עבור לתוכן
E.Z

התרעה על נוטאם

Recommended Posts

פורסם

בין התאריכים ה 25-29 בספטמבר ייסגר מסלול 12-30 לעבודות תחזוקה הודעה מסודרת שתכלול תדריך לפקחים תפורסם- עד לפרסום ההודעה אין שינוי בפרופיל העבודה בנתב"ג

שנה טובה כולם

פורסם

עד כמה שהבנתי ממחר (25) ב7:00 בבוקר ועד יום שישי (29) ב18:00 בערב...

נחיתות על 26 בלבד, תקנו אותי אם אני טועה...

מורידים למסלול את הגומי :)

וככה זה נראה, תמונה ש weatherboy העלה בפורום חובבי תעופה:

1_86206076.jpg

פורסם

אכן אתם תקבלו תדריך מסודר בפורום נוטאמים בערב

עקרונית במציאות רק 26 יהיה פעיל אני שוקל אצלינו לאפשר את 08 על מנת לאפשר תרגול גם של הליך VOR חדש

פורסם
האם זה אומר שסוף סוף יהיה לנו הזדמנות לעשות RNAV (או VOR DME) ל-26? כי זה לא קורה הרבה. :D

יות מיזה אנחנו שואפים שתתרגלו את ההליך ה VOR08 החדש.

פורסם
האם זה אומר שסוף סוף יהיה לנו הזדמנות לעשות RNAV (או VOR DME) ל-26? כי זה לא קורה הרבה. :D

VOR08? דפית, משהו? :mrgreen:

פורסם

אתה דואג :mrgreen:

פורסם

VOR 08? זה עלול לקרות במציאות גם? :|

פורסם

הודעה מפורום חובבי תעופה:

"שיפוץ מסלול 12/30 נדחה עד הודעה חדשה,למרות שהיה צריך להתחיל באוקטובר 2006 את אותו ריבוד מחדש שעבר מסלול 26/08.מועד חדש טרם נקבע,אך ברור וסגור שהדבר יצא לדרך, ומכרזים כבר הוצאו לעניין."

מאת weatherboy עובד מטאוטק בנתב"ג.

פורסם
הודעה מפורום חובבי תעופה:

"שיפוץ מסלול 12/30 נדחה עד הודעה חדשה,למרות שהיה צריך להתחיל באוקטובר 2006 את אותו ריבוד מחדש שעבר מסלול 26/08.מועד חדש טרם נקבע,אך ברור וסגור שהדבר יצא לדרך, ומכרזים כבר הוצאו לעניין."

מאת weatherboy עובד מטאוטק בנתב"ג.

המסלול היה אמור להיסגר במקור לחצי שנה לצורך ריבוד מחדש כמו שהיה עם 26 כאן עושים טיפול תקופתי לניקוי שלו מהצמיגים ..הסגירה לחצי שנה נדחתה בטח בשנה הבאה יסגרו אותו

פורסם

אתה דואג :mrgreen:

לא דואג, ממתין :D

נא להתחבר על מנת להגיב

You will be able to leave a comment after signing in

התחברות לאתר

• יצירת חדש...