Ohad Shalev פורסם אוקטובר 3, 2006 דיווח פורסם אוקטובר 3, 2006 פיקוח ת"א יעלה מחר (יום רביעי 4.10.06) בין השעות 21:00 - 22:30 (מקומי)... כולם מוזמנים... אני מחכה לכם עריכה: גם ניב מחכה לכם
Izik Bakshi פורסם אוקטובר 3, 2006 דיווח פורסם אוקטובר 3, 2006 תענוג לראות כזו הודעה, אני מקווה להגיע...
Izik Bakshi פורסם אוקטובר 4, 2006 דיווח פורסם אוקטובר 4, 2006 חברים, בהתראה קצרה מאוד מאוד, אני מודיע על בחינת מגדל ב"ג הערב החל מהשעה 21:00, ידוע לי שזה התראה מאוד מוקדמת, אבל בכל זאת בחרנו לנסות בלי לחפש אשמים לאחר מכן... :wink: אשמח מאוד שתעשו מאמץ לטוס בב"ג ולתת לבחור אתגר, וכמובן לא לשכוח את אוהד על תל אביב בפעם הראשונה, שיהיה בהצלחה לשניהם...
Ben Bezalel פורסם אוקטובר 4, 2006 דיווח פורסם אוקטובר 4, 2006 חברים, בהתראה קצרה מאוד מאוד, אני מודיע על בחינת מגדל ב"ג הערב החל מהשעה 21:00, ידוע לי שזה התראה מאוד מוקדמת, אבל בכל זאת בחרנו לנסות בלי לחפש אשמים לאחר מכן... :wink: אשמח מאוד שתעשו מאמץ לטוס בב"ג ולתת לבחור אתגר, וכמובן לא לשכוח את אוהד על תל אביב בפעם הראשונה, שיהיה בהצלחה לשניהם... חבל שה- ServInfo לא עובד
Barak Palesznicki פורסם אוקטובר 4, 2006 דיווח פורסם אוקטובר 4, 2006 בהצלחה לנבחנים, אני כבר מגיע להוסיף לכם עוד ירוק על המסך!
Liav Nefesh פורסם אוקטובר 4, 2006 דיווח פורסם אוקטובר 4, 2006 בהצלחה לנבחנים ומזל טוב לאוהד שנראה אותו סוף סוף על LLLL_CTR!!!!! מזל טוב אחי, בהצלחה :!:
Ido Rosenthal פורסם אוקטובר 4, 2006 דיווח פורסם אוקטובר 4, 2006 ניב בהצלחה, אחרי שאני ומשה התחלנו לעבוד על טיסה מ18:30 והמטוס עשה צרות ללא הפסקה משה התייאש ונטש ב21:30, ניסיתי לתפעל עוד קצת אבל אז הINS התחרפן, ביקשתי לחנות בJ ונכנסתי בקיר בלתי נראה ליד J3 ואז כבר התייאשתי.... (מסקנה, אל תתן למטוסים חנייה מעבר לJ2 )
Matan Solomon פורסם אוקטובר 4, 2006 דיווח פורסם אוקטובר 4, 2006 ניב בהצלחה, אחרי שאני ומשה התחלנו לעבוד על טיסה מ18:30 והמטוס עשה צרות ללא הפסקה משה התייאש ונטש ב21:30, ניסיתי לתפעל עוד קצת אבל אז הINS התחרפן, ביקשתי לחנות בJ ונכנסתי בקיר בלתי נראה ליד J3 ואז כבר התייאשתי.... (מסקנה, אל תתן למטוסים חנייה מעבר לJ2 ) צריך לעשות NOTAM ולסגור את חניה J3 - J14... וברצינות, לדעתי צריכים ליידע את כל הפקחים על הבעיה של התקיעה בJ3, שפקחים לא ישלחו לחנות שם, זה כל כך מבאס אחרי שמכינים מטוס לטיסה, או אחרי טיסה ארוכה, להכנס לקיר בלתי נראה, אחד הדברים המבאסים... חצי נחמה בזה שזה לא רק אצלי אני לא מבין למה אתם לא מבטלים את הCrash. מה יקרה אחרי שאתה עושה 3 שעות טיסה למשל ופתאום נכנס בך מטוס בהסעה לשער?סתם קפיצה של הSB או הFSINN וזהו הלך כול הטיסה? פשוט תבטל Crash. וארז CRASH לא אקטואלי, הקראש של להתקע במטוסים אחרים מבוטל אצלי, אבל את הCRASH עם בניינים הFSפסנג'ר מפעיל לי, ומכיוון שאני עושה את כל הטיסות כמעט עם התוכנה, אז זה קצת בעייתי... אני פשוט לא חונה יותר בJ כי אני מודע לזה וזה לא בעיה, אבל יש הרבה אנשים שלא זוכרים או לא יודעים כמו שקרה היום לעידו, ופקח אומר להם לחנות שם, ובוווום, חבל ...
Izik Bakshi פורסם אוקטובר 4, 2006 דיווח פורסם אוקטובר 4, 2006 תודה רבה לכל הטייסים שהגיעו והפגינו נוכחות יפה הערב.
Niv Malin פורסם אוקטובר 4, 2006 דיווח פורסם אוקטובר 4, 2006 תודה רבהה לכם אתם כאלה חמודים גם בשעות קשוץ כמו אלה שהסרבאינפו לא עובד אתם מפגינים נוכחות מכובדת! גרסייס לכולם ונשתמע עוד בקשר!! בהזדמנות זאת גם חג שמח! נ.ב.: אני מצטער שפרשתי מוקדם ועוד נשארו מטוסים באויר בדרכם אליי.... מבחנים ועבודות אחרונות לפני החופשה אשמים....
Barak Palesznicki פורסם אוקטובר 4, 2006 דיווח פורסם אוקטובר 4, 2006 תודה רבהה לכם אתם כאלה חמודים גם בשעות קשוץ כמו אלה שהסרבאינפו לא עובד אתם מפגינים נוכחות מכובדת! גרסייס לכולם ונשתמע עוד בקשר!! בהזדמנות זאת גם חג שמח! נ.ב.: אני מצטער שפרשתי מוקדם ועוד נשארו מטוסים באויר בדרכם אליי.... מבחנים ועבודות אחרונות לפני החופשה אשמים.... היה סבבה של פיקוח גם אתה ניב, וגם כל הפקחים עשו עבודה מצויינת כרגיל!
Nadav פורסם אוקטובר 4, 2006 דיווח פורסם אוקטובר 4, 2006 ניב- היה פיקוח מקצועי ביותר! תודה רבה על הפיקוח המעולה. תודה גם לאוהד על הסנטר וההליכה סביב באילת, וגם למי שהיה על הגישה (מצטער שאני לא זוכר מי היה...). איציק- בסוף נתת איזה לג מחיפה