Yahav Barzilay פורסם ספטמבר 22, 2006 דיווח פורסם ספטמבר 22, 2006 שנה טובה לכם ולבני משפחותיכם!! מי יתן ותהיה זו שנה טובה ומוצלחת יותר מהשנה החולפת. הלוואי שתהיה זו שנה של הצלחות לכל התלמידים והסטודנטים שבינינו. וכמובן מלאת כתמים ירוקים על מסך ה-VRC כרימון :mrgreen: חג שמח!
zmatan פורסם ספטמבר 22, 2006 דיווח פורסם ספטמבר 22, 2006 שנה טובה ומתוקה לכולם!! מי ייתן והשנה הזאת באמת תהיה שנה טובה יותר ומוצלחת מהשנה שעברה! חג-שמח
Gadi L. פורסם ספטמבר 22, 2006 דיווח פורסם ספטמבר 22, 2006 שנה טובה לכולכם! מי יתן והשנה תהיה טובה מזאת שעברה עלינו. :wink:
NoX פורסם ספטמבר 22, 2006 דיווח פורסם ספטמבר 22, 2006 שום שנה טובה. כל שנה הולכת ונהיית גרועה יותר, גם לי אישית וגם למדינה הזאת.
Izik Bakshi פורסם ספטמבר 22, 2006 דיווח פורסם ספטמבר 22, 2006 שום שנה טובה.כל שנה הולכת ונהיית גרועה יותר, גם לי אישית וגם למדינה הזאת. נועם, עם הגישה השלילית הזו לא תגיע רחוק, תן חיוך כי הכול בא לטובה.
tal 2 פורסם ספטמבר 22, 2006 דיווח פורסם ספטמבר 22, 2006 שנה טובה ואטילניקים :wink: אה.. וגם כל בית ישראל
Ilan Nemirovski פורסם ספטמבר 23, 2006 דיווח פורסם ספטמבר 23, 2006 חג שמח שנה טובה !!! :multi: :multi: :multi: :multi:
אורח פורסם ספטמבר 23, 2006 דיווח פורסם ספטמבר 23, 2006 חברים יקרים, רציתי לאחל לכולכם שנה כל כך טובה, כל כך מוצלחת, מלאת אושר, חידושים, ובעיקר המון שלווה רוגע ונחת. בשנה האחרונה הגענו לשיאים מרשימים בפעילות בחטיבה ובהקילה. אני מבטיח לכולכם שצוות החטיבה בראשותי עושה ככל שניתן על מנת לתרום לתחביב, להרחיב את מעגל המשתתפים, ליצור עבורכם הרפתקאות וריענונים על מנת שכולנו יחד נהנה מהקילה המדהימה הזו. תרשו לי להתמקד בפורום החטיבה הפעם... הפורום שלנו דומה מאוד לטלנובלה - יש כאן דברים חשובים, משעשעים, עצובים, ולעיתים טיפשיים. גם אם לא ביקרנו בו יום יומיים או שבוע, הוא ייזכור אותנו (במידה והגדרנו כך) וייפרוש בפנינו את אשר אירע בזמן שלא היינו. הוא יישמח לעדכן אותנו לגבי העבר הווה והעתיד. על שלמותו אמונים מנהלי הפורום, שדואגים לשמר ולטפח אותו. אנחנו באים לבקר אותו מידי בוקר, ערב, או בכל הזדמנות והוא לרוב זמין עבורנו. האנשים היושבים בו הם מהטובים בקהילה, על כך אין וויכוח. אנא מכם, היו סבלניים אחד לשני, ובעיקר לחדשים שמצטרפים אלינו ומעלים שאלות בפורום שלנו נראות מיותרת... תודה שהייתם חלק מחיי החטיבה בשנה האחרונה - והלוואי לעוד שנה. אני מבטיח להוביל לשיאים חדשים גם בשנה הקרובה - הכל בזכותכם ובעזרתכם! שנה טובה ומתוקה לכם ולבני ביתכם.