E.Z פורסם מרץ 14, 2004 דיווח פורסם מרץ 14, 2004 לכל הטיסים שלום לא ייתכן שכל נוהל עם טייס מתחיל בזה שאני צריך להגיד לו 30 פעם סקווק לסטנד ביי כולכם מכירים את הנוהל הפשוט הזה וזה לא קשה להעביר אפילו לפני ה- CONNECT למצב הזה. זו פשוט הקטנת ראש אם הדבר יימשך פשוט טייס שלא יבצע זאת לא ייקבל יחס.. יש דברים מינימלים שכל אחד צריך לעשות וזה נועד בעיקר לא להפריע לאחרים בבקשה כבדו זאת!!
jambo7 פורסם מרץ 14, 2004 דיווח פורסם מרץ 14, 2004 אני מבין אותך גם לי זה קורה שאני שוכח לעבור למצב סטנד בי אף אחד לא עושה את זה בכוונה ולכן לא צריך לנקוט בצעדים חריפים היות ויש הרבה ששוכחים יכול להיות שלא הדגישו מספיק את הנושא במדריכים ויש לתקן אותם
E.Z פורסם מרץ 14, 2004 מחבר דיווח פורסם מרץ 14, 2004 אני מבין אותךגם לי זה קורה שאני שוכח לעבור למצב סטנד בי אף אחד לא עושה את זה בכוונה ולכן לא צריך לנקוט בצעדים חריפים היות ויש הרבה ששוכחים יכול להיות שלא הדגישו מספיק את הנושא במדריכים ויש לתקן אותם צביקה כל הטייסים ואני מדבר מניסיון אחד הדברים הראשונים שהם לומדים זה 1. לא להתחבר על מסלול 2. סקווק לסטנדביי. לא ייתכם שחצי מישמרת אני צריך לעבור אחד אחד ולזהות אותם במכ"ם ולנדנד בהודעות פרטיות לסטנד ביי כי הם מסתירים לי חלקים חשובים במסך במקום לטפל בטיסות יוצאות וניכנסות וכידוע לך עמדת APP בדרך כלל עמוסה שהיא פעילה. זה בפרוש הקטנת ראש שלא לדבר על F-15 שמחליט לחתוך לתוך המרחב שלי כי בא לו לינחות בבן גוריון ועוד עושה לי טובה שהוא יוצר איתי קשר. ובנוסף הייתי צריך להשגיח על שני פקחים חדשים, אז זה המעט שאני יכול לבקש. אלה דרישות מיקצועיות בסיסיות ואני לא מתבייש בתור חבר צוות ב- VATIL ובתור פקח בפרט לדרוש אותם בתוקף. כמו שאני מסוגל לכבד את הנהלים האלה אז כל אחד יכול וחייב למלא. את רוב הטייסים אני מכיר וגם את רמתם המיקצועית אבל ב- 100 אחוז אני בטוח שכולם מכירים את הנוהל ואני לא מוצא שום סיבה לאי מילוי שלו. כמו שאתה זוכר להוציא גלגלים לפני שאתה נוחת לא אמור להיות קשה ליזכור לפני התחברות לרשת- לשים סטנדביי. יום טוב
hagay פורסם מרץ 15, 2004 דיווח פורסם מרץ 15, 2004 מסכים עם אלעד בכל מילה. בזמנו גם לי הייתה אותה הבעיה עד שהחלטתי שמייד שאני מעלה את תוכנת הסקוואק מייד כשאני רואה את המסך דבר ראשון עובר לסטנד ביי.
yossid פורסם מרץ 15, 2004 דיווח פורסם מרץ 15, 2004 אני מבקש לנצל את השרשור שהתחיל אלעד על מנת להתנצל בפניו על שאתמול בערב נעלמתי - מן הסתם - ממסך המכ"ם שלו אחרי שאני מיוצב ILS על 12. שוב קפא לי המחשב :oops: (משום מה קורה לי הרבה לאחרונה). חוץ מזה - מסכים עם מה שאלעד אומר לעניין ה-SQWK STBY. לא צריכה להיות בעיה, לפני ביצוע CONNECT לקבוע את מצב ה-SQWK ל-STBY בדיוק כמו שכותב חגי. יוסי
iroth פורסם מרץ 15, 2004 דיווח פורסם מרץ 15, 2004 הצעה לשיפור (לנו הטייסים) גם להוספת ראליזם, לבצע בד"ח לפני התחברות שאחד מסעיפיו הוא וידוא CALLSIGN נכון, הכנסת תוכנית טיסה ב-SB (לפני החיבור - ואז כשמתחברים לשלוח את התכנית). אני צריך להתוודות שגם אני טועה לפעמים (בעיקר כשאני חוזר לטוס אחרי הפסקה ארוכה), אבל צריך להשתדל להתמקצע תודה לאלעד וכל הפקחים על הרצינות - זה מה שמבדיל את התחביב שלנו מ-"סתם משחק" (לא שמשחקים זה רע, זה פשוט משהו אחר :wink: ) ישראל
אורח פורסם מרץ 15, 2004 דיווח פורסם מרץ 15, 2004 יוסי יכול להיות שהבעיה לא היתה אצלך, אלה בשרת אליו היתה מחובר (UK1). אתמול בערב בזמן שאלעד היה על הגישה היתי מחובר כצופה על ה ASRC ועקבתי אחרי התנועה שהיתה כולל איזה עגלה משנות השלושים שבקושי סחבה ל 9000 רגל :wink: ואז פתאום כולם נעלמו לי אבל בקשר אני עדיין שומע את אלעד מציין מגע מכמ עם כולם. התנתקתי ועברתי לשרת אחר ואז כולם חזרו אלי. לאחר מכן ראיתי המון הודעות על כך שהשרת UK1 ו Euro-CE עשו בעיות אתמול. להשמע, רן. :wink:
yossid פורסם מרץ 15, 2004 דיווח פורסם מרץ 15, 2004 הי רן, לצערי כי רב - הבעיה אצלי. המחשב פשוט קופא ולא מגיב (מחייב reset). קרה לי גם ביום שבת (הייתי על הקרקע ואחרי RESET התחברתי מחדש) וגם לפני כן (קורה לי רק כשאני טס ברשת). הסרתי את כל התוכנות וניסיתי להתקין XP מחדש ("upgrade") מבלי שיש צורך לפרמט מחדש אבל גם זה לא הולך וקיבלתי הודעת שגיאה (לא מוצא איזה קובץ dll)מה שכנראה יחייב אותי בפירמוט. הייתי משתמש בביטוי עסיס וציורי שמבטא את הרגשתי :twisted: אבל מפאת כבוד הפורום לא אעשה כך. דרך אגב - היה נחמד לשמוע את נהג העגלה :wink: אומר שלא יוכל להגיע לגובה הנדרש. יוסי
אורח פורסם מרץ 15, 2004 דיווח פורסם מרץ 15, 2004 מוזר, ביום שבת גם אני חטפתי פריז עצבני של המחשב ועד היום לא היה לי שום מיקרה של פריז עצבני כזה :x ומה שיותר מרגיז זה היה במהלך CVFR ארוך ומיגע מחיפה לאילת ועד שכבר התקרבתי לצופר, שם הוא נתקע :cry: אכן היה מצחיק לשמוע את העגלון מודיע לפיקוח שאין סיכוי שהוא יגיע ל 9000 עד BGN VOR
E.Z פורסם מרץ 15, 2004 מחבר דיווח פורסם מרץ 15, 2004 הי רן,לצערי כי רב - הבעיה אצלי. המחשב פשוט קופא ולא מגיב (מחייב reset). קרה לי גם ביום שבת (הייתי על הקרקע ואחרי RESET התחברתי מחדש) וגם לפני כן (קורה לי רק כשאני טס ברשת). הסרתי את כל התוכנות וניסיתי להתקין XP מחדש ("upgrade") מבלי שיש צורך לפרמט מחדש אבל גם זה לא הולך וקיבלתי הודעת שגיאה (לא מוצא איזה קובץ dll)מה שכנראה יחייב אותי בפירמוט. הייתי משתמש בביטוי עסיס וציורי שמבטא את הרגשתי :twisted: אבל מפאת כבוד הפורום לא אעשה כך. דרך אגב - היה נחמד לשמוע את נהג העגלה :wink: אומר שלא יוכל להגיע לגובה הנדרש. יוסי מניסיון מחשב שקופא לחלוטין ללא אפשרות תגובה זה בעיית חומרה שכנראה לא יושבת טוב. לגביימה שאמרתם זה משקף את העמדה שלי שהעסק אומנם הוא תחביב לכל דבר אבל הוא לא מישחק ובסך הכל אי ציות לנהלים מעבר לעבירת המישמעת עצמה היא גם פוגעת באחרים אם זה בתיפקוד פקח או אם זה באי ציות שמסכן טייסים אחרים
Oren Geva פורסם מרץ 15, 2004 דיווח פורסם מרץ 15, 2004 אתמול בערב בזמן שאלעד היה על הגישה היתי מחובר כצופה על ה ASRC ועקבתי אחרי התנועה שהיתה כולל איזה עגלה משנות השלושים שבקושי סחבה ל 9000 רגל :wink: :wink: הלו הלו! אף אחד לא מדבר ככה על העגלה שלי!!! הגעתי ל 9,000 (כמעט, 8700 בערך) עד ה-VOR. אבל קרעתי לה את הצורה. היא טיפסה באיזה 75 קשר... אלעד, האם אמרת לי אתמול שאם אני לא מגיע לBGN 9,000 אני לא יכול לבצע את BGN2A? התסכלתי עכשיו שוב בדפיות, והדרישה היא BGN VOR ב-5,000. לגובה כזה היא היתה מגיעה בקלות!
E.Z פורסם מרץ 15, 2004 מחבר דיווח פורסם מרץ 15, 2004 אתמול בערב בזמן שאלעד היה על הגישה היתי מחובר כצופה על ה ASRC ועקבתי אחרי התנועה שהיתה כולל איזה עגלה משנות השלושים שבקושי סחבה ל 9000 רגל :wink: :wink: הלו הלו! אף אחד לא מדבר ככה על העגלה שלי!!! הגעתי ל 9,000 (כמעט, 8700 בערך) עד ה-VOR. אבל קרעתי לה את הצורה. היא טיפסה באיזה 75 קשר... אלעד, האם אמרת לי אתמול שאם אני לא מגיע לBGN 9,000 אני לא יכול לבצע את BGN2A? התסכלתי עכשיו שוב בדפיות, והדרישה היא BGN VOR ב-5,000. לגובה כזה היא היתה מגיעה בקלות! לא אמרתי כזה דבר וכמו כן שהתכוונתי 9 ל- VOR התכוונתי 9 לכיוון ה- VOR אבל לא חייבתי עד ה- VOR. מצטער אם לא הייתי ברור את ה- 9 הייתי צריך בהתאם ליכולת לא הייתה לי בעיית הפרדה
Barak פורסם מרץ 16, 2004 דיווח פורסם מרץ 16, 2004 ערב טוב, אני כרגע לפני סגירה פה, יצא לי היום לפקח בערך שעה ואני מאוד מאוכזב ממה שראיתי פה.. היום הייתה הפעם הראשונה והאחרונה ששניכם עליתם מתמרור: 1. ללא תכנית טיסה 2. עם סקווק סטנדביי 3. בלי להודיעע לבן-גוריון שאתם מתכוונים לעבור בסביבת השדה אני חושב שמן הראוי שפקחים פה ידעו להעביר לסקווק צ'ארלי באוויר ועל אחד כמה וכמה למלא תוכנית טיסה ! הוצאתי מישהו על תלמי ופתאום הם צצו לי..פעם ראשונה ואחרונה
hagay פורסם מרץ 16, 2004 דיווח פורסם מרץ 16, 2004 אני מציע לעשות כמין טסט כמו ברכב, (לא שאני יודע הכל :oops: ) ככה נידע לפחות שאנשים יודעים את הכללים.
jambo7 פורסם מרץ 16, 2004 דיווח פורסם מרץ 16, 2004 אני לומד עכשיו ומה שמלמדים אותנו זה שאם הרבה אנשים לא פועלים נכון זה משהו שקשור במערכת לפי דעתי צריך לשנות משהו בהדרכה וגרום לכך שאנשים ישננו את החומר מקובלת עלי ההצעה של חגי , ואם אין אפשרות לערוך טסטים אז לפחות מבחן בשיטה של IL
Shmulik Lin פורסם מרץ 16, 2004 דיווח פורסם מרץ 16, 2004 שלום לכולם א.אלעד צודק ב-100% ב.ברק צודק גם רק לעדן את הכתוב בבקשה ג. צביקה ידידי קרא עוד פעם את המדריכים ותראה שכתבתי כי בחיבור ל-SB קודם כל SQ לסטנד ביי כך שזה לא חדש לאף אחד אם לא קוראים את המדריכים זה סיפור אחר מנסיון של הרבה זמן ברשת החברה לא קוראים ורוצים לטוס כמה שיותר מהר ולהיות קברניטים באלעל לא עובד ככה אם לא נשמור על הכללים נפסיד לאולקר ולא נעלה לפיינל 4 האמן לי שבכתיבת המדריך הרלוונטי שמתי דגש על התחברות בסקווק סטנד ביי שכל אחד יזכור את זה פשוט כמו שהוא זוכר שמהירות מתחת ל-10000 רגל תהא 250 קשר ולא קשר אחד יותר אלה הכללים נא לבצע אותם תודה