mickey lip פורסם ספטמבר 20, 2006 דיווח פורסם ספטמבר 20, 2006 שלום חברים כפי שחלקכם כבר יודע היום ביצענו טיסת סיכום ברשת VATSIM לחניכי קורס ה737 של אלעל. החניכים התארחו אצל חברי החטיבה וטסו ללרנקה וחזרה. ברצוני להודות לכל הפקחים שנטלו חלק באירוע ( במיוחד לעופר על התתראה הקצרה). כמו כן , תודה לכל אחד מן החונכים שלנו ,שתרמו שעות מזמנם למען הצלחת הפרוייקט הזה. בלעדיכם לא היינו מגיעים עד לפה. אני מאמין ומקווה שלמדתם ,ונהנתם וטעמתם קצת מן החיים של טייס אלעל. תודה לכל מי שעזר ותמך וסבל את השיגעונות שלי . תודה גם לקובי על העזרה והדחיפה שלו לפרוייקט הזה. כל הכבוד לכם. נתראה בקורס הבא. ( או לפני , בקורס הפרטי שלי ושל רן). מיקי - 737 VATIL
Ran Bonfil פורסם ספטמבר 20, 2006 דיווח פורסם ספטמבר 20, 2006 תודה רבה למארגני הפורייקט, והקורסים, אני אישית מאוד נהנתי לארח! כולנו נהננו מהטיסה, והיה אפשר ללמוד פה ושם דברים קטנים. נתראה בקורס הפרטי של מיקי ורן נ.ב. אני עוד מעט אעלה מס' תמונות שצילמתי..
Or Netzer פורסם ספטמבר 20, 2006 דיווח פורסם ספטמבר 20, 2006 תודה רבה למארגני הפורייקט, והקורסים,אני אישית מאוד נהנתי לארח! כולנו נהננו מהטיסה, והיה אפשר ללמוד פה ושם דברים קטנים. נתראה בקורס הפרטי של מיקי ורן נ.ב. אני עוד מעט אעלה מס' תמונות שצילמתי.. מחר מחרתתיים אני יעלה תמונות היה פשוט כיף!
Matan Solomon פורסם ספטמבר 20, 2006 דיווח פורסם ספטמבר 20, 2006 כל הכבוד לכולם !! מה הייתה התגובה של הטייסים על הרשת ועל הפיקוח והכל ?
Elad Zeierman פורסם ספטמבר 20, 2006 דיווח פורסם ספטמבר 20, 2006 אכן היה נחמד אומנם אני לא שייך לצי אבל ביקשו מימני לארח היה מאוד כיף אפילו רוג'ר התנהג יפה לאורחים למרות שהוא ניסה לתפוס לטייס החונך את המקום כל הזמן.
Moshe Mizrahi פורסם ספטמבר 20, 2006 דיווח פורסם ספטמבר 20, 2006 תודה רבה על שני המפגשים וכל הכבוד למארגנים ולמבצעים. שנה טובה
אורח פורסם ספטמבר 21, 2006 דיווח פורסם ספטמבר 21, 2006 תודה רבה לכל המשתתפים בפרוייקט ולכל מי שלקח חלק. בסיור הקרוב באל אל נתחיל לקצור פירות, ועוד יהיו הרבה. בזכות האנשים המשתתפים בפרוייקט, 50 מחברי החטיבה יזכו לביקור פרטי במתקניה של חברת אל על. איפה עוד יש דברים כאלו? כל הכבוד.
Izik Bakshi פורסם ספטמבר 21, 2006 דיווח פורסם ספטמבר 21, 2006 מיקי, כל הכבוד ותודה על ההשקעה האדירה שלך בפרוייקט, כיף לקרוא את התגובות של החברים בנושא, תודה וכל הכבוד. אני מחכה לקורס הפרטי...