Kobi David פורסם אוקטובר 3, 2006 דיווח פורסם אוקטובר 3, 2006 אני שמח לבשר לכם שבנוסף ל FSINN שכבר עובדת על FSX, SB4 נמצאת בשלבי בטא מתקדמים, ועובדת מצויין עם FSX. ככה שמייד עם יציאת הסימולטור, VATSIM תהיה מוכנה. אשתדל להעלות לכם תמונות בקרוב מהשילוב המנצח.
אורח פורסם אוקטובר 3, 2006 דיווח פורסם אוקטובר 3, 2006 יש כבר בפורום הראשי של VATSIM בעדכון של RJ. איציק כבר הביא לינק לשם בשרשור על הדמו החדש של FSX.
Opher Ben Peretz פורסם אוקטובר 3, 2006 דיווח פורסם אוקטובר 3, 2006 מישהו יודע אם ניתן להתחבר כרגע עם FSX beta לרשת, לא ראיתי MP?
אורח פורסם אוקטובר 3, 2006 דיווח פורסם אוקטובר 3, 2006 אפשר להתחבר ולטוס - אבל לא תראה מטוסים אחרים. תוכל לעומת זאת לתקשר עם הפקחים והטיסים והם יראו אותך. בדיוק כמו מצב של התחברות ב-FS9 בלי מולטיפלייר (למי שזוכר, ככה זה עבד הרבה שנים). בבטא הרשומה אפשר גם להתחבר במולטיפלייר, אבל את זה לא יצא לי לנסות...
Opher Ben Peretz פורסם אוקטובר 3, 2006 דיווח פורסם אוקטובר 3, 2006 מה צריך להתקין בכדי שיפעל? אפשר להתחבר ולטוס - אבל לא תראה מטוסים אחרים. תוכל לעומת זאת לתקשר עם הפקחים והטיסים והם יראו אותך. בדיוק כמו מצב של התחברות ב-FS9 בלי מולטיפלייר (למי שזוכר, ככה זה עבד הרבה שנים).בבטא הרשומה אפשר גם להתחבר במולטיפלייר, אבל את זה לא יצא לי לנסות...
אורח פורסם אוקטובר 3, 2006 דיווח פורסם אוקטובר 3, 2006 כלום.. להפעיל דמו, להפעיל קופיילוט, להפעיל FSINN ולטוס... אולי להגדיר ספריות, אני לא זוכר. עשיתי את זה פעם אחת לפני הפירמוט...
Izik Bakshi פורסם אוקטובר 3, 2006 דיווח פורסם אוקטובר 3, 2006 אגב, כולי תקווה שהמפתחים של SB4 ישכילו לעשות מה שעשו ב FSINN, וזה האפשרות לעליונות של קשר פקח-מטוס על קשר פרטי.
Etai Charit פורסם אוקטובר 3, 2006 דיווח פורסם אוקטובר 3, 2006 בהזדמנות זו, אולי מישהו יוכל לספר לי על מה זה בדיוק FSINN ומה ההבדלים בינו לבין SB? מה היתרונות והחסרונות של כל אחד מהם (אחד על פני השני)? אני כרגע משתמש ב-SB.
Ido Rosenthal פורסם אוקטובר 3, 2006 דיווח פורסם אוקטובר 3, 2006 בהזדמנות זו, אולי מישהו יוכל לספר לי על מה זה בדיוק FSINN ומה ההבדלים בינו לבין SB? מה היתרונות והחסרונות של כל אחד מהם (אחד על פני השני)? אני כרגע משתמש ב-SB. זה לא ממש קשור לנושא אז אם תרצה מידע נוסף תפתח שרשור בSUPPORT. אתה יכול להתרשם באתר הזה: http://www.mcdu.com/en/index.php יש לך בצד ימין למטה סרטוני פלאש של הדרכה שיכולים לתת לך מושג טוב על איך FSINN עובדת ומה היתרונות שלה על SB
Opher Ben Peretz פורסם אוקטובר 4, 2006 דיווח פורסם אוקטובר 4, 2006 [אורן תודה, איני יודע אם ניסית זאת, אין תפריט FSCOPILOT ב-FSX, אין יישום ששמו FSCOPILOT להפעיל, ו-FSINN עולה אך לא מתחבר כמובן. אין ספריות שראיתי להגדיר. אשמח לקבל הוראות בבקשה, תודה. quote=Oren Geva]כלום.. להפעיל דמו, להפעיל קופיילוט, להפעיל FSINN ולטוס... אולי להגדיר ספריות, אני לא זוכר. עשיתי את זה פעם אחת לפני הפירמוט...
אורח פורסם אוקטובר 4, 2006 דיווח פורסם אוקטובר 4, 2006 לא יודע, אני הפעלתי אותו חיצונית (בתצורת שני מחשבים)... אבל אפשר לשאול בפורום שלהם.