עבור לתוכן
Kobi David

***מהיום טסים באל על בקוקפיט! - עדכון חשוב***

Recommended Posts

פורסם
שלחתי בקשה לאלעל בישביל שאני יוכל לבקר בקוקפיט והם לא חזרו עליי

מה לעשות?

אני טס ב 20/7

תודה לעוזרים!

20/7 ?!?!!?!?!?

יש סיכוי טוב שאת המטוס שתטוס עליו עוד לא קנו אפילו :!:

פורסם
שלחתי בקשה לאלעל בישביל שאני יוכל לבקר בקוקפיט והם לא חזרו עליי

מה לעשות?

אני טס ב 20/7

תודה לעוזרים!

20/7 ?!?!!?!?!?

יש סיכוי טוב שאת המטוס שתטוס עליו עוד לא קנו אפילו :!:

בקיצור, שלח כשבועיים לפני מועד הטיסה.

פורסם

אתמול ישבתי בתא הטייסים ב-767-300 בטיסה 512 מיוהנסבורג לת"א כ-20 דקות בחברתם של הקברניט עמית בוים והקצין הראשון קובי חמו (אלעד ז. - מכיר אותו :wink: ? הוא מכיר אותך :) ).

לצערי לא היה מקום לשבת בהמראה/נחיתה, אולם חברתם של השניים נעמה לא פחות מעל אתיופיה...

תמונות :

http://www.vatil.org/vatil/board/viewto ... 238#224238

ושוב תודה ל-VATIL.

חג פסח שמח לכולנו.

פורסם
אתמול ישבתי בתא הטייסים ב-767-300 בטיסה 512 מיוהנסבורג לת"א כ-20 דקות בחברתם של הקברניט עמית בוים והקצין הראשון קובי חמו (אלעד ז. - מכיר אותו :wink: ? הוא מכיר אותך :) ).

לצערי לא היה מקום לשבת בהמראה/נחיתה, אולם חברתם של השניים נעמה לא פחות מעל אתיופיה...

תמונות בקרוב.

ושוב תודה ל-VATIL.

חג פסח שמח לכולנו.

איזה שאלה :mrgreen:

קובי חמו למי שלא יודע הוא האחראי הישיר על כל תוכנית ה PST בצי ה 767 הוא כתב בשיתוף איתי את תוכנית האימונים וכל מחזור יש לי איתו לא מעט שעות עבודה בדרך כלל אני מעביר איתו גם את הרצאת הכנה לטייסים על ואטאיל והשימוש בסימולטור - בחור מאוד נחמד ומאוד רגוע :mrgreen:

פורסם

שלום לנוגעים בדבר. אני יוצא ללוס אנגלס ב 30 לאפריל ELY005 ב 00.40 שלחתי דרך האתר

בקשה להכנס לקוקפיט. יש אפשרות לדעת האם הבקשה הגיע ליעדה?

תודה מראש.

פורסם

לטסים בקוקפיט דרך VATIL.

מהיום , חל איסור מוחלט להעלות סרטוני וידאו שצולמו במהלך הטיסה בקוקפיט, לא פה ולא דרך אף אתר המעלה סירטונים.

מותר לכם לצלם באישור הקברניט, הצילום נועד למזכרת אישית עבורכם בלבד.

על מנת להעלות סרטון ולפרסמו ברבים יש לפנות אל אחד ממנהלי הציים ולבקש את אישורו, רק לאחר קבלת אישור מאלעל נוכל לאפשר זאת.

אני מודה לכולם על ההבנה ועל שיתוף הפעולה.

מיותר לציין שמי שיתפס מעלה ללא אישור סרטון, מאותו יום יטוס אצלנו רק בקוקפיט מתמונה בלבד.

תמשיכו לטוס ולהינות,כמובן לצלם .

רק בעדינות עם סרטי והידאו :wink:

תודה.

מיקי

פורסם
לטסים בקוקפיט דרך VATIL.

מהיום , חל איסור מוחלט להעלות סרטוני וידאו שצולמו במהלך הטיסה בקוקפיט, לא פה ולא דרך אף אתר המעלה סירטונים.

מותר לכם לצלם באישור הקברניט, הצילום נועד למזכרת אישית עבורכם בלבד.

על מנת להעלות סרטון ולפרסמו ברבים יש לפנות אל אחד ממנהלי הציים ולבקש את אישורו, רק לאחר קבלת אישור מאלעל נוכל לאפשר זאת.

אני מודה לכולם על ההבנה ועל שיתוף הפעולה.

מיותר לציין שמי שיתפס מעלה ללא אישור סרטון, מאותו יום יטוס אצלנו רק בקוקפיט מתמונה בלבד.

תמשיכו לטוס ולהינות,כמובן לצלם .

רק בעדינות עם סרטי והידאו :wink:

תודה.

מיקי

אפשר לשאול למה מיקי?

פורסם
עדכון חשוב בהודעה הראשית.

אולי זה ידרבן את החברים להצטרף ל Best of the best ולקחת חלק בשת"פ.

קובי לדעתי יש מקום לפתוח הודעה חדשה ודביקה כדי שיהיה יותר מסודר ואף אולי לנעול כדי שהיא לא תהפך לשרשור אין סופי.

פורסם
אני רוצה להצטרף לשת"פ רק עד עכשיו לא הבנתי איך...

מה יש להבין ?

לפני כל קורס אנחנו מפרסמים מודעת דרושים.

הדרישות דיי פשוטות.

משמעת עצמית גבוהה

ידע בתפעול MS FS9

הכרות בסיסית + על אחד או כל המטוסים הבאים

PMDG 737NG

LDS 767

RFP 747-200

PMDG 744

גיל מעל 16

זמן פנוי ורצון לתת מעצמך ולתרום.

הצ'ופרים שמעבר לתעודת שת"פ וכניסה לקוקפיט היא אפשרות שלא ניתנת לאף חובב סימולטור טיסה אחד אחר והיא לשבת בשיעורים וללמוד מהטובים ביותר.

אחרי 3 + שנים שאני בפרויקט הזה, עוד לא היתה פעם שנכנסתי לשעור ולא למדתי משהו חדש.

שלא לדבר על עוד כל מיני דברים שתוך כדי שת"פ החברים זוכים להם אבל הם משניים בעניי לפחות ויתקנו אותי מנהלי הציים האחרים.

פורסם

זה היתרון שבזה!

בהטסת מטוס מסויים בסימולטור, לא משנה כמה מישהו בקיא בו ומטיס אותו פרפקט עפ'י מה שצריך, כשיושבים מאחורי חברה אמיתיים שמטיסים את הדבר הזה, אתה כבר לומד הרבה.

אין דבר כזה לא להגיע לשם לחנוך ולא ללמוד משהו חדש על המטוס שכביכול אתה יודע להטיס ספץ. כשתמונה שווה 1000 מילים, אז תארו לעצמכם מזה חצי יום או יום שלם להיות שם עם חניכים שמתלמדים על מטוס מסויים. כבר באותו יום יהיה לכם חשק עז לטוס! תאמינו לי זה ממכר..

פורסם

ואגב.. עצה קטנה.. אל תבואו לשם בשביל "לצאת מידי חובה" כדי שיום אחד תוכלו לטוס בוודאות בקוקפיט באל על.. תבואו בגלל החוויה האישית שכל אחד ואחד מכם יחווה שם!!

פורסם
ואגב.. עצה קטנה.. אל תבואו לשם בשביל "לצאת מידי חובה" כדי שיום אחד תוכלו לטוס בוודאות בקוקפיט באל על.. תבואו בגלל החוויה האישית שכל אחד ואחד מכם יחווה שם!!

אני בא רק בשביל זה!

לא סתם :P

אני בא בעיקר כדי ללמוד את המטוס של הקורס שאני יהיה בו וכמובן החברים :)

פורסם

אני מאוד ממליץ על הפרוייקט.

כמו שאמרו לפניי, יש אפשרות להצטרף לGROUND SCHOOL של הצי שלכם, והשיעורים עצמם במוקאפ מועילים ואפשר ללמוד המון.

כמעט כולם, ואני באמת מתכוון לכמעט כולם, נחמדים. ואם נפלתם על חניכים וטייסים נחמדים במיוחד (ונתקלתי במספר כאלה) מאוד מהנה להיות איתם יום שלם במוקאפ כי צוחקים ומדברים קצת מחוץ לתחום של התעופה (שזה נחמד כי אתם צריכים "לשרוף" המון שעות איתם). לדוג' אחד הטייסים הציע להסיע אותי עד הבית בסופו של אימון מוקאפ, חניך אחר הסיע אותי ואת אבשלום לטרמינל באמת מתוך רצון טוב, ולא חסרים.

מה שכן, תצטרכו המון משמעת עצמית, העניין מאוד חשוב בפרוייקט הזה (חוויתי על בשרי מקרה לא נעים).

חייבים להיות אנשים מאוד אחראיים, לקום בשעות קצת פסיכיות (5 וחצי בבוקר) ולעיתים לחזור בשעות הערב, מי שלא היה עצמאי לגמרי בענייני תחבורה ציבורית פתאום יבין שיש המון סנכרון בעניין, וברגע שהסיקוונס נדפק מאחרים. אם אתם מהאנשים שבאים בשעה 9 וחצי לבי"ס ("אבל המורה הייתה תאונה גדולה בחיפה והאוטובוס איחר" (ואתם בכלל לומדים בתל אביב...)) אתם תהיו חיייבים להתעלות על עצמכם.

גם תצטרכו להשקיע המון זמן בפרוייקט, אנחנו מדברים על משמרות של 4-8-12 שעות, אבשלום בחניכות הקיץ עשה כמה משמרות של 12 שעות הפסיכי הזה :lol: ) למרות שבתכלס הזמן הזה הוא מבחינתכם המון זמן "איכות" אם נקרא לזה כך בחברת אנשים מקצועיים.

פורסם

אהלן !

שלחתי בקשה לאלעל לבקר בקוקפיט לפני 4 או 3 חודשים :oops:(עוד כשהיה אפשר להיכנס) ואמרתם לי לשלוח שבועיים לפני אז עכשיו שלחתי עוד פעם מתי בארך אני צריך לקבל תשובה

והאם למרות שהחוקים ישתנו ואפשר להכניס רק את אלה שמחזיקים בתעודת שת"פ בתוקף

אני יוכל להיכנס :? אני ביקשתי עוד מיזמן :cry:

אם מישהו יכול לעזור לי בעניין אני ישמח

פורסם
אהלן !

שלחתי בקשה לאלעל לבקר בקוקפיט לפני 4 או 3 חודשים :oops:(עוד כשהיה אפשר להיכנס) ואמרתם לי לשלוח שבועיים לפני אז עכשיו שלחתי עוד פעם מתי בארך אני צריך לקבל תשובה

והאם למרות שהחוקים ישתנו ואפשר להכניס רק את אלה שמחזיקים בתעודת שת"פ בתוקף

אני יוכל להיכנס :? אני ביקשתי עוד מיזמן :cry:

אם מישהו יכול לעזור לי בעניין אני ישמח

נאמר לך לשלוח לפני מספר חודשים את הבקשה שוב כיוון שאי אפשר לטפל בבקשות כל כך הרבה זמן לפני

בכל מקרה לא תוכל להיכנס בהתאם לנוהל החדש שמאפשר כניסה רק לחברי שת"פ.

פורסם
איפשר בכל זאת לעשות משהו???

אולי לבקש באופן פרטי

אומרים לך שכניסה לחברי שת''פ בלבד,

לפי מה שזכור לי אתה לא,

לכן לא תוכל להכנס,אלא אם כן יש לך קשרים פה ושם באלעל.

נא להתחבר על מנת להגיב

You will be able to leave a comment after signing in

התחברות לאתר

• יצירת חדש...