אורח פורסם ספטמבר 15, 2007 דיווח פורסם ספטמבר 15, 2007 תנאי נוסף לשליחת בקשה - 4 חודשי וותק ברשת VATSIM. עודכן בהודעה המקורית. ל 97% מהמבקשים זה לא צריך להפריע, ל 3%, נתראה בעוד 4 חודשים :wink:
Meitar Lugasi פורסם ספטמבר 23, 2007 דיווח פורסם ספטמבר 23, 2007 ב"ה, ב-29.10 אני עולה על מטוס אלעל לורשה אני מתחיל לנדנד כבר מעכשיו כי זו טיסה ראשונה מגיל 12.5- חמש שנים, אז תסלחו לי ... ראיתי שגלעד שאל מוקדם יותר בשרשור אבל לא קיבל תשובה מגורם מוסמך, אז אני אשאל שוב, מתי עלי להגיש את הבקשה?
Eldar Sella פורסם ספטמבר 23, 2007 דיווח פורסם ספטמבר 23, 2007 משקיעים הבית ספר שלך אה? אל על את השכבה שלנו דחסו ב EBY
Elad Zeierman פורסם ספטמבר 23, 2007 דיווח פורסם ספטמבר 23, 2007 משקיעים הבית ספר שלך אה? אל על את השכבה שלנו דחסו ב EBY אווייייייש חרוט לי טוב טוב בראש לראות את קובי חמו עם ידיים על המצערות לאורך כל הטיסה בגלל שהמטוס עלה ללא מצערת אוטומאטית- בהחלט חוויה !
Or Netzer פורסם ספטמבר 23, 2007 דיווח פורסם ספטמבר 23, 2007 משקיעים הבית ספר שלך אה? אל על את השכבה שלנו דחסו ב EBY רק אני ישבתי במחלקת עסקים ב76 של LOT? :mrgreen:
Yahav Barzilay פורסם ספטמבר 23, 2007 דיווח פורסם ספטמבר 23, 2007 משקיעים הבית ספר שלך אה? אל על את השכבה שלנו דחסו ב EBY אתה מלונן? המטוס שלנו (BAZ ו-BAW) בארקיע היה נראה כמו אוטובוס בטיול שנתי :shock: כשנכנסתי לקוקפיט הקברניט שאל אם לנענע את הכנפיים כדי שכולם יחזרו לשבת
Raz_G פורסם ספטמבר 24, 2007 דיווח פורסם ספטמבר 24, 2007 משקיעים הבית ספר שלך אה? אל על את השכבה שלנו דחסו ב EBY אתה מלונן? המטוס שלנו (BAZ ו-BAW) בארקיע היה נראה כמו אוטובוס בטיול שנתי :shock: כשנכנסתי לקוקפיט הקברניט שאל אם לנענע את הכנפיים כדי שכולם יחזרו לשבת שנה שעברה טסתי לפולין ב-767 של לוט. סיוט של טיסה: אנשים זרקו אוכל בכל המטוס, טיילו בזמן הנחיתה מה שגרם לדיילים לצרוח ולאיים, ריבים, קללות... בטיסה חזור הייתי עם 40 מעלות חום- יישנתי כל הטיסה.
Ran Ben Shmuel פורסם ספטמבר 24, 2007 דיווח פורסם ספטמבר 24, 2007 משקיעים הבית ספר שלך אה? אל על את השכבה שלנו דחסו ב EBY אתה מלונן? המטוס שלנו (BAZ ו-BAW) בארקיע היה נראה כמו אוטובוס בטיול שנתי :shock: כשנכנסתי לקוקפיט הקברניט שאל אם לנענע את הכנפיים כדי שכולם יחזרו לשבת אצלנו פשוט לא הורידו את השלט של החגורות. בטיסה הלוך (BAW) כל הטיסה השלט של החגורות היה מודלק, חלק מהזמן באמת היה מזג אוויר חרא אבל חלק מהזמן גדעון אמר לי שזאת הייתה בקשה מהדיילים. בטיסה חזור (BAZ) הקברניט כל כך התעצבן על אחת המורות שלנו שלא ישבה אז הוא אמר לי לצעוק בכריזה "כולם לשבת, אם לא נמריא עכשיו אז ייסגר לנו חלון ההמראה ונצטרך להמתין בשדה 7 שעות.
Elad Zeierman פורסם ספטמבר 30, 2007 דיווח פורסם ספטמבר 30, 2007 שימו לב הודעה חשובה לטסים בעתיד: כל בקשה שלכם לטיסה בקוקפיט מטופלת בצורה אישית ומקבלת את מירב תשומת הלב על מנת שתעלו על המטוס תוכלו להיכנס כמו גדולים ולקבל אירוח שלו זוכים רק חברי VATIL! לכן אנחנו מבקשים במידה ונאלצתם לבטל את הנסיעה לחו"ל מכל סיבה שהי נא להודיע לנו גם על ביטול הבקשה, לא לעניין שצוות המטוס מחפש אנשים שאמורים להיות על הטיסה כדי לארח אותם בכיף בתא הטייס והם פשוט לא נמצאים על המטוס. לכן אני חוזר שוב- ביטלתם את הטיסה באחריותכם להודיע לנו על ביטול הבקשה תהנו! ותודה!
Meitar Lugasi פורסם ספטמבר 30, 2007 דיווח פורסם ספטמבר 30, 2007 אנחנו טסים בסוף עם סאן-דור . ההסכם תופס גם איתם?
Elad Zeierman פורסם ספטמבר 30, 2007 דיווח פורסם ספטמבר 30, 2007 אנחנו טסים בסוף עם סאן-דור .ההסכם תופס גם איתם? כן
Matan Solomon פורסם אוקטובר 1, 2007 דיווח פורסם אוקטובר 1, 2007 משקיעים הבית ספר שלך אה? אל על את השכבה שלנו דחסו ב EBY רק אני ישבתי במחלקת עסקים ב76 של LOT? :mrgreen: כנ"ל, עד ששפכו עלי פחית קולה בדיוק באיזור ה... וזה די הרס לי את הטיסה
Or Netzer פורסם אוקטובר 1, 2007 דיווח פורסם אוקטובר 1, 2007 משקיעים הבית ספר שלך אה? אל על את השכבה שלנו דחסו ב EBY רק אני ישבתי במחלקת עסקים ב76 של LOT? :mrgreen: כנ"ל, עד ששפכו עלי פחית קולה בדיוק באיזור ה... וזה די הרס לי את הטיסה כל מי שהתקרב אלי צעקתי אליו לחזור לחור שממנו הוא הגיע מחלקת עסקים זה למכובדים לא לפשוטי עם :mrgreen:
Doron_Angel פורסם אוקטובר 2, 2007 דיווח פורסם אוקטובר 2, 2007 היום חזרתי מברלין והתמזל מזלי להכנס לתא הטייס של ה-767 (לצערי אין לי את סימולו) בטיסת 352 של אלעל. תודה לקברניט ברוידה, לקצין הראשון תומר צדוק ולאיש צוות נוסף אשר התלמד לקצין ראשון. קיבלתי אישור לצלם כאוות נפשי כל עוד אינני מסתובב בתא . אני ישבתי המושב האחורי ביותר (והגבוה ביותר) בתא, לכן, לא הצלחתי לצלם את לוח המכשירים כפי שרציתי. השתמשתי בצעצוע החדש (Nokia N95) שנמצא ברשותי (אחרי שהעברתי אותו ל-Offline Mode - אינני יכול לקחת אחריות לתקלות בגלל גחמת הצילום :wink: ) כך שלצערי התמונות אינן באיכות אשר קיויתי. הקצין הראשון שאל אותי לגבי VATIL ומה אני מטיס. הוא הוסיף כי היה לו חניך טיס, אשר באמצע הקורס הצטרף ל-VATIL והתלהב. תודה גם ל-ELAL-VA ובמיוחד לקובי אשר איפשר את לחוות את החוויה. את התמונות הנכם מוזמנים לראות: http://www.vatil.org/vatil/board/viewtopic.php?p=195101#195101 חג שמח!
Ben Zwebner פורסם אוקטובר 2, 2007 דיווח פורסם אוקטובר 2, 2007 היום חזרתי מברלין והתמזל מזלי להכנס לתא הטייס של ה-767 (לצערי אין לי את סימולו) בטיסת 352 של אלעל. תודה לקברניט ברוידה, לקצין הראשון תומר צדוק ולאיש צוות נוסף אשר התלמד לקצין ראשון. הקצין הראשון שאל אותי לגבי VATIL ומה אני מטיס. הוא הוסיף כי היה לו חניך טיס, אשר באמצע הקורס הצטרף ל-VATIL והתלהב והנה החניך היום! אחלה בנאדם התומר הזה, הוא היה המדריך טיסה עוד שלמדדתי בהרצליה. הוא היה קורא לי "BOY" כל הזמן :mrgreen:
Elad Zeierman פורסם אוקטובר 2, 2007 דיווח פורסם אוקטובר 2, 2007 תומר צדוק היה חניך במחזור הראשוןש ואטאיל השתתפה בו במחזורים שבאו אחר כך הוא היה כבר חונך של המתלמדים החדשים- בחור מאוד נחמד שתמיד עונה על כל שאלה
Niv Malin פורסם אוקטובר 3, 2007 דיווח פורסם אוקטובר 3, 2007 הקברניט בטיסה הנ"ל, היה ביום ראשון במוקאפ, הדריך את שני החניכים במשמרת שלי... לא זכור לי השם שלו, אבל בנאדם מאוד נחמד (כמו כולם שם ).
Ben Cohen פורסם אוקטובר 3, 2007 דיווח פורסם אוקטובר 3, 2007 הקברניט בטיסה הנ"ל, היה ביום ראשון במוקאפ, הדריך את שני החניכים במשמרת שלי...לא זכור לי השם שלו, אבל בנאדם מאוד נחמד (כמו כולם שם ). במשמרת שלך זה היה עדי אם אני זוכר את השם שלו נכון.
Niv Malin פורסם אוקטובר 3, 2007 דיווח פורסם אוקטובר 3, 2007 הקברניט בטיסה הנ"ל, היה ביום ראשון במוקאפ, הדריך את שני החניכים במשמרת שלי...לא זכור לי השם שלו, אבל בנאדם מאוד נחמד (כמו כולם שם ). במשמרת שלך זה היה עדי אם אני זוכר את השם שלו נכון. יכול להיות שזה היה במשמרת של אבשלום (אני הייתי גם בה), אבל אני יודע שזה הוא, גם לפי התמונה וגם שהוא הראה לי את הלוח טיסות שלו לחודש הקרוב והוא אמר לי שבשלישי (אתמול) הוא בברלין.
Moshico Biller פורסם אוקטובר 8, 2007 דיווח פורסם אוקטובר 8, 2007 חזרתי מפריז LY226 ב757!!! שהיתי בקוקפיט במהלך ההמראה והנחיתה היה פשוט מדהים וחוויה בלתי נשכחת!!! תודה ענקיתתת!!! לכל השותפים בשיתוף הפעולה עם אלעל תודה ואטיל!!!
Moshe Bensal פורסם אוקטובר 8, 2007 דיווח פורסם אוקטובר 8, 2007 חזרתי מפריז LY226 ב757!!! שהיתי בקוקפיט במהלך ההמראה והנחיתה היה פשוט מדהים וחוויה בלתי נשכחת!!! תודה ענקיתתת!!! לכל השותפים בשיתוף הפעולה עם אלעל תודה ואטיל!!! איזה כיף לך, שמח שנהנהתה, מה עם תמונות?
Nisim Shoval פורסם אוקטובר 24, 2007 דיווח פורסם אוקטובר 24, 2007 שלחתי בקשה כי אני טס ביום שני עם אל על לא קיבלתי שום תשובה שלחתי את זה לפני 4-5 ימים מה הנוהל תודה מראש , ניסים :roll:
uvdude פורסם אוקטובר 24, 2007 דיווח פורסם אוקטובר 24, 2007 כנ"ל, יש לי טיסה עוד שבועיים, שלחתי בקשה, ובאירוע אלעד אמר לי שהיא עברה לקובי. מתי אפשר לצפות לתשובה סופית?