Nevo-B פורסם ספטמבר 26, 2006 דיווח פורסם ספטמבר 26, 2006 שלום, למרות שיש לי מעט מאוד הודעות אני משתמש פה כבר לא מעט זמן. כבר הספקתי לראות כמה אנשים שמגיעים לקוקפיט ומראים לנו תמונות משם. רציתי דעת אם אתם יכולים לעזור לי להיכנס לתא הטייס. יש לי טיסה לפולין אחרי סוכות וחשבתי לנסות להיכנס. זאת תהיה הפעם הראשונה שאני אטוס וחשבתי שזה יכול להיות נחמד. הבעיה היא שהחברה שמטיסה אותנו היא לא חברה ישראלית. אלא פולנית - LOT. אם בכל זאת יש לכם המלצות וכל מיני דברים שעזרו לכם, אז בבקשה אמרו לי. תודה נבו
Asaf Brietbard פורסם ספטמבר 26, 2006 דיווח פורסם ספטמבר 26, 2006 שלום נבו, תוכל לבצע חיפוש בפורום ולבדוק מהן הדרכים להיכנס לקוקפיט. בהצלחה.
Or Netzer פורסם ספטמבר 26, 2006 דיווח פורסם ספטמבר 26, 2006 בקשר לLOT שכח מזה. ניסיתי בכל דרך אפשרית, הם פשוט לא מוכנים. אם אתה רוצה על הקרקע נתנו לי.
Nevo-B פורסם ספטמבר 26, 2006 מחבר דיווח פורסם ספטמבר 26, 2006 בקשר לLOT שכח מזה.ניסיתי בכל דרך אפשרית, הם פשוט לא מוכנים. אם אתה רוצה על הקרקע נתנו לי. אהלן אור מה עשית שהם נתנו לך להיכנס ?
E.Z פורסם ספטמבר 26, 2006 דיווח פורסם ספטמבר 26, 2006 אהלן נבו אסף אמר לך והתכוון ברצינות תריץ חיפוש בפורום החטיבה מיום הקמתה היו המון אנשים שבקרו בתא הטייס והם ספרו על שיטותיהם ככלל- חברות זרות לא יתנו לך להיכנס לתא הטייס בזמן טיסה - בגלל נהלי ביטחון מחמירים שנכנסו בעקבות 11.9 . לעומת זאת על קרקע שהמטוס במצב סטטי אחר הנחיתה ברוב המיקרים הם נותנים להיכנס ולהתרשם- צריך ללכת ולבקש מהדייל רצוי הראשי- הוא בטלפון פנימי ידבר עם הטייסים ויכניסו אותך.