Izik Bakshi פורסם ספטמבר 14, 2006 דיווח פורסם ספטמבר 14, 2006 ברוכי, מזל טוב ליום ההולדת ה 35 שלך. מאחל לך המון בריאות ואושר, בתקווה לראות אותך שוב בטיסות ברשת לאחר פתרון של כל הבעיות עם המחשב, שיהיה במזל טוב (סליחה על האיחור :wink: )
Tomer Haim פורסם ספטמבר 14, 2006 דיווח פורסם ספטמבר 14, 2006 המון מזל טוב ברוכי אושר ועושר, בעצם אין צורך בעושר רק שכל הדברים בחייך יהיו מלאי אור ואנרגיה לפחות כמו שאתה אוהב לטוס, ושיום יבוא במהרה ותוכל לטוס ולהנות מטיסה בכל כמות שתרצה מזל טוב!!!
Ran Bonfil פורסם ספטמבר 15, 2006 דיווח פורסם ספטמבר 15, 2006 מזל טוב ברוכי, הרבה בריאות ואושר :new-bday:
אורח פורסם ספטמבר 15, 2006 דיווח פורסם ספטמבר 15, 2006 מזל טוב ברוכי, הרבה אושר בריאות ונחת :new-bday:
Baruch Spiegel פורסם ספטמבר 16, 2006 דיווח פורסם ספטמבר 16, 2006 וואו איזה יופי. ממש מחמם את הלב. תודה רבה לכולכם קודם כל שזכרתם אותי (לצערי לא כלכך פעיל לאחרונה מסיבות שונות) ומעבר לכך שזכרתם שיש לי יומהולדת. שנזכה לאחל 120 לכל אחד מכם ( או אולי קצת פחות מ 120 לאלה שצעירים ממני... תחשבו על זה). את היומולדת אחרון חגגתי כחייל מילואים מגויס בצו 8 במחסומים, סיורים ועוד דברים שהשתיקה יפה להם...תודה לאל נגמר בשלום סוף סוף. חוויה... כבר חשבתי על מתנה: שמישהו יעזור לי סוףסוף להתגבר על הבעיות עם SB3 או לחלופין להסביר לי איך עובדים עם VOICE ב FSINN ( יש לי TEAMSPEAK) שוב תודה רבה לחברים נהדרים בחטיבה מצויינת.