עבור לתוכן
Or Netzer

חדר בקרה חנוכה 2006 - הודעת ביטול.

Recommended Posts

פורסם

שלום חברים יקרים.

עקב בעיות טכניות ובעיות כוח אדם,

חדר בקרה 2006 בחנוכה יבוטל לאלתר.

עמכם הסליחה.

במקומו נבצע בחנוכה שבוע של מיקקרופון הברזל על עמדות גישה ומגדל ב"ג במטרה אחת ויחידה, ניצחון!

בנוסף יהיה אירוע של עייט תעופה.

מחלקת אירועים וצוות החטיבה.

פורסם
קדימה חברים,

בלי מיקום

אין חד"ב.

לשלוח הצעות.

קדימה חברים, לשפוך כל רעיון שיש לכם אלי לאימייל.

כל דבר שעולה לדעתכם ודומה לדרישות או אף מעל לדרישות הנ"ל.

פורסם

אפשר אצלי בבית. אני גר עם החברה ויש לנו בית משלנו בראשון לציון. אני יכול להקצות חדר אחד גדול.

יש לי אינטרנט 5 מגה, שלושה מחשבים וחמישה מסכי LCD 19 אינץ.

במידה ואתם מעוניינים צרו איתי קשר

דביר

פורסם

אולי, כמו באוסטריה (או שאני מתבלבל במדינה)

מיקרוסופט תארח אותנו? אה?!

הרי כל הרשת VATASIM ממריצה הרבה אנשים לקנות FS

אז שיתנו כבוד, ויארחו אותנו.

פורסם
אולי, כמו באוסטריה (או שאני מתבלבל במדינה)

מיקרוסופט תארח אותנו? אה?!

הרי כל הרשת VATASIM ממריצה הרבה אנשים לקנות FS

אז שיתנו כבוד, ויארחו אותנו.

שלום.

מיקרוסופט לא עובדים בשישבת בישראל וחדרי בקרה הכי נוח לנו בימי שישי שבת למען כל העובדים שבינינו.

רעיון יפה:] בדקנו מזמן.

פורסם

זה גם לא כמו באוסטריה אלא כמו בישראל - אנחנו היינו החלוצים בתחום הזה כשפתחנו פתח לשיתוף פעולה עם מיקרוסופט בזמנו (עוד אפשר לחפש על זה בגוגל - תחפשו את השם שלי או את "הטייס אלעד זיירמן" :lol: ). אחרי שפרסמנו את זה אחרים למדו מאיתנו והלכו על זה גם 8)

פורסם

מה זה לא עובדים יום שישי?!!!

גם באוסטריה ב 4 בבוקר מיקרוסופט לא עובדת, אבל איך שהוא שם נתנו להם לעשות את זה.

וגם בארץ, זה לא שהבניין בשבת ריק, יש שומרים, יש אנשי משמרות של כל מיני דברים

אז שלא יבלבלו את המח

אך אך... המדינה הזאת.... :(

פורסם
זה גם לא כמו באוסטריה אלא כמו בישראל - אנחנו היינו החלוצים בתחום הזה כשפתחנו פתח לשיתוף פעולה עם מיקרוסופט בזמנו (עוד אפשר לחפש על זה בגוגל - תחפשו את השם שלי או את "הטייס אלעד זיירמן" :lol: ). אחרי שפרסמנו את זה אחרים למדו מאיתנו והלכו על זה גם 8)

הנה:

http://www.microsoft.com/israel/presspa ... h=9&id=537

חחחחחח הטייס אלעד זיירמן....

פורסם

לחברות התעופה קשר עם מטוסיהם ברחבי העולם. חדר מצב.

אני מציע שבמסגרת חדר הבקרה יוצב גם נציג שאחראי לקשר עם המטוסים הישראליים השונים, במיוחד אלה החוזרים ארצה.

האיוש - חבר החטיבה שמועמד לתפקיד בקר שעדיין לא מוסמך ושאינו מסוגל לקחת חלק בעומס שעל הבקרים הפעילים.

מעבר לתפקיד שמדמה את המציאות, הוא יוכל גם לתרום בפועל לויסות התנועה: הוא יוכל להתעדכן אצל הפקחים על עומסי תנועה ולהנחות את הטייסים הישראליים בהתאם, כך שהתנועה הנכנסת לא תהיה לחוצה מדי בשלב מסויים ומועטת מדי בשלב אחר.

פורסם

אני מציע שבמסגרת חדר הבקרה יוצב גם נציג שאחראי לקשר עם המטוסים הישראליים השונים, במיוחד אלה החוזרים ארצה.

האיוש - חבר החטיבה שמועמד לתפקיד בקר שעדיין לא מוסמך ושאינו מסוגל לקחת חלק בעומס שעל הבקרים הפעילים.

מעבר לתפקיד שמדמה את המציאות, הוא יוכל גם לתרום בפועל לויסות התנועה: הוא יוכל להתעדכן אצל הפקחים על עומסי תנועה ולהנחות את הטייסים הישראליים בהתאם, כך שהתנועה הנכנסת לא תהיה לחוצה מדי בשלב מסויים ומועטת מדי בשלב אחר.

אין לי מושג עד כמה אתה מכיר את חדרי הבקרה הקודמים, אבל.. הרעיון שלך יפה מאוד אבל פשוט אין צורך בו.

התנועה לא ממש מתקרבת לרמה כזו שנציב נציג שיצור קשר עם מטוסים עוד לפני ההגעה לאיזור ישראל שיסדר ויעדכן אותם במצב בישראל.

בכלל, אם לשפוט לפי התנועה בחד"ב האחרון אז היה אפשר לתפוס תנומה קלה בין תנועה לתנועה. אבל כולי תקווה שבחד"ב הזה התנועה תהיה רצינית יותר.

מה שכן יש שבאמת נחמד אבל אולי 5% מהטסים השתמשו בו זה מן "מודיעין טיס" כזה, פשוט מישהו שיושב על הטלפון עם לוח וטוש ורושם על הלוח, טיסות שאנשים מתכוונים לבצע, את השעות שלהם, יעד ולפעמים גם חניה וככה פקח יכול להכין את עצמו לתנועות. אבל ברגע שהתנועה דלילה גם זה לא שימושי.

בכל מקרה נקווה כולנו שחד"ב הזה יהיה קצת יותר פעיל מהאחרון ויהיה דומה יותר לקודמיו מאשר לאחרון מבחינת התנועה.

פורסם

אין לי מושג עד כמה אתה מכיר את חדרי הבקרה הקודמים, אבל.. הרעיון שלך יפה מאוד אבל פשוט אין צורך בו.

התנועה לא ממש מתקרבת לרמה כזו שנציב נציג שיצור קשר עם מטוסים עוד לפני ההגעה לאיזור ישראל שיסדר ויעדכן אותם במצב בישראל.

בכלל, אם לשפוט לפי התנועה בחד"ב האחרון אז היה אפשר לתפוס תנומה קלה בין תנועה לתנועה. אבל כולי תקווה שבחד"ב הזה התנועה תהיה רצינית יותר.

מה שכן יש שבאמת נחמד אבל אולי 5% מהטסים השתמשו בו זה מן "מודיעין טיס" כזה, פשוט מישהו שיושב על הטלפון עם לוח וטוש ורושם על הלוח, טיסות שאנשים מתכוונים לבצע, את השעות שלהם, יעד ולפעמים גם חניה וככה פקח יכול להכין את עצמו לתנועות. אבל ברגע שהתנועה דלילה גם זה לא שימושי.

בכל מקרה נקווה כולנו שחד"ב הזה יהיה קצת יותר פעיל מהאחרון ויהיה דומה יותר לקודמיו מאשר לאחרון מבחינת התנועה.

קודם תקווה שאנשים יתנו הצעות למיקום.

פורסם

אני זוכר שהיו בעיות עם החיבורים והמטוס מייד לאחר ההמראה כמעט והתרסק על המסלול..עד היום כואב לי הגב מזה :lol:

פורסם

חבר'ה...לא לשכוח להביא ראוטר או סוויטצ'....כי זה יהיה ממש באסה אם לא תביאו....חחח

בכל מקרה...שיהיה בהצלחה....אני כבר אבוא לכמה הקפות בחיפה והרצליה...:)

פורסם
היום בערב יש לי "שיחה" עם אמא שלי על זה, מבטיח לעדכן את מי שצריך :D

מחזיקים לך אצבעות :D

ושמור על עצמיך :wink:

פורסם
היום בערב יש לי "שיחה" עם אמא שלי על זה, מבטיח לעדכן את מי שצריך :D

מחזיקים לך אצבעות :D

ושמור על עצמיך :wink:

במקרה של תגובה חריפה, מבטיחים למצוא לך מקום לישון הלילה.

:lol:

פורסם

עד אתמול בלילה (כולל) הייתי אומר לכם שהסיכוי שהחד"ב יהיה אצל נסראללה בבונקר יותר גדול מהסיכוי שזה יהיה אצלי.

אבל...

לא יודע מה עובר על אמא שלי היום! נצר, בקשי - פרטים כשאני אחזור הביתה (או שתתקשרו אליי למשרד 08-857-2833).

הייתי מתקשר, פשוט הפלאפון שלי לא עליי (אסור לי להכניס מצלמות...).

פורסם
עד אתמול בלילה (כולל) הייתי אומר לכם שהסיכוי שהחד"ב יהיה אצל נסראללה בבונקר יותר גדול מהסיכוי שזה יהיה אצלי.

אבל...

לא יודע מה עובר על אמא שלי היום! נצר, בקשי - פרטים כשאני אחזור הביתה (או שתתקשרו אליי למשרד 08-857-2833).

הייתי מתקשר, פשוט הפלאפון שלי לא עליי (אסור לי להכניס מצלמות...).

מה החשאיות עומרי?

נא להתחבר על מנת להגיב

You will be able to leave a comment after signing in

התחברות לאתר

• יצירת חדש...