Or Netzer פורסם ספטמבר 17, 2006 דיווח פורסם ספטמבר 17, 2006 מזל טוב למר איציק בקשי החוגג בעוד יום וקצת יום הולדת :] האיש האגדה ומיקרופון הפלדה שאמר יותר פעמים TEL AVIV CONTROL מכל טייס ופקח אחר גם במציאות. :new-bday:
mickey lip פורסם ספטמבר 17, 2006 דיווח פורסם ספטמבר 17, 2006 אין עליו. האיש והאדגה. בלעדיו לא הייתי פה בכלל. המון מזל טוב איש יקר. אוהב אותך.
Niv Malin פורסם ספטמבר 17, 2006 דיווח פורסם ספטמבר 17, 2006 הופהה האיש והאגדה מר בקשי! ראשית הרבה הרבה הרבה מזל טוב ועד 120 שנה! בהצלחה בהמשך החיים האזרחיים שלך! תודה תודה תודה ושוב תודה על כל השעות שאתה מקדיש לחטיבה, גם מהבית וגם מהבסיס, בכל זמן פנוי שיש לך אתה מקדיש להדרכה, לפיקוח, לטיסה, להעשרת הידע שלנו! על זה מגיע לך כל הערכה שבעולם!! אני בטוח שכל חבר בחטיבה מסכים איתי! שרק נמשיך להנות מהתחביב שלנו והמשך כמו שאתה! ישר כח! :new-bday:
×™×•× ×ª×Ÿ פורסם ספטמבר 17, 2006 דיווח פורסם ספטמבר 17, 2006 איציק היקר!! מיטב האיחולים שבעולם ליום הולדתך, המראה לגבהים חדשים של אושר,בריאות והצלחה.
Matan Solomon פורסם ספטמבר 17, 2006 דיווח פורסם ספטמבר 17, 2006 האיש והאגדה זה לא מילה... כל כך כיף לשמוע את הקול שלך כל פעם מחדש! שיהיה הרררבה הררררבה מזל טוב בנאדם !! ושנמשיך להנות ממך כמה שיותר :]
Dolav Nitay פורסם ספטמבר 17, 2006 דיווח פורסם ספטמבר 17, 2006 מזל טוב איציק! תודה על כל העזרה שאתה נותן לטייסים, לחדשים וגם לוותיקים, בהחלט אחד האנשים שהכי עזר לי פה בהתחלה! מזל טוב
zmatan פורסם ספטמבר 17, 2006 דיווח פורסם ספטמבר 17, 2006 טוב כבר את רוב הברכות כבר אמרו אז אני רק אוסיף המון המון מזל-טוב לך איציק יקירינו עד 120 ושיחרור (נו כבר... :mrgreen: ) קל ומהנה עד כמה שאפשר! וכמובן המון תודה על הזמן,ההשקעה והרצון הטוב לעזור הן לטייסים חדשים והן לפקחים ובככל קידום החטיבה. אז שיהיה המון המון מזל-טוב!!! :new-bday: :new-bday: :new-bday:
zvi rodes פורסם ספטמבר 17, 2006 דיווח פורסם ספטמבר 17, 2006 איציק היקר. קבל את מיירב האיחולים ליום הולדתך,אתה איש יקר וקרוב לליבם של כל חברי ואטיל אני מאחל לך הצלחה בהמשך דרכך אם בצבא או באזרחות. אתה ראוי לכל הברכות עד לברכה הנוכחית שלי,ומכאן לכל הברכות שבהמשך.עלה והצלח. :new-bday: :new-bday: :new-bday:
danb2000 פורסם ספטמבר 17, 2006 דיווח פורסם ספטמבר 17, 2006 איציק היקר (האיש הראשון שפיקח עלי - ולמרות הפשלות של המתחילן שעשיתי -עודד, עזר, ונתן תקווה ). המון מזל"טים לך - אושר, בריאות, והצלחה, בכל אשר תפנה. :new-bday: :new-bday: :new-bday: :new-bday: :smilecolros: :smilecolros: :smilecolros: :smilecolros:
Zeev Bucki פורסם ספטמבר 18, 2006 דיווח פורסם ספטמבר 18, 2006 ברכות חמות מקרב ליבי ליום הולדתך. הכל כבר נאמר על האיש אשר משקיע ותורם ועוזר לכולם תמיד ובפרט לחדשים. כל הכבוד תמשיך כך! בוקי זאב:4X-MJB
David Misha פורסם ספטמבר 18, 2006 דיווח פורסם ספטמבר 18, 2006 מזל טוב איציק !!! אתה זוכר שאתה חייב לי ביקור, נכון ? :wink: :wink:
matan פורסם ספטמבר 18, 2006 דיווח פורסם ספטמבר 18, 2006 איציק יקר,המון אושר ובריאות ליום הולדתך! שתהנה מכל רגע שאתה עושה...אתה בנאדם מדהים,תודה רבה לך על הכל! אני זוכר את הרגע הראשון שדיברנו לפני שנתיים וחצי כמו אתמול..אתה ענק!! :new-bday: :new-bday: :new-bday: :new-bday: :new-bday:
Barak Palesznicki פורסם ספטמבר 18, 2006 דיווח פורסם ספטמבר 18, 2006 אכן איציק, הרצון שלך לעזור ולתרום גדול מאוד וטוב שכך, המשך כך! מזל טוב עד FL120 :new-bday: :new-bday: :new-bday: :new-bday: :new-bday: :new-bday:
Yehonatan_el פורסם ספטמבר 18, 2006 דיווח פורסם ספטמבר 18, 2006 אוי איציק כמה מזל טוב אפשר להגיד לך על העבודה המבורכת שאתה עושה כל פעם שאתה עולה לפקח!!! מזל טוב עד 120!!! :new-bday: :new-bday:
the pilot פורסם ספטמבר 18, 2006 דיווח פורסם ספטמבר 18, 2006 שיירבו כמותך כרימונים (יש לאכול רימון) שיפולו אוייבך לפניך (יש לאכול פול) שירבו זכויותך כשומשומין (יש לאכול שומשום בדבש) שתהיה לראש ולא לזנב (תאכל הרבה ראשי דגים) בקיצור מזל טוב ושנה טובה מכל המשפחה!!
Barak פורסם ספטמבר 18, 2006 דיווח פורסם ספטמבר 18, 2006 מעריך אותך אמון איציק... המון מזל טוב...לא שוכח לך חסד נעורים
Oran Terner פורסם ספטמבר 18, 2006 דיווח פורסם ספטמבר 18, 2006 מזל טוב איציק :new-bday: :new-bday: :new-bday: :new-bday:
Itai Ganor פורסם ספטמבר 18, 2006 דיווח פורסם ספטמבר 18, 2006 האיש והאגדה תודה איציק על תרומתך. מזל טוב
Almog Atar פורסם ספטמבר 18, 2006 דיווח פורסם ספטמבר 18, 2006 מזל טוב איציק !!! הוא היה הפקח הראשון שפיקח עליי ברשת (עוד בתקופת IVAO). מזל טוב גבר !! :new-bday: :new-bday: :new-bday: :new-bday:
Izik Bakshi פורסם ספטמבר 18, 2006 דיווח פורסם ספטמבר 18, 2006 חברים יקרים, תודה רבה. אין מתנה יותר גדולה מלשבת ולקרוא את הברכות שלכם, החיוך שעל הפנים שלי הוא בזכותכם, אוהב את כולכם בחזרה. אלף תודות