עבור לתוכן
GR27

דמו חדש ל FSX הפעם עם מסוק

Recommended Posts

פורסם
מה הטעם בעוד בטא?

Well, if it can show better performance, or features that were not available on the previous one - it might convince people like myself to give a second though about getting it now....

פורסם

משום מה ה AUTOGEN ב FSX הרבה יותר מפורט מזה של FS9 לכן סביר להניח שהוא ישפיע יותר על ה FPS.

בכמה תמונות ראיתי שכל הבניינים במנהטן קיימים ואין בלוק אחד שאין בו את כל הבתים, ב FS9 אפילו ב AUTOGEN מלא אפשר בבירור לראות מקומות ריקים מבניינים.

פורסם
משום מה ה AUTOGEN ב FSX הרבה יותר מפורט מזה של FS9 לכן סביר להניח שהוא ישפיע יותר על ה FPS.

בכמה תמונות ראיתי שכל הבניינים במנהטן קיימים ואין בלוק אחד שאין בו את כל הבתים, ב FS9 אפילו ב AUTOGEN מלא אפשר בבירור לראות מקומות ריקים מבניינים.

אני שמח לשמוע, זה אחד הדברים שהכי מוסיפים לרמת המציאות בטיסות VFR.

זה הולך להיות סימולטור מדהים, אם כי לכל תוכנה יש את הבאגים והחסרונות שלה.

פורסם
אני חייב להסכים איתך שלכל תוכנה החסרונות שלה אבל מייקרוסופט לא עמדו בציפיות ואי אפשר להגיד שהם לא איכזבו...

המוצר המוגמר עוד לא יצא ואתה כבר מאוכזב ?? ממה ?

אחד הדברים שאני מצפה להם זה האפשרות לסנכרן בין שני סימולטורים על שני מחשבים שונים וכך בעצם לסדר לעצמי קוקפיט מתקדם יותר ובלי יותר מידי דרמות וללא צורך ב WIDEVIEW שעושה עבודה יפה, אבל לא מסנכרנת בין שני ה FSים ובלל ב ONLINE שהיא לא שווה כלום.

ה SIMCONNECT הולך לעשות לקוקפיטאים חיים יפים יותר לפי מה שאני שומע וקורא עד עכשיו.

הינה כבר סיבה מצויינת להיות מעודדים מהגירסה החדשה.

פורסם
אני חייב להסכים איתך שלכל תוכנה החסרונות שלה אבל מייקרוסופט לא עמדו בציפיות ואי אפשר להגיד שהם לא איכזבו...

אחד הדברים שאני מצפה להם זה האפשרות לסנכרן בין שני סימולטורים על שני מחשבים שונים וכך בעצם לסדר לעצמי קוקפיט מתקדם יותר ובלי יותר מידי דרמות וללא צורך ב WIDEVIEW שעושה עבודה יפה, אבל לא מסנכרנת בין שני ה FSים ובלל ב ONLINE שהיא לא שווה כלום.

ה SIMCONNECT הולך לעשות לקוקפיטאים חיים יפים יותר לפי מה שאני שומע וקורא עד עכשיו.

ה- SimConnect הולך לעשות חיים טובים גם לבוני התוספות ואני כבר לא מצליח להתאפק.

פורסם

עד מתי נוב 06 :lol::lol::lol:

פורסם

עד מתי נוב 06 :lol::lol::lol:

פייי.............

פורסם

הדמו הוא בפירוש למטרת ביטא וכך כתוב בתיעוד המלווה. הסיבה להוצאת דמו שני הינה כי בוצעו אחרי הוצאת הראשון שינויים מאוד מהותיים בתוכנה, בין השאר בהקשר לקצב הריענון. המפתח רוצה להעביר אותה כפי שהיא כעת לבדיקה על מירב המערכות הביתיות לאיתור בעיות טרם השחרור לשוק.

פורסם

לכל מי שדאג לגבי התאימות של הסימולטור FSX לטיסות בואטסים, אז שיפסיק לדאוג, להלן קישור לנושא בפורום ואטסים הראשי, בו מוצגת לראשונה בטא של SB4 שתואם לסימולטור ובטא של FSINN1.2 שכבר תואמת ל FSX ונמצאת בבטא פומבי.

http://forums.vatsim.net/viewtopic.php?t=13107

פורסם
הדמו הוא בפירוש למטרת ביטא וכך כתוב בתיעוד המלווה. הסיבה להוצאת דמו שני הינה כי בוצעו אחרי הוצאת הראשון שינויים מאוד מהותיים בתוכנה, בין השאר בהקשר לקצב הריענון. המפתח רוצה להעביר אותה כפי שהיא כעת לבדיקה על מירב המערכות הביתיות לאיתור בעיות טרם השחרור לשוק.

I find this strange, I mean, releasing a beta two weeks prior to the "official" release and AFTER it had already been released in several countries.

would they really make any changes as a consequence of those "beta reports"?

פורסם

I think Microsoft is correct in fixing major product issues prior to putting it on the sales shelf. It is a complex product breaking new ground, being developed for the 10th time not for income but rather for customer service considerations to its loyalists. Its release date is a target and not contractual commitment, although some may feel that way. I paid for it months ago. It will take us months to put it to real work anyway, we need a VATSIM client, some quality aircraft and other utilities. When completed I hope we are satisfied and prefer to wait for the development to complete.

I find this strange, I mean, releasing a beta two weeks prior to the "official" release and AFTER it had already been released in several countries.

would they really make any changes as a consequence of those "beta reports"?

פורסם
המפתח רוצה להעביר אותה כפי שהיא כעת לבדיקה על מירב המערכות הביתיות לאיתור בעיות טרם השחרור לשוק

I don't disagree with anything you just said, I was just wonderig about the feasibility of including any changes in the final edition in such a short time.

פורסם

FSX כבר הוכרז כ-GONE GOLD - כלומר גירסת הגולד היא הגירסה הסופית ולא יהיו שינויים לפני השיחרור.

דמו מטרתו אינו בטא (שאם לא כן הרי שהוא בטא). מטרתו של דמו היא שיווקית בעיקר, לתת טעימה אבל לא להשביע. הדמו הראשון שוחרר מהר מידי, במצב לא טוב, ודמו שני לא משפר את הרושם אצל אף אחד.

פורסם

יש שמועות ש FSX כבר נמכר ב BEST BUY בחו"ל, אין עדיין תמונות אבל מישהו ב AVSIM כתב שהוא קנה את גירסת הדלוקס:

Just wanted to keep everyone up to date. I just got the Deluxe version at Best Buy in Tallahassee,FL on Apalachee Parkway. I got there when the doors opened and the girl said that they would be on the shelf today and there they were. Looked be be about 10 of Deluxe version (9 now) and 10 basic. Also I stopped by a Walmart Superstore and Crawfordville,FL on the way up and they are sticking to Oct 17,2006 as release date.I will let5 you know how install and all goes.

Happy Flying, Danny

PS Early Chrsitmas! Thanks Best Buy!

John 3:16

http://forums.avsim.net/dcboard.php?az= ... 3548&page=

בטח יהיו תגובות בקרוב ואולי גם תמונות.

ויש כבר דיווחים על באגים :(

נא להתחבר על מנת להגיב

You will be able to leave a comment after signing in

התחברות לאתר

• יצירת חדש...