אורח פורסם אוקטובר 4, 2006 דיווח פורסם אוקטובר 4, 2006 כולכם מוזמנים חגיגת בחינת פקח על עמדת באקשי קונטרול ... אמממ סליחה פיקוח ת"א. הבחינה תחל בשעה 21:00 ונשמח לראות הרבה טיייסים ומטוסים בכל המרחב של LLLL FIR. פקח קרקע שמוכן לסייע לפקח הנבחן מוזמן לשגר לי הודעה פרטית. תודה ולהית' מחלקת ההדרכה VATIL.
Matan Solomon פורסם אוקטובר 4, 2006 דיווח פורסם אוקטובר 4, 2006 אפשר לדעת מי הנבחן המאושר ? שיהיה הרבה הרבה בהצלחה!! כמה טוב יהיה עם עוד פקח ת"א
אורח פורסם אוקטובר 5, 2006 דיווח פורסם אוקטובר 5, 2006 אני הנבחן המאושר... סתם, שיהיה בהצלחה. אין בעיה תמיד ניתן לסדר לך בחינה על ת"א ... טייסים עם עודף סאדיסטיות מוזמנים ליצור עימי קשר בפרטי לתאומים. תודה.
Or Netzer פורסם אוקטובר 6, 2006 דיווח פורסם אוקטובר 6, 2006 אני הנבחן המאושר... סתם, שיהיה בהצלחה. אין בעיה תמיד ניתן לסדר לך בחינה על ת"א ... טייסים עם עודף סאדיסטיות מוזמנים ליצור עימי קשר בפרטי לתאומים. תודה. אני הנבחן. זוג מטוסי F15 בת"נ מוזמנים ליצור איתי קשר ולעמוד בכוננות מיידי למקרה של עודף סאדיזם :mrgreen:
אורח פורסם אוקטובר 8, 2006 דיווח פורסם אוקטובר 8, 2006 תזכורת נוספת... ערב סאדו מאזו על ת"א, פקח קרקע ב"ג חומוס שמועניין לסייע ליצור עימי קשר. טייסים שמעוניינים להיות סמויים שלי ולסייע בעינויו של הנבחן מוזמנים לשגר לי בקשות לפרטי. 21:00 Be there or Or won't.... :roll: יצא משפט מוזר.. נו שוין... בהצלחה אור.
אורח פורסם אוקטובר 8, 2006 דיווח פורסם אוקטובר 8, 2006 חברים הבחינה החלה, אתם מוזמנים לבוא ולעשות שמח
Or Netzer פורסם אוקטובר 8, 2006 דיווח פורסם אוקטובר 8, 2006 כל הטייסים שבאו אני מודה לכם מעומק ליבי על שבאתם ומצטער באותה מידה שביזבזתי הפעם את זמנכם ואת זמנו של רן האינטרנט שלי לא משדר סאונד כמו שצריך ובלתי אפשרי לעבוד ככה היה גם עם טקסט שכנראה לא שודר כיאות. מצטער מאוד ונתראה בבחינה הבאה שמקווה שעד אז יסדר הכל פה. צפו להרבה שאלות בפורום תמיכה.
אורח פורסם אוקטובר 8, 2006 דיווח פורסם אוקטובר 8, 2006 כל הטייסים שבאו אני מודה לכם מעומק ליבי על שבאתםומצטער באותה מידה שביזבזתי הפעם את זמנכם ואת זמנו של רן האינטרנט שלי לא משדר סאונד כמו שצריך ובלתי אפשרי לעבוד ככה היה גם עם טקסט שכנראה לא שודר כיאות. מצטער מאוד ונתראה בבחינה הבאה שמקווה שעד אז יסדר הכל פה. צפו להרבה שאלות בפורום תמיכה. אל תתבאס אור, אני יודע שאתה תעבור בקלות, רק סדר את בעיות הקשר מראש כדי שיהיה לך ראש נקי לנקות את הנקודות הירוקות מהמסך ובבטחה. המון תודה לכל הטייסים שבאו ועשו שמח, מקווה לראותכם שוב בפעם הבאה. רן.
Shmulik Lin פורסם אוקטובר 10, 2006 דיווח פורסם אוקטובר 10, 2006 שמדובר על סאדו-זה אני לכולכם ברוכים הבאים לפורום בחזרה מה-21 אוקטובר אני שוב שב ערב טוב
danb2000 פורסם אוקטובר 10, 2006 דיווח פורסם אוקטובר 10, 2006 שמדובר על סאדו-זה אני לכולכם ברוכים הבאים לפורום בחזרה מה-21 אוקטובר אני שוב שב ערב טוב סוף עונת הרחצה שמוליק..... :?: :?: אולי צריך לסדר לך בבית אקווריום (כמו במערכון "המציל") שבחורף תפקח על תנועת הדגים ותשמור על כשירות מבצעית :mrgreen: