Or Netzer פורסם ספטמבר 16, 2006 דיווח פורסם ספטמבר 16, 2006 המסורת ממשיכה. היעדים שלנו להפעם, אילת שארם וקהיר תבחרו מה אתם הכי רוצים, המטס יערך ב30 לספטמבר כרגיל המראה מב"ג בשעה 1900. מחלקת אירועים.
Matan Solomon פורסם ספטמבר 16, 2006 דיווח פורסם ספטמבר 16, 2006 כנראה לא אוכל להגיע כי יש לי משהו, והלוואי שאני כן אוכל, ואם כן אז - אילת למה לא עשיתם צורת סקר כזה ?
Or Netzer פורסם ספטמבר 16, 2006 מחבר דיווח פורסם ספטמבר 16, 2006 כנראה לא אוכל להגיע כי יש לי משהו, והלוואי שאני כן אוכל, ואם כן אז - אילת למה לא עשיתם צורת סקר כזה ? כי לא חיכית שאני יעשה:] יאלה להצביע!
Matan Solomon פורסם ספטמבר 16, 2006 דיווח פורסם ספטמבר 16, 2006 אה חשבתי שישר שכותבים ת' הודעה זה ככה לא אמרתי כלום :roll: יאללה הצבעתי חח
Shai B פורסם ספטמבר 16, 2006 דיווח פורסם ספטמבר 16, 2006 אילת, אילת אילת אילת!! [אני שונא את המקום הזה אבל אוהב את הגישה :wink: ]
Nir Portal פורסם ספטמבר 16, 2006 דיווח פורסם ספטמבר 16, 2006 אילת! ורק בגלל שזה שדה פיצפון ומעניין אותי לדעת איך יכנסו שם 20 מטוסים
Or Netzer פורסם ספטמבר 16, 2006 מחבר דיווח פורסם ספטמבר 16, 2006 אור אם אני פנוי, תרשום אותי מגדל כן ואני על דרום
Or Netzer פורסם ספטמבר 17, 2006 מחבר דיווח פורסם ספטמבר 17, 2006 טוב חברים נראה לי אילת ניצח להפעם כמו שציפיתי :] ההצבעה תסגר כרגיל ביום שבת הקרוב בראש השנה (בראש השנה פרחה שושנה אצלי בגינה ). פקחיי נתב"ג שכבר יודעים שיוכלו לפקח בתאריך - 30.9.06 מוזמנים ליצור קשר בפרטי ולשריין מקומות.
Or Netzer פורסם ספטמבר 18, 2006 מחבר דיווח פורסם ספטמבר 18, 2006 שימו לב, אילת נבחר סופית. אני צריך פקחים לפי הרשימה הבאה LLBG_W_GND LLBG_TWR LLBG_APP LLLL_CTR LLET_TWR LLSC_CTR תפוסים שניהם. יהיה מעניין :] פרטים בהמשך:] מחלקת אירועים
Niv Malin פורסם ספטמבר 18, 2006 דיווח פורסם ספטמבר 18, 2006 שימו לב, אילת נבחר סופית.אני צריך פקחים לפי הרשימה הבאה LLBG_W_GND LLBG_TWR LLBG_APP LLLL_CTR LLET_TWR LLSC_CTR תפוסים שניהם. יהיה מעניין :] פרטים בהמשך:] מחלקת אירועים אתה כאילו לא מתייחס להודעות פרטיות?! כתבתי לך באותו יום שנפתח הסקר שאני בכיף יעלה ויסדר את העניינים על הקרקע... (קרקע מערב כמובן)
Ben Bezalel פורסם ספטמבר 18, 2006 דיווח פורסם ספטמבר 18, 2006 אור? מה עם קרקע מזרח!?!? הרי כל הטיסות לאילת של ארקיע וישראייר יוצאות מ- J
Or Netzer פורסם ספטמבר 18, 2006 מחבר דיווח פורסם ספטמבר 18, 2006 שימו לב, אילת נבחר סופית.אני צריך פקחים לפי הרשימה הבאה LLBG_W_GND LLBG_TWR LLBG_APP LLLL_CTR LLET_TWR LLSC_CTR תפוסים שניהם. יהיה מעניין :] פרטים בהמשך:] מחלקת אירועים אתה כאילו לא מתייחס להודעות פרטיות?! כתבתי לך באותו יום שנפתח הסקר שאני בכיף יעלה ויסדר את העניינים על הקרקע... (קרקע מערב כמובן) מצטער:] אז גם קרקע תפוס ובן, קרקע מערב ודליברי זה מותרות שכרגע אין לי, במידה ויהיה זה יעלה.
Niv Malin פורסם ספטמבר 18, 2006 דיווח פורסם ספטמבר 18, 2006 שימו לב, אילת נבחר סופית.אני צריך פקחים לפי הרשימה הבאה LLBG_W_GND LLBG_TWR LLBG_APP LLLL_CTR LLET_TWR LLSC_CTR תפוסים שניהם. יהיה מעניין :] פרטים בהמשך:] מחלקת אירועים אתה כאילו לא מתייחס להודעות פרטיות?! כתבתי לך באותו יום שנפתח הסקר שאני בכיף יעלה ויסדר את העניינים על הקרקע... (קרקע מערב כמובן) מצטער:] אז גם קרקע תפוס ובן, קרקע מערב ודליברי זה מותרות שכרגע אין לי, במידה ויהיה זה יעלה. לא לא לא סמוך עליי אני ישתלט על הכל לא רוצה עוזרים.... אבל לוותר עליהם...