אורח פורסם אוקטובר 7, 2006 דיווח פורסם אוקטובר 7, 2006 לאלעד ולטסים על ה LDS, האם גם לכם מסלול 24R ב LAX הופיע ב EHSI במיקום לא נכון לאומת מיקומו בשדה ? ביצעתי היום את הטיסה מ KSFO ל LAX ולהפתעתי גיליתי שהוא מופיע לי במפה הרחק שמאלה. הנקודות ב STAR נכונות כי הן מביאות אותך מול 24R אך הסימון של המסלול ו ה CENTER LINE מביאים אותך מקביל ל 25L.. למשהו יש רעיון מדוע ? אני על ה AIRAC 609 לפני שהפכו להיות בתשלום.
Opher Ben Peretz פורסם אוקטובר 7, 2006 דיווח פורסם אוקטובר 7, 2006 חג שמח רן, בדקתי עבורך ואצלי נראה בסדר. שמתי עזיבה 25R ו-ILS24R, רואים את שניהם נכון, AIRAC 0610. לאלעד ולטסים על ה LDS, האם גם לכם מסלול 24R ב LAX הופיע ב EHSI במיקום לא נכון לאומת מיקומו בשדה ?ביצעתי היום את הטיסה מ KSFO ל LAX ולהפתעתי גיליתי שהוא מופיע לי במפה הרחק שמאלה. הנקודות ב STAR נכונות כי הן מביאות אותך מול 24R אך הסימון של המסלול ו ה CENTER LINE מביאים אותך מקביל ל 25L.. למשהו יש רעיון מדוע ? אני על ה AIRAC 609 לפני שהפכו להיות בתשלום.
אורח פורסם אוקטובר 7, 2006 דיווח פורסם אוקטובר 7, 2006 חג שמח רן,בדקתי עבורך ואצלי נראה בסדר. שמתי עזיבה 25R ו-ILS24R, רואים את שניהם נכון, AIRAC 0610. לאלעד ולטסים על ה LDS, האם גם לכם מסלול 24R ב LAX הופיע ב EHSI במיקום לא נכון לאומת מיקומו בשדה ?ביצעתי היום את הטיסה מ KSFO ל LAX ולהפתעתי גיליתי שהוא מופיע לי במפה הרחק שמאלה. הנקודות ב STAR נכונות כי הן מביאות אותך מול 24R אך הסימון של המסלול ו ה CENTER LINE מביאים אותך מקביל ל 25L.. למשהו יש רעיון מדוע ? אני על ה AIRAC 609 לפני שהפכו להיות בתשלום. תודה עופר, נעדכן ל 610 וניראה אם יעזור.
Arie Halperin פורסם אוקטובר 7, 2006 דיווח פורסם אוקטובר 7, 2006 רן נכון גם אצלי על ה LDS היתה סטיה רצינית בנחיתה על 24R אריה