עבור לתוכן
Kobi David

***סיור פרטי לחברי חטיבת VATIL באל על - ***

Recommended Posts

פורסם

אמממ יש מישהו שיהיה מוכן לתת לי טרמפ מהאירפורט סיטי לשער אל על ביום שני ה-9.10? ..

או שמישהו יכול למליץ לי על דרך להגיע לשער מאחת התחנות של טרמינלים 1 ו-2?

פורסם

היי קובי והצוות!

אני שמח מאוד על כך שהפנו מקומות לסיור באלעל בסוכות, גם בגלל שתהיה לי הזדמנות ראשונה להירשם ולנסות להשתתף בו.

אבל אני לא מבין למה לפרסם את ההודעה הזו בעיצומו של יום הכיפורים!

אני לא אדבר על זה שלא מכובד בכלל לפרסם הודעת מנהלה ביום הכיפורים, למרות שאין לי בכלל בעיה עם כאלה שלא שומרים, אבל לפרסם הודעה כזו של הזדמנות שניה להירשם ביום הכיפורים? מה עם אלה שכן שומרים, הם לא יזכו לאפשרות להירשם?

הייתי מאוד מאוכזב להיכנס לפורום כשעה לאחר צאת יום הכיפורים ולראות הודעה שדיי קיוותי שתהיה, אבל לא בתזמון הזה.

בכל מקרה שלחתי מייל ואני מקווה שההרשמה שלי תתקבל בחיוב, למרות שאני מאמין שאהיה בין האחרונים שנרשמו כמו שאר שומרי יום כיפור.

תודה.

פורסם
היי קובי והצוות!

אני שמח מאוד על כך שהפנו מקומות לסיור באלעל בסוכות, גם בגלל שתהיה לי הזדמנות ראשונה להירשם ולנסות להשתתף בו.

אני לא אדבר על זה שלא מכובד בכלל לפרסם הודעת מנהלה ביום הכיפורים, למרות שאין לי בכלל בעיה עם כאלה שלא שומרים, אבל לפרסם הודעה כזו של הזדמנות שניה להירשם ביום הכיפורים? מה עם אלה שכן שומרים, הם לא יזכו לאפשרות להירשם?

הייתי מאוד מאוכזב להיכנס לפורום כשעה לאחר צאת יום הכיפורים ולראות הודעה שדיי קיוותי שתהיה, אבל לא בתזמון הזה.

בכל מקרה שלחתי מייל ואני מקווה שההרשמה שלי תתקבל בחיוב, למרות שאני מאמין שאהיה בין האחרונים שנרשמו כמו שאר שומרי יום כיפור.

תודה.

סה"כ שעתיים לפני סוף הצום. אתה צודק במידה מסויימת.

ואני מבטיח לך שבזמן הצום הפורום היה ממש שקט למעט 2 -3 אנשים שכתבו.

יהיה בסדר יהב.

אמממ יש מישהו שיהיה מוכן לתת לי טרמפ מהאירפורט סיטי לשער אל על ביום שני ה-9.10? ..

בדקת את השאטלים שרצים? צריך להיות אוטובוס או קו 5 או 6 אם אני לא טועה, תבדוק באתר נתב"ג.

פורסם
היי קובי והצוות!

תודה.

יהיה בסדר יהב.

קודם כל תודה על התגובה אור. :)

חוץ מזה, שים לב שזה פורסם ב-4:53 am כלומר לפנות בוקר.

שוב להבהיר, אני דוגל ב"איש באמונתו יחייה" ואין לי בעיה, אבל הודעות מנהלתיות זה לא ממש מכובד, לדעתי.

פורסם
היי קובי והצוות!

תודה.

יהיה בסדר יהב.

קודם כל תודה על התגובה אור. :)

חוץ מזה, שים לב שזה פורסם ב-4:53 am כלומר לפנות בוקר.

שוב להבהיר, אני דוגל ב"איש באמונתו יחייה" ואין לי בעיה, אבל הודעות מנהלתיות זה לא ממש מכובד, לדעתי.

מצטער פספסתי את הAM.

פורסם

אם אתה אומר "איש באמונתו יחייה, ומצד שני שזה לא "מכובד" אתה די סותר את עצמך.

תזמון לא משהו, אבל לא יותר מזה.

הרשימות המעודכנות עתידות להישלח עוד הערב לאל על בכדי שיטופלו כבר מחר בבוקר.

לכן החיפזון בפרסום.

פורסם
אם אתה אומר "איש באמונתו יחייה, ומצד שני שזה לא "מכובד" אתה די סותר את עצמך.

תזמון לא משהו, אבל לא יותר מזה.

הרשימות המעודכנות עתידות להישלח עוד הערב לאל על בכדי שיטופלו כבר מחר בבוקר.

לכן החיפזון בפרסום.

מצטער קובי, אני לא רואה פה שום סתירה.

כל עוד אתה יודע שיש אנשים שכן שומרים, ואתה עדיין מפרסם הודעה בידיעה שהם לא יקבלו אותו צ'אנס כמו אלה שלא שומרים, זה חוסר התחשבות- פשוט כך.

פורסם

בדקת את השאטלים שרצים? צריך להיות אוטובוס או קו 5 או 6 אם אני לא טועה, תבדוק באתר נתב"ג.

בדקתי אבל לא מצאתי שאטל שמגיע לשער אל על לכן אני שואל אם ניתן להגיע לשער ברגל

מטרמינל 1 או 2.....

בכלל כמה שערים יש לאל על?

פורסם

בדקתי אבל לא מצאתי שאטל שמגיע לשער אל על לכן אני שואל אם ניתן להגיע לשער ברגל

מטרמינל 1 או 2.....

בכלל כמה שערים יש לאל על?

השאטלים של רשות שדות התעופה, לאחר T1 מגיעים לשער של אלעל בדרכם ל T3.

פורסם

מניסיון 5 דקות הליכה.

פשוט לך ישר מהכניסה לשדה ליד טרמינל 2, דרך המדשאה ואז תגיע למקום.

פורסם

מי שבסיור הראשון, אמא שלי לחצה עליי לבקש פלאפונים, אז מי שיכול, אפשר לשלוח לי בפרטי מספר? תודה רבה :)

יש מישהו שמגיע מחיפה לנתב"ג ביום ראשון לסיור? אני גם, אולי נתאם, דברו איתי :)

תודה

פורסם
מי שבסיור הראשון, אמא שלי לחצה עליי לבקש פלאפונים, אז מי שיכול, אפשר לשלוח לי בפרטי מספר? תודה רבה :)

יש מישהו שמגיע מחיפה לנתב"ג ביום ראשון לסיור? אני גם, אולי נתאם, דברו איתי :)

תודה

0524824449

פורסם
לקובי והמארגנים.

יש לי כנראה ראיון אחרי הסיור במרכז, לכן ייתכן ואצטרך להגיע עם מדים, אפשרי??

מה לגבי נשק?

מדים אני מאמין שבסדר מה ההבדל

נשק? אני אתפלא אם כן.

קובי?

פורסם

מתקרב!

הייתי 6 שעות נסיעה מאילת עד שהגענו לת"א, אחרי זה מת"א שעה וחצי לחיפה, וזהו! אין יותר נסיעות מעצבנות, רק לקום 0430 בבוקר ראשון לרכבת לנתב"ג מחיפה, ומהסיור...טיסה חזרה הביתה 8)

רק להיות בטוח:

הכניסה היא באותו מקום כמו שהיה בקורס של השת"פ? שלא יהיו בעיות :)

תודה

פורסם
מתקרב!

הייתי 6 שעות נסיעה מאילת עד שהגענו לת"א, אחרי זה מת"א שעה וחצי לחיפה, וזהו! אין יותר נסיעות מעצבנות, רק לקום 0430 בבוקר ראשון לרכבת לנתב"ג מחיפה, ומהסיור...טיסה חזרה הביתה 8)

רק להיות בטוח:

תודה

נכון שי.

הכניסה היא מהשאר ליד מרכז ההדרכה של אלעל במשרדי אלעל.

מי שמגיע מכביש 1 אחרי הבידוק הבטחוני הראשון יציאה ראשונה ימינה וימינה ופניה שניה שמאלה אתם לא תפספסו את השער הגדול, יש גם שילוט למשרדי אלעל.

למגיעים מכביש 40 ממשיכים ישר לT3 ואתם כבר תראו את השער, ותעקבו אחרי השילוט.

הפלאפון שלי שורשר באימייל של הסיור, למי שנתקל בבעיות.

פורסם
מתקרב!

רק להיות בטוח:

תודה

נכון שי.

הכניסה היא מהשאר ליד מרכז ההדרכה של אלעל במשרדי אלעל.

מי שמגיע מכביש 1 אחרי הבידוק הבטחוני הראשון יציאה ראשונה ימינה וימינה ופניה שניה שמאלה אתם לא תפספסו את השער הגדול, יש גם שילוט למשרדי אלעל.

למגיעים מכביש 40 ממשיכים ישר לT3 ואתם כבר תראו את השער, ותעקבו אחרי השילוט.

הפלאפון שלי שורשר באימייל של הסיור, למי שנתקל בבעיות.

לא נתקלתי בפלא שלך

אני חושב שאני יסתבך להגיע לשם אז אפ אפשר את אחד הפלאפונים בפרטי

של האנשים שיודעים להגיע

תודה

פורסם
שלוש שאלות:

1. כמה שערים יש לאל על בבן גוריון?

2. לאיזה מהם אני אמור לפנות?

3. איך אני נכנס למתחם של אל על?

תודה :lol:

"מי שמגיע מכביש 1 אחרי הבידוק הבטחוני הראשון יציאה ראשונה ימינה וימינה ופניה שניה שמאלה אתם לא תפספסו את השער הגדול, יש גם שילוט למשרדי אלעל."

זה שער גדול עם סורגים כאלה,ולידו יש בניין צר (בניין המוקאפים)

פורסם

שימו לב כל משתתפי הסיור מחר ה 8.10

קובי לא יהיה נוכח לפחות בשעות הראשונות לכן אני יחליף אותו מי שלא סגור על איך להגיע נא ליצור איתי קשר בהקדם כדי שזה לא יעקב את הקבוצה.

בעלי רכב- קחו בחשבון שפרוצדורת החניה לוקחת זמן לכן להגיע טיפה קודם תג לחניה אפשר לקחת או מהשומר או מימני. אני יהיה שם כבר ב 7:40 אפילו לפני .

למי שיש בעיות הנייד שלי: 0523595990 אני זמין עד השעות הקטנות.

מי שהזמין חולצה לבוא כאמור עם כסף מדוייק

סיור מהנה.

נא להתחבר על מנת להגיב

You will be able to leave a comment after signing in

התחברות לאתר

• יצירת חדש...