zvi rodes פורסם ספטמבר 29, 2006 דיווח פורסם ספטמבר 29, 2006 שלום חברים , חזרתי. הערב נחתתי בבן גוריון בטיסת אל על שיצאה ממילנו. לאחר העדרות בת 11 ימים. ערב יציאתי פרסמתי ב- 18.9 את תוכנית הטיול (איטליה,סלובניה,קרואטיה) בין שאר התגובות שקבלתי מהחברים ,היתה הבקשה לצלם את תא הטייס (קוקפיט).מאחר ובעבר כבר נתנה לי ההזדמנות להיות נוכח בתא הטייס ,לא האמנתי שהפעם רצוני יתגשם, מה גם הרגישות הביטחונית בעת הזו.לידיעתכם,בנמל התעופה מלפנסה מילנו נדרשתי להוציא כל דבר שהוא נוזלי ,מים,יין,אפטר שייב וכו' ,כולל אבקות (מרקים,דברי קוסמטיקה)גם על כדורים (רפואיים) לא ויתרו,בנוסף,על כל רוכסן (ריץ רץ)הודבקו תויות מיוחדות.רמת הבדיקות של כל הנוסעים היתה גבוהה ביותר.לכן ,אף ציינתי בתגובתי :" תודה רבה לכל המשיבים,אני יפעיל את כל קסמיי על מנת להכנס לתוך תא הטייס ולצלם ,אך אני לא מצפה לנס שאוכל להכנס ,כי מנסיונות העבר כל בקשה נתקלה בסרוב מעודן ,אתם מכירים את המשפט הנדוש "ברצון רב היינו שמחים לקבלך אך מדיניות החברה מונעת זאת מאיתנו,טיסה נעימה אנו מאחלים לך".מאחר ובעבר יצא לי פעמיים כן להיות נוכח במשך כל הטיסה ועד לנחיתה בשדה,לא אראה כהחמצה אם גם הפעם אקבל סירוב." וכך ביושבי בטרמינל וממתין להמראה ,החלטתי לכתוב כמה מילים לצוות המטוס , הוצאתי עט ועל דף נייר פשוט כתבתי" שלום לצוות האויר,שמי, צבי ,אני חבר בחטיבה הישראלית VATIL הנמצאת בקשר עם אל על , במסגרת האירועים של חטיבתינו יצא לי לפגוש את הקברניט מר אילן מרגלית אשמח במידת האפשר אם תנתן לי האפשרות להיות מוזמן אל תא הטייס." נכנסתי אל פתח המטוס ומסרתי את דף הנייר לדיילת הראשית.חברים,עוד לא הספקתי להתיישב במקומי והדיילת נגשה אלי עם חיוך ואמרה "מר צבי אתה מוזמן לתא הטייס"לרגע חשבתי שאני לא שומע טוב אבל החיוך שלה והמילים היו מציאותיות ולא חלום.מיד לקחתי את מצלמת הוידאו שלי ופסעתי לעבר החלום שהופך למציאות.אני עומד בפתח ומחכה לאישור להכנס ,המטוס בואינג 737 עדיין לא התניע את מנועיו ,כל רגע הדלת תפתח ,אני במתח,עכשיו? נו?מה קורה?ואז נשמעת רחש הסגר של פתיחה,הדלת נפתחת ,אני נכנס וחברים את מי אני רואה יושב בצד שמאל של תא הטייס?נכון...את המשיח (סתם),את ידידנו חברנו מר אילן מרגלית בכבודו ובעצמו,הוא קדמני עם חיוך הציג בפניי את שותפו לטיסה מר ישראל פרנס ,בקשני להתיישב ולהתחגר בכסא שמאחור,לשאלתי האם מותר לי לצלם את כל מהלך הטיסה ותשובתו "צלם חופשי" וכך יוצא לי לשבת ולתעד במצלמתי את כל שלבי התנעת המטוס ,דיווחים ממגדל הפיקוח אל המטוס וממנו,את ההסעה, ההמראה ,השיוט והנחיתה בשדה במילנו.אני רוצה להגיד תודה ענקית לאילן מרגלית ולישראל פרנס על הרצון הטוב שלהם לשלב אותי אתם בקוקפיט ,תודה לכל החברים בחטיבה שיוצרים את שתוף הפעולה הנפלא עם חב' אל על ובזה מאפשרים לכולנו לחוות את המציאות שאותה אנו חולמים.
Izik Bakshi פורסם ספטמבר 30, 2006 דיווח פורסם ספטמבר 30, 2006 צבי, תודה ששיתפת בסיפור היפה, מקווה שעכשיו ניראה אותך מטיס 737... נהנתי לקרוא.
E.Z פורסם ספטמבר 30, 2006 דיווח פורסם ספטמבר 30, 2006 אחלה סיפור צבי. זה רק מראה (ולא פעם ראשונה) את הכבוד שאלעל נותנת לחברי החטיבה הזאת שמשקיעים את זמנם באימון הטיייסים כבר למעלה משנה. וכמובן כמו שאמרתי לרון- אנחנולא מאמינים שבאמת היית שם צריך להביא הוכחות :mrgreen:
Raz_G פורסם ספטמבר 30, 2006 דיווח פורסם ספטמבר 30, 2006 יפה מאד צבי, נהנתי מאד לקרוא את הסיפור ייצא סרטון מתי שהו ?
Ran Bonfil פורסם ספטמבר 30, 2006 דיווח פורסם ספטמבר 30, 2006 תודה רבה על הסיפור צבי, שמח שנהנת בטיול, וכמובן בקוקפיט! מחכה לסרטון (אם יפורסם) :mrgreen:
×�פיק פורסם ספטמבר 30, 2006 דיווח פורסם ספטמבר 30, 2006 אני ממש מבין את ההפסד. אני טס עוד שבוע לאוסטריה, ולצערי לא עם חברה ישראלית. מבין את ההפסד הרב בזה שלא בחרתי (או לא הצלחתי למצוא) בלטוס עם אלעל. ממש נחמד כל העסק הזה יומטוב.
zvi rodes פורסם ספטמבר 30, 2006 מחבר דיווח פורסם ספטמבר 30, 2006 חברים,אשמח מאוד לשלוח את החומר המצולם על גבי דיסקט למי מכם אשר יש באפשרותו לערוך בצורה יפה את הסרט,מאחר ואינני בקי בתהליך העריכה וכן את העלתו לשרת מתאים. גמר חתימה טובה לכולם.
E.Z פורסם ספטמבר 30, 2006 דיווח פורסם ספטמבר 30, 2006 חברים,אשמח מאוד לשלוח את החומר המצולם על גבי דיסקט למי מכם אשר יש באפשרותו לערוך בצורה יפה את הסרט,מאחר ואינני בקי בתהליך העריכה וכן את העלתו לשרת מתאים.גמר חתימה טובה לכולם. בדוק תיבת מסרים פרטיים
תומר עינבר פורסם ספטמבר 30, 2006 דיווח פורסם ספטמבר 30, 2006 סיפור מרגש... :cry: חחח סתם סתם.....אהבתי מאוד את הסיפור! וכל מילה נכונה לגבי חטיבת VATIL. זאת הסיבה שהחלטתי להצטרף לכאן ולהנות וללמוד כמובן מהסיורים וההרצאות המדהימות!!
mickey lip פורסם ספטמבר 30, 2006 דיווח פורסם ספטמבר 30, 2006 אני שמח שנהנת ונפל בזכותך לטוס עם מר מרגלית. עכשיו אחרי שראית איך זה במטוס, אתה מוזמן לבוא וללמוד איך זה באמיתי :wink: בקרוב- קורס 737 מספר 2 ,לחברי החטיבה בלבד. ד"א: יש לי עוד הפתעה לכל חברי החטיבה , כנראה אחרי סוכות , נראה. אנו ממשיכים לבשל לכם מאחורי הקלעים המון מטעמים . גמר חתימה טובה.
Moshe Bensal פורסם ספטמבר 30, 2006 דיווח פורסם ספטמבר 30, 2006 צבי, אני שמח בשמחתך, וכל הכבוד שעשיתה זאת. אני מאד מקווה ומאחל גם לעצמי כזו הנאה בחודש הבא, אמנם אני טס לבודפסט ובחברת MALEV, וכמובן שכבר יש מכתב מוכן, אך כפי שאתה חששת שלא יאפשרו לך להכנס כך גם לי נראה שיהיה קשה אבל לפחות מנסים. שיהיה לך המשך הנאות בכל התחומים, שנה טובה, וחתימה טובה לכולם.
Avi Nadler פורסם אוקטובר 4, 2006 דיווח פורסם אוקטובר 4, 2006 איזה יופי!!! אחלה של חוויה צבי. משה MALEV זה לא אלעל....חחח אבי נדלר
E.Z פורסם אוקטובר 4, 2006 דיווח פורסם אוקטובר 4, 2006 ובאותה הזדמנות .. בקרוב יהיה סרט קיבלתי את הקלטת לעריכה נעשה לכם סרט משהו דלוקס
Moshe Bensal פורסם אוקטובר 4, 2006 דיווח פורסם אוקטובר 4, 2006 איזה יופי!!!אחלה של חוויה צבי. משה MALEV זה לא אלעל....חחח אבי נדלר אבי, אני יודע שזה לא אותו דבר, ולכן כולי תקווה שיאשרו לי להכנס לקוקפיט, ידוע לי שבאלעל זה בעיה, למעשה עכשיו כבר לא תהיה בעיה, לאחר ההסדר עם החטיבה.
E.Z פורסם אוקטובר 4, 2006 דיווח פורסם אוקטובר 4, 2006 משה נהפוך זאת החברות הזרות הם בעיתיות יותר בנושא מאשר הישראליות להזכירך גם לפני ההסדר היו כאן לא מעט חברים שנכנסו בכל מיני שיטות שונות ומשונות. החברות הזרות נמצאות היום בהסטריה שלאחר ה 119 ולא מאשרות זאת בשום אופן. כבר שמעתי על מקרים של אנשים שביקשו בארה"ב להיכנס פנימה והדיילת החליפה צבעים והייתה על סף הקפצת מאבטח. לעומת זאת בארץ נהלי הביטחון הנוקשים מונהגים כבר שנים והחברות והטיסים יותר גמישיים כיוון שמאחוריהם נמצאים מעגלי אבטחה רבים לעומת ארה"ב ושאר העולם ש 5 שנים אחרי נמצאים בהסטריה טוטאלית שני יגיד בזיהירות- גבוהה יותר מבארץ.
Moshe Bensal פורסם אוקטובר 5, 2006 דיווח פורסם אוקטובר 5, 2006 משה נהפוך זאת החברות הזרות הם בעיתיות יותר בנושא מאשר הישראליות להזכירך גם לפני ההסדר היו כאן לא מעט חברים שנכנסו בכל מיני שיטות שונות ומשונות.החברות הזרות נמצאות היום בהסטריה שלאחר ה 119 ולא מאשרות זאת בשום אופן. כבר שמעתי על מקרים של אנשים שביקשו בארה"ב להיכנס פנימה והדיילת החליפה צבעים והייתה על סף הקפצת מאבטח. לעומת זאת בארץ נהלי הביטחון הנוקשים מונהגים כבר שנים והחברות והטיסים יותר גמישיים כיוון שמאחוריהם נמצאים מעגלי אבטחה רבים לעומת ארה"ב ושאר העולם ש 5 שנים אחרי נמצאים בהסטריה טוטאלית שני יגיד בזיהירות- גבוהה יותר מבארץ. אוקיי, לא נותר לי אלא לחכות ולקוות.
Avi Nadler פורסם אוקטובר 6, 2006 דיווח פורסם אוקטובר 6, 2006 איזה יופי!!!אחלה של חוויה צבי. משה MALEV זה לא אלעל....חחח אבי נדלר אבי, אני יודע שזה לא אותו דבר, ולכן כולי תקווה שיאשרו לי להכנס לקוקפיט, ידוע לי שבאלעל זה בעיה, למעשה עכשיו כבר לא תהיה בעיה, לאחר ההסדר עם החטיבה. משה ידידי קשה לי לראות איך יסרבו לג'נטלמן כמוך גם אם תבקש להנחית את המטוס אבי נדלר
Moshe Bensal פורסם אוקטובר 6, 2006 דיווח פורסם אוקטובר 6, 2006 וואוו איזו מחמאה, תודה אבי, יספיק לי אם יתנו לי רק לשבת לידם עם פה סגור מבלי להפריע, התענוג הזה גם יספק אותי, לא נראה לי שיתנו לי להנחית אותו, למרות שעם ה-737 אני מסתדר טוב.
Itai Ganor פורסם אוקטובר 6, 2006 דיווח פורסם אוקטובר 6, 2006 "נכון...את המשיח (סתם)," השתנתי מצחוק פשוט
Shmulik Lin פורסם אוקטובר 10, 2006 דיווח פורסם אוקטובר 10, 2006 תענוג צבי הרבה קנאה סגרתי עם אדון מרגלית טיסה איתו לרומא ב-6 נובמבר אמר לי: תן לי רק את תאריך הטיסה שלך ואני אתכוונן לשם ונעשה חיים ונאכל הרבה מילקי בציפייה מורטת עצבים!!!!
zvi rodes פורסם אוקטובר 10, 2006 מחבר דיווח פורסם אוקטובר 10, 2006 אהלן שמוליק,טוב לשמוע ממך,מה שלומך?חג שמח.אילן מרגלית במהלךהטיסה הזכיר את שימך לטובה.כל מה שקרה לי קודם הטיסה שלי בא לי בהפתעה ,אכן היה לי מאוד מענין ואף מרתק לראות את עבודת הטייסים מ-א' ועד ת'.אילן באמת אדם מאוד מיוחד ,אני מקנה בך על חבר כזה שיש לך.חג שמח.