עבור לתוכן
E.Z

TFC- ללוס אנג'לס ולאס ווגאס

Recommended Posts

פורסם

לאלעד ולטסים על ה LDS, האם גם לכם מסלול 24R ב LAX הופיע ב EHSI במיקום לא נכון לאומת מיקומו בשדה ?

ביצעתי היום את הטיסה מ KSFO ל LAX ולהפתעתי גיליתי שהוא מופיע לי במפה הרחק שמאלה.

הנקודות ב STAR נכונות כי הן מביאות אותך מול 24R אך הסימון של המסלול ו ה CENTER LINE מביאים אותך מקביל ל 25L..

למשהו יש רעיון מדוע ?

אני על ה AIRAC 609 לפני שהפכו להיות בתשלום.

פורסם

חג שמח רן,

בדקתי עבורך ואצלי נראה בסדר. שמתי עזיבה 25R ו-ILS24R, רואים את שניהם נכון, AIRAC 0610.

KLAX24R.jpg

לאלעד ולטסים על ה LDS, האם גם לכם מסלול 24R ב LAX הופיע ב EHSI במיקום לא נכון לאומת מיקומו בשדה ?

ביצעתי היום את הטיסה מ KSFO ל LAX ולהפתעתי גיליתי שהוא מופיע לי במפה הרחק שמאלה.

הנקודות ב STAR נכונות כי הן מביאות אותך מול 24R אך הסימון של המסלול ו ה CENTER LINE מביאים אותך מקביל ל 25L..

למשהו יש רעיון מדוע ?

פורסם
חג שמח רן,

בדקתי עבורך ואצלי נראה בסדר. שמתי עזיבה 25R ו-ILS24R, רואים את שניהם נכון, AIRAC 0610.

KLAX24R.jpg

למשהו יש רעיון מדוע ?

תודה עופר,

נעדכן ל 610 וניראה אם יעזור.

נא להתחבר על מנת להגיב

You will be able to leave a comment after signing in

התחברות לאתר

• יצירת חדש...