גם בזמן האחרון בעיה באיזור - קריסה בפיינל 12 בלילה וכן בשערים...

פורסם
  Oren Geva כתב:
בן, איך זה תוקן?

יש לי גם בזמן האחרון בעיה באיזור - קריסה בפיינל 12 בלילה וכן בשערים...

The problem started wehn I installed a freeware texture set called "silverwings"

the textures conflicted with LLBGs summer textures.

I "fixed" it by buying "Ground Enviroment from flight 1 :mrgreen:

פורסם

יש לי את GE מותקן דווקא. אני גם חושד שהבעיה היא איזושהי טקסטורה מתנגשת.

זה קורה רק בלילה, לכן אני חושב שאולי מדובר בטקסטורת לילה שירדה מ-AS6...

פורסם

לגבי השעות,

20:00 זו+- שעה של ארוחות ערב/חדשות/סגירות לפני הבית ספר לתלמידים(ככה זה היה אצלי לפחות....) ככה שבאופן רציף (לאורך השבוע) זו שעה קצת בעייתית. אני מאמין שהזזה קדימה/אחורה של השעות יכול להוסיף תנועה. למשל מ18:00 עד 20:00 ייתן צ'אנס גם לחברה ההולכים לישון מוקדם (בית ספר, אני הייתי פק"ל ב22:00 במיטה כבר חחח.. :mrgreen: ) לטוס קצת, למרות שזה עלול להתנגש עם שיעורי בית (לא עלינו). לחילופין בין 21:00 ל23:00 אחרי שכל מטלות היום הסתיימו (ונפרדנו מיעקב/מיקי/גדי ושות') אפשר להיכנס לטיסה לסגירת היום.

*נתתי חלונות של שעתיים, כמובן שאפשר יותר גם אבל זה כבר תלוי בהיענות של הטייסים, אם אנחנו לא נגיע, אז אין סיבה שהפקחים יגיעו.

אני לצערי בכל מקרה לרוב לא יכול להגיע בשעות האלה כי המשמרות שלי בעבודה (ויש 6/5 בשבוע) הן בד"כ עד 22:00 או מ-22:00.... :cry: :sleeping:

בהצלחה בהמשך!

אריק

פורסם

אציק קודם כל זה יפה מאוד שאתה עולה לפקח :)

אני חוזר מבי"ס בשעה 1500 בד"כ, היום חזרתי ב 1415, אחר כך אני אוכל ואז שיעורים ואז קצת ספורט ואז נשארות לי שעתיים פנויות אבל בהן אני שומע בסקאנר החדש שקניתי כי אין לי זמן אחר..

יכול להיות שאני אטוס בשישי-שבת.

נא להתחבר על מנת להגיב

You will be able to leave a comment after signing in

התחברות לאתר

• יצירת חדש...