אורח אסף פורסם מרץ 17, 2004 דיווח פורסם מרץ 17, 2004 אמש פנה אלי פקח לרנקה APPROCH (לאחר הנחיתה, כמובן) ושאל מדוע כל הטייסים מישראל מגדירים כנקודה אחרונה לפני LCLK את BOSIS. מאחר וזו הנקודה האחרונה בגישה למסלול04 (עפ"י אחד הSTARים, לא זוכר מה שמו בדיוק), הסברתי לו שזו הנקודה הכי קרובה לשד"ת. לבקשתו, ועל כן אני מפרסם כאן, יש לבצע פנייה צפון מזרחה מVELOX לנקודה DESPO, משם ל-REXAL ומשם עפ"י הפרוצדורה או עפ"י הפניות מהפקח, וזאת משום שרוב הזמן המסלול בשימוש הוא 22 ולא 04. אם המסלול בשימוש יהיה בכל זאת 04, הפקח יודיע על כך מבעוד מועד. לידיעתכם, אסף.
hagay פורסם מרץ 17, 2004 דיווח פורסם מרץ 17, 2004 בדפיות שיש לי אין STAR שמתחיל בREXAL אולי אין לי את הדפיות הנכונות (יש למישהו לינק ישיר להורדה) או שלא הבנתי נכון איך לעשות את זה.
yuval_el פורסם מרץ 17, 2004 דיווח פורסם מרץ 17, 2004 גם לי אין... הסטאר הכי הגיוני שיש לי ונראה לי שאליו הוא התכוון מתחיל מALSUS או SOBOS
אורח פורסם מרץ 17, 2004 דיווח פורסם מרץ 17, 2004 הפעם האחרונה שטסתי ה START היה דרך SOBOS. אין לי כרגע את הדפיות מולי אבל אני ברור זוכר ש REXAL זה ה missed מ 22. רן.
יו×�ב ×¤×™×’× ×‘×•×™×� פורסם מרץ 17, 2004 דיווח פורסם מרץ 17, 2004 אסף, אתה הייתה אלעל 110 לא? אני הייתי 212, גם אני שמעתי אותו אומר את זה... כנראה שבאמת צריך לשנות את התוכנית...
Tomer Haim פורסם מרץ 17, 2004 דיווח פורסם מרץ 17, 2004 היי חברים, אני בעצומו של הכנת מדריך לטסים ללרנקה וממנה, גם במטוסים גדולים וגם בקלים טיסות IFR ו VFR (דרך אגב, במטוסים קלים במציאות ניתן להגיש מירשה VFR ואז טסים ללא SID ו STAR אבל על גבי נתיב המכשירים ומנמיכים להקפת ראיה) בכל זאת, אלה השכנים הפעילים הכי קרובים שיש לנו...
Asaf Brietbard פורסם מרץ 17, 2004 דיווח פורסם מרץ 17, 2004 גם אני לא מצאתי (בחיפוש נוסף) דפית שמדבר על STAR מREXAL, אבל הפקח טוען שיש. בכל אופן, שווה לידע את כולם (וזה קורה עכשיו) לגבי ה-STAR הזה.
iroth פורסם מרץ 17, 2004 דיווח פורסם מרץ 17, 2004 גם אני כמו רבים כנראה הנחתי שניתן להגיע מ-BOSIS ובד"כ גם נחתתי במסלול 04, אולם בדקתי שוב, ואכן ישנם שני STAR לטסים בכיוון מערב (כמונו): SOBOS ו-REXAL ניתן למצוא CHARTS באתר הפיקוח האווירי הקפריסאי: http://agrino.org/cyatca/pages/cyatca_atcincyprus.html טיסה נעימה ישראל (עדיין בעבודה :cry: )
hagay פורסם מרץ 18, 2004 דיווח פורסם מרץ 18, 2004 iroth כתב: ניתן למצוא CHARTS באתר הפיקוח האווירי הקפריסאי: http://agrino.org/cyatca/pages/cyatca_atcincyprus.html טיסה נעימה ישראל (עדיין בעבודה :cry: ) כמו שחשבתי לא היה לי את הדפיות הנכונות, ותודה על הלינק אני לא הצלחתי להגיע לכאן דרך VATSIM כך שעזרת מאוד.
iroth פורסם מרץ 18, 2004 דיווח פורסם מרץ 18, 2004 לפי הבנתי אם מסלול בשימוש הוא 04 אז ניתן לבצע את סטאר BOSIS ואז גישת VOR DME למסלול 04. פשוט מסלול 22 הוא יותר בשימוש ויש בו ILS. ישראל