Eyal Seminar פורסם ספטמבר 11, 2006 דיווח פורסם ספטמבר 11, 2006 יש לי בעיה מעצבנת! הורדתי את הסרט כבר פעמיים וזה בכל זאת ממשיך!!! אני לא יכול להזיז במדיה פלייר את הסימן שבעזרתו אפשר לעבוא לחלקים בסרט, והסרט נגמר אצלי באמצע!!! מה אפשר לעשות?? יש לי גם את הבעיה הזאת :x .... מישהו יכול לעזור?.... דרך אגב יכול להיות שזו בעיה במחשב :?: ... (יש לי מחשב זקן!)
Ben Cohen פורסם ספטמבר 11, 2006 דיווח פורסם ספטמבר 11, 2006 לא הבנתי את הקטע עם הטתת הזה ויהב ושאחרי זה אנשים יגידו שישעו את יהב מהרשת. מישהו מוכן להסביר?
OmriSoudry פורסם ספטמבר 11, 2006 מחבר דיווח פורסם ספטמבר 11, 2006 תקשיב טוב למה שאני שואל את יהב ולמה שהוא עונה לי ותחשוב לבד... בכל מקרה, מי שלא פועל לו - נסו להוריד שוב. לפעמים מה שקורה זה שזה לא יורד כמו שצריך, מה שמסתמן ב-2 תופעות: 1) הסרט לא פועל, או נחתך באמצע 2) אי אפשר להזיז את הסליידר של הוידאו שוב, נסו להוריד מחדש...
×�פיק פורסם ספטמבר 13, 2006 דיווח פורסם ספטמבר 13, 2006 עומרי, תחשוב שוב אם אתה יכול לפרסם את הסרט ביום שישי ב19:00... אתה לא בבית מוח! אל תגרום לנו תקוות שווא לדד ליין לא אמיתי!
OmriSoudry פורסם ספטמבר 13, 2006 מחבר דיווח פורסם ספטמבר 13, 2006 אפיק, זה שאני ועומר באים אליך לסופשבוע לא אומר שלא דאגתי לסדרה שלי. זה למה הפרק ה-3 מוכן כבר עכשיו ויהיה זמין להורדה יום שישי ב-19:00, כמו שאמרתי. אל תמעיט בערכי
OmriSoudry פורסם ספטמבר 14, 2006 מחבר דיווח פורסם ספטמבר 14, 2006 עדכון קטן, דיברתי עם המנהלים של הפורום ומעכשיו הסדרה תפורסם בפורום "סרטונים ותמונות" על מנת שלא יווצר מצב שאנשים יגידו שזה "לא פייר" שאני מפרסם בכללי ולהם אסור... בכל אופן, העיקר שתורידו את זה! פרק 3 יוצא מחר ב-19:00. מילה שלי.