Niv Malin פורסם ספטמבר 16, 2006 דיווח פורסם ספטמבר 16, 2006 פיפר צ'ירוקי 4X-ANH כפי שנראה בקישור הזה http://www.airliners.net/open.file/0369244/M/ התרסק סמוך לצהרי השבת (משהו כמו 11:45) בצומת הרחובות כנפי הנשרים והאילנות בגישתו ממזרח לנחיתה על מסלול 29 בהרצליה... מסופר שהמטוס פגע בעץ ברוש וננעץ בקרקע. על המטוס היו כפי הנראה טייס וחניך, הם פונו מהשטח פצועים קל. הנה תמונות ממקום האירוע: http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/ ... d=85788471
Yarden Antebi פורסם ספטמבר 16, 2006 דיווח פורסם ספטמבר 16, 2006 הרבה יותר תמונות יש פה http://www.hnn.co.il/index.php?module=a ... ew;id=1224
mickey lip פורסם ספטמבר 16, 2006 דיווח פורסם ספטמבר 16, 2006 בדיוק חזרתי הביתה. אכן הוא נכנס בעץ ונפל, היו חסרים לו כמה מטרים להגיע למסלול. בדיוק חזרתי הביתה.( שם מאחורי השדה). העיקר שהטייסים חיים ושלמים, כל השאר זה חתיחת פח עם מנוע.
Or Netzer פורסם ספטמבר 16, 2006 דיווח פורסם ספטמבר 16, 2006 בדיוק חזרתי הביתה.אכן הוא נכנס בעץ ונפל, היו חסרים לו כמה מטרים להגיע למסלול. בדיוק חזרתי הביתה.( שם מאחורי השדה). העיקר שהטייסים חיים ושלמים, כל השאר זה חתיחת פח עם מנוע. מיקי רוץ לגנוב את הפאנל :wink:
4X-OMR פורסם ספטמבר 16, 2006 דיווח פורסם ספטמבר 16, 2006 בדיוק זה הכי חשוב ! באותה מידה הם היו יכולים למות בקלות... ממש מזל !
Eran Granola פורסם ספטמבר 16, 2006 דיווח פורסם ספטמבר 16, 2006 פיפר צ'ירוקי 4X-ANH כפי שנראה בקישור הזהhttp://www.airliners.net/open.file/0369244/M/ התרסק סמוך לצהרי השבת (משהו כמו 11:45) בצומת הרחובות כנפי הנשרים והאילנות בגישתו ממזרח לנחיתה על מסלול 29 בהרצליה... מסופר שהמטוס פגע בעץ ברוש וננעץ בקרקע. על המטוס היו כפי הנראה טייס וחניך, הם פונו מהשטח פצועים קל. הנה תמונות ממקום האירוע: http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/ ... d=85788471 ומה דעתכם על זה? http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3304547,00.html
Matan Solomon פורסם ספטמבר 16, 2006 דיווח פורסם ספטמבר 16, 2006 פיפר צ'ירוקי 4X-ANH כפי שנראה בקישור הזהhttp://www.airliners.net/open.file/0369244/M/ התרסק סמוך לצהרי השבת (משהו כמו 11:45) בצומת הרחובות כנפי הנשרים והאילנות בגישתו ממזרח לנחיתה על מסלול 29 בהרצליה... מסופר שהמטוס פגע בעץ ברוש וננעץ בקרקע. על המטוס היו כפי הנראה טייס וחניך, הם פונו מהשטח פצועים קל. הנה תמונות ממקום האירוע: http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/ ... d=85788471 ומה דעתכם על זה? http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3304547,00.html יש לי כמה דברים להגיד על זה, דבר ראשון שהוא נכון וכתבו גם שם בתגובה לכתבה, זה שיש תאונות גם בכבישים, אז למה לא סוגרים את הכבישים ? דבר נוסף הוא, שהשדה היה שם הרבה לפני הבתים, אנשים קנו שם בתים בידיעה שהם ליד השדה, והבתים אפילו היו במחירים זולים יחסית בגלל השדה ליד, אז עכשיו הם באים ומבקשים להוריד את השדה ? נו באמת.
mickey lip פורסם ספטמבר 16, 2006 דיווח פורסם ספטמבר 16, 2006 פיפר צ'ירוקי 4X-ANH כפי שנראה בקישור הזהhttp://www.airliners.net/open.file/0369244/M/ התרסק סמוך לצהרי השבת (משהו כמו 11:45) בצומת הרחובות כנפי הנשרים והאילנות בגישתו ממזרח לנחיתה על מסלול 29 בהרצליה... מסופר שהמטוס פגע בעץ ברוש וננעץ בקרקע. על המטוס היו כפי הנראה טייס וחניך, הם פונו מהשטח פצועים קל. הנה תמונות ממקום האירוע: http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/ ... d=85788471 ומה דעתכם על זה? http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3304547,00.html יש לי כמה דברים להגיד על זה, דבר ראשון שהוא נכון וכתבו גם שם בתגובה לכתבה, זה שיש תאונות גם בכבישים, אז למה לא סוגרים את הכבישים ? דבר נוסף הוא, שהשדה היה שם הרבה לפני הבתים, אנשים קנו שם בתים בידיעה שהם ליד השדה, והבתים אפילו היו במחירים זולים יחסית בגלל השדה ליד, אז עכשיו הם באים ומבקשים להוריד את השדה ? נו באמת. בתים זולים?מאיפה אתה יודע כמה עולה פה בית? איפה ?אני גם רוצה. יש פה בתים פרטיים בשכונה שנראים כמו חירבה אמיתי ועולים 300-400 אלף( ירוקים). זה זול זה?נכון הדירות יחסית זולות לעומת המחירים בעיר אבל עדיין .....זה הרצליה= דינרוס. לפני שאתה קובע עובדה , אנא דאג לברר לפני. ( סתם עיצה לחיים). חוץ מזה הכל נכון, השדה היה הרבה לפני השכונה , ומי שעושה רעש הם אנשים אשר בונים על הנדל"ן של השדה. שווה מיליונים. אני יותר מודאג כאשר הבת שלי חוצה את הכביש לגן מאשר שיפול עלינו מטוס. גם בתל אביב יכול ליפול מטוס, כנ"ל פ"ת וכ"ו.
Tomer Haim פורסם ספטמבר 17, 2006 דיווח פורסם ספטמבר 17, 2006 אני חי בתוך השדה מגיל 3, אני חושב שאחד מהמשפטים הראשונים ששמעתי כתינות היה הויכוח האם לסגור את השדה כי בלה בלה בלה בלה ועוד בלה (נדל"ן) דרך אגב בשנת 85 אני חושב, הגיע לנחיתה ביום חם טייס וביתו ומסיבה לא ברורה הלכו סביב על מסלול 11, הטייס עשה את כל הפעולות הנדרשות להלכה סביב חוץ מהכנסת ידית אחת קטנה ושולית.. (אויר חם) תוך כמה שניות הם מצאו את עצמם על גג של אחד הבתים מזרחית ל 29, המטוס נשרף כליל והם נפצעו. הנה פגעו בבית, קרה משהו לבית.. לא! למה, כי לא מדובר ב 747 עם 160 טון דלק, מדובר ב 172 עם 40 גלון. כך שאין מה לדאוג, יותר מ 20 שנה אני שומע את "לסגור מיידית את השדה" ולא סוגרים אותו וגם לא יסגרו.
Matan Solomon פורסם ספטמבר 17, 2006 דיווח פורסם ספטמבר 17, 2006 פיפר צ'ירוקי 4X-ANH כפי שנראה בקישור הזהhttp://www.airliners.net/open.file/0369244/M/ התרסק סמוך לצהרי השבת (משהו כמו 11:45) בצומת הרחובות כנפי הנשרים והאילנות בגישתו ממזרח לנחיתה על מסלול 29 בהרצליה... מסופר שהמטוס פגע בעץ ברוש וננעץ בקרקע. על המטוס היו כפי הנראה טייס וחניך, הם פונו מהשטח פצועים קל. הנה תמונות ממקום האירוע: http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/ ... d=85788471 ומה דעתכם על זה? http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3304547,00.html יש לי כמה דברים להגיד על זה, דבר ראשון שהוא נכון וכתבו גם שם בתגובה לכתבה, זה שיש תאונות גם בכבישים, אז למה לא סוגרים את הכבישים ? דבר נוסף הוא, שהשדה היה שם הרבה לפני הבתים, אנשים קנו שם בתים בידיעה שהם ליד השדה, והבתים אפילו היו במחירים זולים יחסית בגלל השדה ליד, אז עכשיו הם באים ומבקשים להוריד את השדה ? נו באמת. בתים זולים?מאיפה אתה יודע כמה עולה פה בית? איפה ?אני גם רוצה. יש פה בתים פרטיים בשכונה שנראים כמו חירבה אמיתי ועולים 300-400 אלף( ירוקים). זה זול זה?נכון הדירות יחסית זולות לעומת המחירים בעיר אבל עדיין .....זה הרצליה= דינרוס. לפני שאתה קובע עובדה , אנא דאג לברר לפני. ( סתם עיצה לחיים). חוץ מזה הכל נכון, השדה היה הרבה לפני השכונה , ומי שעושה רעש הם אנשים אשר בונים על הנדל"ן של השדה. שווה מיליונים. אני יותר מודאג כאשר הבת שלי חוצה את הכביש לגן מאשר שיפול עלינו מטוס. גם בתל אביב יכול ליפול מטוס, כנ"ל פ"ת וכ"ו. מיקי הכל יחסי, יש כאלו שתגיד להם שזה עולה 300 אלף דולר ויגידו שזה לא יקר... הכוונה שלי לא הייתה אם הבתים זולים או יקרים, אלא זה שהבתים שם יותר זולים מבתים אחרים בהרצליה בעיקר בגלל העובדה שיש שם שדה תעופה ליד (ותקן אותי אם אני טועה). שאנשים עברו לשם הם ידעו שיש שם שדה ומחירי הדירות גם היו בהתאם ובגלל זה אני לא חושב שיש להם זכות לטעון היום נגד השדה... במיוחד לגברת ראש העיר שרוצה לרצות את התושבים שלה.
Nadaves פורסם ספטמבר 17, 2006 דיווח פורסם ספטמבר 17, 2006 אני חי בתוך השדה מגיל 3, אני חושב שאחד מהמשפטים הראשונים ששמעתי כתינות היה הויכוח האם לסגור את השדה כי בלה בלה בלה בלה ועוד בלה (נדל"ן)דרך אגב בשנת 85 אני חושב, הגיע לנחיתה ביום חם טייס וביתו ומסיבה לא ברורה הלכו סביב על מסלול 11, הטייס עשה את כל הפעולות הנדרשות להלכה סביב חוץ מהכנסת ידית אחת קטנה ושולית.. (אויר חם) תוך כמה שניות הם מצאו את עצמם על גג של אחד הבתים מזרחית ל 29, המטוס נשרף כליל והם נפצעו. הנה פגעו בבית, קרה משהו לבית.. לא! למה, כי לא מדובר ב 747 עם 160 טון דלק, מדובר ב 172 עם 40 גלון. כך שאין מה לדאוג, יותר מ 20 שנה אני שומע את "לסגור מיידית את השדה" ולא סוגרים אותו וגם לא יסגרו. מוזר שלא קרה כלום לבית, כי בכל זאת, יש לזה משקל.. אם הבנתי נכון, הכוונה היא לבנות אי מלאכותי שאליו יועבר השדה, ואני לא מאמין שמישהו ירוץ לבנות אחד.
Omer Efrat פורסם ספטמבר 17, 2006 דיווח פורסם ספטמבר 17, 2006 אני חי בתוך השדה מגיל 3, אני חושב שאחד מהמשפטים הראשונים ששמעתי כתינות היה הויכוח האם לסגור את השדה כי בלה בלה בלה בלה ועוד בלה (נדל"ן)דרך אגב בשנת 85 אני חושב, הגיע לנחיתה ביום חם טייס וביתו ומסיבה לא ברורה הלכו סביב על מסלול 11, הטייס עשה את כל הפעולות הנדרשות להלכה סביב חוץ מהכנסת ידית אחת קטנה ושולית.. (אויר חם) תוך כמה שניות הם מצאו את עצמם על גג של אחד הבתים מזרחית ל 29, המטוס נשרף כליל והם נפצעו. הנה פגעו בבית, קרה משהו לבית.. לא! למה, כי לא מדובר ב 747 עם 160 טון דלק, מדובר ב 172 עם 40 גלון. כך שאין מה לדאוג, יותר מ 20 שנה אני שומע את "לסגור מיידית את השדה" ולא סוגרים אותו וגם לא יסגרו. מוזר שלא קרה כלום לבית, כי בכל זאת, יש לזה משקל.. אם הבנתי נכון, הכוונה היא לבנות אי מלאכותי שאליו יועבר השדה, ואני לא מאמין שמישהו ירוץ לבנות אחד. הוא לא פגע בבית עצמו אז למה שיקרה משהו לבית?
Nadaves פורסם ספטמבר 17, 2006 דיווח פורסם ספטמבר 17, 2006 אני חי בתוך השדה מגיל 3, אני חושב שאחד מהמשפטים הראשונים ששמעתי כתינות היה הויכוח האם לסגור את השדה כי בלה בלה בלה בלה ועוד בלה (נדל"ן)דרך אגב בשנת 85 אני חושב, הגיע לנחיתה ביום חם טייס וביתו ומסיבה לא ברורה הלכו סביב על מסלול 11, הטייס עשה את כל הפעולות הנדרשות להלכה סביב חוץ מהכנסת ידית אחת קטנה ושולית.. (אויר חם) תוך כמה שניות הם מצאו את עצמם על גג של אחד הבתים מזרחית ל 29, המטוס נשרף כליל והם נפצעו. הנה פגעו בבית, קרה משהו לבית.. לא! למה, כי לא מדובר ב 747 עם 160 טון דלק, מדובר ב 172 עם 40 גלון. כך שאין מה לדאוג, יותר מ 20 שנה אני שומע את "לסגור מיידית את השדה" ולא סוגרים אותו וגם לא יסגרו. מוזר שלא קרה כלום לבית, כי בכל זאת, יש לזה משקל.. אם הבנתי נכון, הכוונה היא לבנות אי מלאכותי שאליו יועבר השדה, ואני לא מאמין שמישהו ירוץ לבנות אחד. הוא לא פגע בבית עצמו אז למה שיקרה משהו לבית?
Nadav פורסם ספטמבר 17, 2006 דיווח פורסם ספטמבר 17, 2006 עוד פעם הצליחו להדליק את תומר... אותי זה מדהים כל פעם מחדש איך העיתונות מפציצה בכותרות שלה ומציגה דעות של אינטרסנטים בצורה כל כך חד צדדית. אבל תומר- אל תדאג. אני לא חושב שהם ירוצו לסגור את השדה כל כך מהר, עיין ערך פי גלילות, מיכל האמוניה בחיפה, חיפה כימיקלים ועוד רבים וטובים. נראה לי שיש עוד הרבה פצצות מתקתקות לטפל בהן מאשר "סכנת הנפשות" כביכול ששוכנת בהרצליה. אל תדאגו, יהיה בסדר :wink:
אורח פורסם ספטמבר 17, 2006 דיווח פורסם ספטמבר 17, 2006 אני חי בתוך השדה מגיל 3, אני חושב שאחד מהמשפטים הראשונים ששמעתי כתינות היה הויכוח האם לסגור את השדה כי בלה בלה בלה בלה ועוד בלה (נדל"ן)דרך אגב בשנת 85 אני חושב, הגיע לנחיתה ביום חם טייס וביתו ומסיבה לא ברורה הלכו סביב על מסלול 11, הטייס עשה את כל הפעולות הנדרשות להלכה סביב חוץ מהכנסת ידית אחת קטנה ושולית.. (אויר חם) תוך כמה שניות הם מצאו את עצמם על גג של אחד הבתים מזרחית ל 29, המטוס נשרף כליל והם נפצעו. הנה פגעו בבית, קרה משהו לבית.. לא! למה, כי לא מדובר ב 747 עם 160 טון דלק, מדובר ב 172 עם 40 גלון. כך שאין מה לדאוג, יותר מ 20 שנה אני שומע את "לסגור מיידית את השדה" ולא סוגרים אותו וגם לא יסגרו. את ה 172 הזאת כולל האבא הכרתי מקרוב . כמה קרוב ? גרתי בביניין שבו הוא נחת. למזלו ומזלנו הטוב הוא נפל בין שני ביניינים. הפלופלור, נכנס לקפה לסלון בקומה ראשונה, רק ש"לצערו" הדירה היתה ריקה. המטוס עצמו נפל על מגרש משחקים ואם היה נופל 20 דקות קודם היה יורד על 20 ילדים ששיחקו שם כדורגל. במיקרה הזה היה נס גדול. את האבא \ טייס הכרתי דרך לוינשטין, אמא שלי טיפלה בו בזמנו. שלא תבינו לא נכון, אין לי כל בעיה עם השדה (מעבר לזה שאני אוכל את עצמי מתי אני יתחיל לעשות הקפות שם ), וכל יום עוברים מעלי מטוסים בדרכם ל 29 או לבצרה והם לא עושים לי רעש או כל בעיה אחרת, יש לי גורמים יותר רעשנים מהמטוסים. נהפוכו, אני לא צריך שעון מעורר, 6:30 מדוד עולה מטוס ראשון לאויר ואני יודע שצריך להתחיל להתארגן ד"א את הבעיה של הצ'ירוקי ראו כמה דוסים שהלכו ברגל ברחוב, בדיוק יצאתי לכיוון המרינה בהרצליה מהבית והם הצביעו לכיוון השמים ועקבו אחריו. כשעברתי ליד השדה בהרצליה לא ראיתי כל תכונה מיוחדת. ועכשיו שאלה שרציתי לשאול את הטייסים שלנו פה. יש לכם 172 קאט מנוע , גובה 1500 מעל רחוב ויצמן ברעננה. מה אתם עושים ? גולשים ומקווים לנס להגיע עד קצה 29 ? או מנסים להנחית אותה על רחוב ויצמן ... מעדיף לשאול פה מאשר אצל השכנים, שם אתה שואל שאלה כזאת וישר מתחילה מלחמת עולם 19...
mickey lip פורסם ספטמבר 17, 2006 דיווח פורסם ספטמבר 17, 2006 אני חי בתוך השדה מגיל 3, אני חושב שאחד מהמשפטים הראשונים ששמעתי כתינות היה הויכוח האם לסגור את השדה כי בלה בלה בלה בלה ועוד בלה (נדל"ן)דרך אגב בשנת 85 אני חושב, הגיע לנחיתה ביום חם טייס וביתו ומסיבה לא ברורה הלכו סביב על מסלול 11, הטייס עשה את כל הפעולות הנדרשות להלכה סביב חוץ מהכנסת ידית אחת קטנה ושולית.. (אויר חם) תוך כמה שניות הם מצאו את עצמם על גג של אחד הבתים מזרחית ל 29, המטוס נשרף כליל והם נפצעו. הנה פגעו בבית, קרה משהו לבית.. לא! למה, כי לא מדובר ב 747 עם 160 טון דלק, מדובר ב 172 עם 40 גלון. כך שאין מה לדאוג, יותר מ 20 שנה אני שומע את "לסגור מיידית את השדה" ולא סוגרים אותו וגם לא יסגרו. את ה 172 הזאת כולל האבא הכרתי מקרוב . כמה קרוב ? גרתי בביניין שבו הוא נחת. למזלו ומזלנו הטוב הוא נפל בין שני ביניינים. הפלופלור, נכנס לקפה לסלון בקומה ראשונה, רק ש"לצערו" הדירה היתה ריקה. המטוס עצמו נפל על מגרש משחקים ואם היה נופל 20 דקות קודם היה יורד על 20 ילדים ששיחקו שם כדורגל. במיקרה הזה היה נס גדול. את האבא \ טייס הכרתי דרך לוינשטין, אמא שלי טיפלה בו בזמנו. שלא תבינו לא נכון, אין לי כל בעיה עם השדה (מעבר לזה שאני אוכל את עצמי מתי אני יתחיל לעשות הקפות שם ), וכל יום עוברים מעלי מטוסים בדרכם ל 29 או לבצרה והם לא עושים לי רעש או כל בעיה אחרת, יש לי גורמים יותר רעשנים מהמטוסים. נהפוכו, אני לא צריך שעון מעורר, 6:30 מדוד עולה מטוס ראשון לאויר ואני יודע שצריך להתחיל להתארגן ד"א את הבעיה של הצ'ירוקי ראו כמה דוסים שהלכו ברגל ברחוב, בדיוק יצאתי לכיוון המרינה בהרצליה מהבית והם הצביעו לכיוון השמים ועקבו אחריו. כשעברתי ליד השדה בהרצליה לא ראיתי כל תכונה מיוחדת. ועכשיו שאלה שרציתי לשאול את הטייסים שלנו פה. יש לכם 172 קאט מנוע , גובה 1500 מעל רחוב ויצמן ברעננה. מה אתם עושים ? גולשים ומקווים לנס להגיע עד קצה 29 ? או מנסים להנחית אותה על רחוב ויצמן ... מעדיף לשאול פה מאשר אצל השכנים, שם אתה שואל שאלה כזאת וישר מתחילה מלחמת עולם 19... איזו שאלה? מיד מתקשר אליך, אומר לך לחמם תקומקום, מיד מגיע לקפה וברצינות, הייתי בוחר אחד מהשדות הפתוחים שישנם באיזור, לא חסרים כאלה. וכל זאת תלוי במצב המטוס, רוח, כיוון , תנועה וכ"ו.( כמובן שיקול דעת -האם אני מסוגל להגיע בבטחה לשדה? ).
Tomer Haim פורסם ספטמבר 17, 2006 דיווח פורסם ספטמבר 17, 2006 אם היה לי קאט מנוע בגובה 800 מעל בית לוינשטיין הייתי מנסה ללכת ישירות ל 29 ובגובה 400 מחליט אם להמשיך או לפנות מערבה ולרדת על שטח חולי צפונית ל 29. לפני בית לוינשטיין לאורך צלע עם הרוח ניתן להגיע אלה אם נושבת רוח דרום מערבית 30 קשר. בבצרה מגובה 2000 ניתן להגיע ל 29 רק ללא רוח ובהנחה שהטייס שומר בשיניים מהירות אופטימאלית. הקטע שלפי השמועות המטוס היה מגיע אם הוא לא היה מזדקר תוך כדי פניה, וגם לא ברור אם היתה תקלת מנוע או תרגול נ"א וכן, חחח הצליחו להדליק אותי , טוב נו הכל בשביל רייטינג.. שיהיו בריאים
אורח פורסם ספטמבר 17, 2006 דיווח פורסם ספטמבר 17, 2006 אם היה לי קאט מנוע בגובה 800 מעל בית לוינשטיין הייתי מנסה ללכת ישירות ל 29 ובגובה 400 מחליט אם להמשיך או לפנות מערבה ולרדת על שטח חולי צפונית ל 29.לפני בית לוינשטיין לאורך צלע עם הרוח ניתן להגיע אלה אם נושבת רוח דרום מערבית 30 קשר. בבצרה מגובה 2000 ניתן להגיע ל 29 רק ללא רוח ובהנחה שהטייס שומר בשיניים מהירות אופטימאלית. הקטע שלפי השמועות המטוס היה מגיע אם הוא לא היה מזדקר תוך כדי פניה, וגם לא ברור אם היתה תקלת מנוע או תרגול נ"א וכן, חחח הצליחו להדליק אותי , טוב נו הכל בשביל רייטינג.. שיהיו בריאים השאלה היא האם היתה חושב על רח' ויצמן כאופציה ? או אולי אפילו אחוזה לכיוון מערב משמאל לפארק ?
Or Netzer פורסם ספטמבר 17, 2006 דיווח פורסם ספטמבר 17, 2006 אם היה לי קאט מנוע בגובה 800 מעל בית לוינשטיין הייתי מנסה ללכת ישירות ל 29 ובגובה 400 מחליט אם להמשיך או לפנות מערבה ולרדת על שטח חולי צפונית ל 29.לפני בית לוינשטיין לאורך צלע עם הרוח ניתן להגיע אלה אם נושבת רוח דרום מערבית 30 קשר. בבצרה מגובה 2000 ניתן להגיע ל 29 רק ללא רוח ובהנחה שהטייס שומר בשיניים מהירות אופטימאלית. הקטע שלפי השמועות המטוס היה מגיע אם הוא לא היה מזדקר תוך כדי פניה, וגם לא ברור אם היתה תקלת מנוע או תרגול נ"א וכן, חחח הצליחו להדליק אותי , טוב נו הכל בשביל רייטינג.. שיהיו בריאים השאלה היא האם היתה חושב על רח' ויצמן כאופציה ? או אולי אפילו אחוזה לכיוון מערב משמאל לפארק ? בתור טייס טמבל ולא מנוסה ישר לאיזה שדה פתוח לא מנסה בכלל הרצליה וסיכון.
אורח פורסם ספטמבר 17, 2006 דיווח פורסם ספטמבר 17, 2006 למי שלא הבין, כשאמרתי טייסים, התכוונתי לכאלה באמת הולכים לפחנוע ומטיסים אותו לא וירטואלית, אמיתי, ובלי Ignor Crash Detect
Or Netzer פורסם ספטמבר 17, 2006 דיווח פורסם ספטמבר 17, 2006 למי שלא הבין, כשאמרתי טייסים, התכוונתי לכאלה באמת הולכים לפחנוע ומטיסים אותו לא וירטואלית, אמיתי, ובלי Ignor Crash Detect אני טס בלי IGNOR ככה שאני עונה על חצי מהתיאור
Baruch Spiegel פורסם ספטמבר 17, 2006 דיווח פורסם ספטמבר 17, 2006 אם אני לא טועה רחוב ויצמן ברעננה זכה לקבל תאורת רחוב... זאת אומרת שבנחיתה אתה עלול לגלות שיש שם עמודים דים דים דים ובסוף אולי גם איזה קיר בטויייייין.... אני כבר לא טייס פחנוע פעיל. אני מקווה שבכל זאת תאשר לי רטרואקטיבית לענות. אפרופו נ"א : מה עדיף? לקפוץ מססנה או לנסות להנחית אותה? רמז: נסו להשוות שיעור הנמכה של ססנה בגלישה אופטימלית לזו של צנחן...