Niv Malin פורסם יוני 25, 2007 דיווח פורסם יוני 25, 2007 כמה זמן לפני הטיסה צריך לשלוח את הבקשה? ידידי, 5 תגובות מעליך יש את התשובה. עם כל הכבוד שיש לי לניב, אני מצפה לתשובה של מישהו מוסמך כדי להיות בטוח ולא לפספס... לא הבנתי אותך.. לאיזה בנאדם מוסמך אתה מיתכוון? ואם הוא שלח כבר טופס והוא יודע? הוא מתכוון לאחד מהגורמים אשר קשורים ישירות עם ההסכם הנ"ל. (ככל הנראה קובי.)
guy13 פורסם יוני 26, 2007 דיווח פורסם יוני 26, 2007 כמה זמן לפני הטיסה צריך לשלוח את הבקשה? ידידי, 5 תגובות מעליך יש את התשובה. עם כל הכבוד שיש לי לניב, אני מצפה לתשובה של מישהו מוסמך כדי להיות בטוח ולא לפספס... לא הבנתי אותך.. לאיזה בנאדם מוסמך אתה מיתכוון? ואם הוא שלח כבר טופס והוא יודע? הוא מתכוון לאחד מהגורמים אשר קשורים ישירות עם ההסכם הנ"ל. (ככל הנראה קובי.) אה..אוקיי תודה הבנתי.
avigilad99 פורסם יוני 26, 2007 דיווח פורסם יוני 26, 2007 מעולם לא אמרנו - ותסתכל בהיסטוריה של השירשור הזה שכל מי שגאה במספר VATSIM שלו ייטופל על ידי שליחת טופס. חבר ב VATIL הינו חובה מעבר צריך להיות חבר פעיל יעני טס או מפקח מי שנרשם והיוזר שלו מופיע במאגר של ווטסים לקישוט בלבד- בקשתו לא תענה ואם עדיין לא התחלתי לטוס ברשת, יש לי סיכוי?. תודה, כן גם אני, אני עדיין לומד באופליין. Dudes רשום בפירוש: הטופס מחייב מספר VATSIM פעיל. זה שתטוסו בOFFLINE לא יישנה כלכך. ברגע שתצברו מספר שעות נחמד. ותירשמו כפעילי חטיבת VATIL במספר הVATSIM שלכם יהיה לכם סיכויי :wink: בהצלחה בהמשך [/u]
HZyoni פורסם יוני 27, 2007 דיווח פורסם יוני 27, 2007 ניראה לי שרק מכתב לטייס יעזור ולא שום טופס אחר :oops:
Niv Malin פורסם יוני 27, 2007 דיווח פורסם יוני 27, 2007 ניראה לי שרק מכתב לטייס יעזור ולא שום טופס אחר :oops: במקרה של אלעל שלילי! אתה רק מגיש טופס, ואין צורך במכתב לטייס, רק יש לתת לדיילת את שמכם ואת מספר מושבכם בכניסה למטוס וזהו.
Elad Levy פורסם יולי 16, 2007 דיווח פורסם יולי 16, 2007 שאלה גם עם אני טס סטאנדד ביי אני יכול להגיש??
Elad Levy פורסם יולי 16, 2007 דיווח פורסם יולי 16, 2007 אוקי תודה הגשתי את ההצעה שלי באיחור כי לא ידעתי את זה.....אז אני ישמח עם תספיקו לעשות משהו כי אני טס ב-22 לחודש יום שבת הזה
Or Netzer פורסם יולי 16, 2007 דיווח פורסם יולי 16, 2007 אוקי תודה הגשתי את ההצעה שלי באיחור כי לא ידעתי את זה.....אז אני ישמח עם תספיקו לעשות משהו כי אני טס ב-22 לחודש יום שבת הזה יום ראשון.
Eyal Seminar פורסם יולי 16, 2007 דיווח פורסם יולי 16, 2007 אוקי תודה הגשתי את ההצעה שלי באיחור כי לא ידעתי את זה.....אז אני ישמח עם תספיקו לעשות משהו כי אני טס ב-22 לחודש יום שבת הזה על 744? ואיזה מספר טיסה? גם אני טסתי לתאילנד בסטנד ביי.. ובטיסה הלוך לא נכנסתי בהמראה ובנחיתה... אבל הקברניט בא אליי לכיסא (עד לשורה האחרונה ) כדי להגיד לי שאין מקום בקוקפיט ושאני יוכל להיכנס בהמשך הטיסה... אבל בחזור נכנסתי גם בהמראה וגם בנחיתה והיה מדהים!!! אבל תאמת אני לא קחתי את ה"צ'אנס" בלהביא לדיילת רק את מספר המושב... אני הבאתי לטייסים מכתב מלא עם בקשה... ותשמש בפרוטקציה שאבא שלך עובד באלעל זה עוזר :mrgreen: ואני מציע לך להגיד להם שאתה מטיס גם את המטוס שאתה טס איתו לניו יורק... אחרת... :2gunfire: :snipersmile: :mrgreen: בהצלחה
guy13 פורסם יולי 16, 2007 דיווח פורסם יולי 16, 2007 תקשיבו חברים אני טס ב29 לחודש ויש לי כמה שאלות: עוד מוקדם מדי לשלוח טופס נכון? אם אני יקבל תשובה חיובית להביא לדיילת פתק עם מס' המושב וזה? תודה לעונים.
Elad Levy פורסם יולי 16, 2007 דיווח פורסם יולי 16, 2007 אוקי תודה הגשתי את ההצעה שלי באיחור כי לא ידעתי את זה.....אז אני ישמח עם תספיקו לעשות משהו כי אני טס ב-22 לחודש יום שבת הזה על 744? ואיזה מספר טיסה? גם אני טסתי לתאילנד בסטנד ביי.. ובטיסה הלוך לא נכנסתי בהמראה ובנחיתה... אבל הקברניט בא אליי לכיסא (עד לשורה האחרונה ) כדי להגיד לי שאין מקום בקוקפיט ושאני יוכל להיכנס בהמשך הטיסה... אבל בחזור נכנסתי גם בהמראה וגם בנחיתה והיה מדהים!!! אבל תאמת אני לא קחתי את ה"צ'אנס" בלהביא לדיילת רק את מספר המושב... אני הבאתי לטייסים מכתב מלא עם בקשה... ותשמש בפרוטקציה שאבא שלך עובד באלעל זה עוזר :mrgreen: ואני מציע לך להגיד להם שאתה מטיס גם את המטוס שאתה טס איתו לניו יורק... אחרת... :2gunfire: :snipersmile: :mrgreen: בהצלחה אני אישית לא אוהב פרוטקציות אני מעדיף בדרך הישר!! חחח או דרך VATIL פרוטקציות זה רק עם באמת אבל באמת היא אפשר דבר אחר שמע עדיף שידעו שאתה לא סתם עוד ילד שבא לקוקפיט ואז שאתה מסביר להם הם נותנים לך להישאר..גם בנחיתה חחח
Elad Zeierman פורסם יולי 16, 2007 דיווח פורסם יולי 16, 2007 לטוס בקוקפיט באלעל כתוצאנ משת"פ עם ואטאיל זאת לא פרוטקציה- זה תוצאה של השקעה גדולה שלך ושל עוד 40 חברים שלקחו חלק בשת"פ את הפרוטקציות תשאירו למקומות אחרים ולקהילות שלא לוקחות חלק בשת"פ הזה
gilad13 פורסם יולי 16, 2007 דיווח פורסם יולי 16, 2007 אוקי תודה הגשתי את ההצעה שלי באיחור כי לא ידעתי את זה.....אז אני ישמח עם תספיקו לעשות משהו כי אני טס ב-22 לחודש יום שבת הזה לאן אתה טס? וקובי, מתי אני אמור לקבל תשובה לגבי טיסה ב22 לחודש? (שלחתי לפני שבוע) מצטער אבל אני ממש לחוץ :oops:
×™×•× ×ª×Ÿ פורסם יולי 16, 2007 דיווח פורסם יולי 16, 2007 לטוס בקוקפיט באלעל כתוצאנ משת"פ עם ואטאיל זאת לא פרוטקציה- זה תוצאה של השקעה גדולה שלך ושל עוד 40 חברים שלקחו חלק בשת"פאת הפרוטקציות תשאירו למקומות אחרים ולקהילות שלא לוקחות חלק בשת"פ הזה בכל מקרה אלעד שת"פ שיש לווטיל עם אלעל=פרוטקציה. לא חשוב איך מסתכלים על זה! אחרי הכל אף אחד לא נולד עם הזכות לשבת בקוקפיט! וכמו שנהגו חכמנו ז"ל לומר מי שאין לו פרוטקציה, עדיף שיהו לו קשרים .:mrgreen:
Ben Cohen פורסם יולי 16, 2007 דיווח פורסם יולי 16, 2007 אוקי תודה הגשתי את ההצעה שלי באיחור כי לא ידעתי את זה.....אז אני ישמח עם תספיקו לעשות משהו כי אני טס ב-22 לחודש יום שבת הזה על 744? ואיזה מספר טיסה? גם אני טסתי לתאילנד בסטנד ביי.. ובטיסה הלוך לא נכנסתי בהמראה ובנחיתה... אבל הקברניט בא אליי לכיסא (עד לשורה האחרונה ) כדי להגיד לי שאין מקום בקוקפיט ושאני יוכל להיכנס בהמשך הטיסה... אבל בחזור נכנסתי גם בהמראה וגם בנחיתה והיה מדהים!!! אבל תאמת אני לא קחתי את ה"צ'אנס" בלהביא לדיילת רק את מספר המושב... אני הבאתי לטייסים מכתב מלא עם בקשה... ותשמש בפרוטקציה שאבא שלך עובד באלעל זה עוזר :mrgreen: ואני מציע לך להגיד להם שאתה מטיס גם את המטוס שאתה טס איתו לניו יורק... אחרת... :2gunfire: :snipersmile: :mrgreen: בהצלחה אני אישית לא אוהב פרוטקציות אני מעדיף בדרך הישר!! חחח או דרך VATIL פרוטקציות זה רק עם באמת אבל באמת היא אפשר דבר אחר שמע עדיף שידעו שאתה לא סתם עוד ילד שבא לקוקפיט ואז שאתה מסביר להם הם נותנים לך להישאר..גם בנחיתה חחח המטרה מקדשת את האמצעים. מכיר את זה? :wink:
Elad Zeierman פורסם יולי 16, 2007 דיווח פורסם יולי 16, 2007 לטוס בקוקפיט באלעל כתוצאנ משת"פ עם ואטאיל זאת לא פרוטקציה- זה תוצאה של השקעה גדולה שלך ושל עוד 40 חברים שלקחו חלק בשת"פאת הפרוטקציות תשאירו למקומות אחרים ולקהילות שלא לוקחות חלק בשת"פ הזה בכל מקרה אלעד שת"פ שיש לווטיל עם אלעל=פרוטקציה. לא חשוב איך מסתכלים על זה! אחרי הכל אף אחד לא נולד עם הזכות לשבת בקוקפיט! וכמו שנהגו חכמנו ז"ל לומר מי שאין לו פרוטקציה, עדיף שיהו לו קשרים .:mrgreen: עניין של סמנטיקה לדעתי. נכון לאף אחד כנוסע את הזכות לזה אבל לך יש את הזכות לזה כחבר VATIL ולא בחסד בפרוטקציה וקשרים יש לא מעט חסד...לפעמים רק חסד
Elad Levy פורסם יולי 17, 2007 דיווח פורסם יולי 17, 2007 אוקי תודה הגשתי את ההצעה שלי באיחור כי לא ידעתי את זה.....אז אני ישמח עם תספיקו לעשות משהו כי אני טס ב-22 לחודש יום שבת הזה לאן אתה טס? וקובי, מתי אני אמור לקבל תשובה לגבי טיסה ב22 לחודש? (שלחתי לפני שבוע) מצטער אבל אני ממש לחוץ :oops: I AM AT Work now, i am flying to EWR
gilad13 פורסם יולי 17, 2007 דיווח פורסם יולי 17, 2007 אוקי תודה הגשתי את ההצעה שלי באיחור כי לא ידעתי את זה.....אז אני ישמח עם תספיקו לעשות משהו כי אני טס ב-22 לחודש יום שבת הזה לאן אתה טס? וקובי, מתי אני אמור לקבל תשובה לגבי טיסה ב22 לחודש? (שלחתי לפני שבוע) מצטער אבל אני ממש לחוץ :oops: I AM AT Work now, i am flying to EWR ELY027? אני בELY001 באותו זמן
Elad Levy פורסם יולי 17, 2007 דיווח פורסם יולי 17, 2007 אוקי תודה הגשתי את ההצעה שלי באיחור כי לא ידעתי את זה.....אז אני ישמח עם תספיקו לעשות משהו כי אני טס ב-22 לחודש יום שבת הזה לאן אתה טס? וקובי, מתי אני אמור לקבל תשובה לגבי טיסה ב22 לחודש? (שלחתי לפני שבוע) מצטער אבל אני ממש לחוץ :oops: I AM AT Work now, i am flying to EWR ELY027? אני בELY001 באותו זמן מגניב גם אני שלחתי ל-027 בקשה לקוקפיט! ואני שם על סטאנד ביי וגם רשום ל-001 טוב נראה שלחתי את הבקשה אתמול מקווה שזה ישפיע
gilad13 פורסם יולי 20, 2007 דיווח פורסם יולי 20, 2007 שלחתי בקשה לטיסה שהיא מחר בלילה אבל עדיין לא קיבלתי שום תשובה במייל, מה לעשות?
אורח פורסם יולי 20, 2007 דיווח פורסם יולי 20, 2007 לדייק בפרטים להבא.... סביר להניח שמחר אתה בקוקפיט, הנחיות במייל, תבלה.
gilad13 פורסם יולי 20, 2007 דיווח פורסם יולי 20, 2007 לדייק בפרטים להבא....סביר להניח שמחר אתה בקוקפיט, הנחיות במייל, תבלה. תודה רבה!!!!! רק שלא קיבלתי מייל עדיין, המייל שלי: gilad13@012.net.il
Barak פורסם יולי 21, 2007 דיווח פורסם יולי 21, 2007 אני לא רוצה לפגוע באף אחד.. אבל "גם אני בקוקפיט" זה קצת מיותר לא ? אפשר פשוט לשלוח פרטית או מייל לאנשים הרלוונטיים.