Doron_Angel פורסם אוקטובר 10, 2006 דיווח פורסם אוקטובר 10, 2006 הייתי ממליץ להמתין עם הרכישה של הסימולטור עוד קצת....ולא אוכל להוסיף יותר האם יש כוונה להתארגן לקניה מרוכזת של חברי VATIL במחיר אטרקטיבי??? :wink:
Matan Solomon פורסם אוקטובר 10, 2006 דיווח פורסם אוקטובר 10, 2006 הייתי ממליץ להמתין עם הרכישה של הסימולטור עוד קצת....ולא אוכל להוסיף יותר האם יש כוונה להתארגן לקניה מרוכזת של חברי VATIL במחיר אטרקטיבי??? :wink: אני לא חושב שלשם הוא חותר... מי שהיה באלעל אולי יודע קצת על מה מדובר
Nir Portal פורסם אוקטובר 11, 2006 דיווח פורסם אוקטובר 11, 2006 הייתי ממליץ להמתין עם הרכישה של הסימולטור עוד קצת....ולא אוכל להוסיף יותר האם יש כוונה להתארגן לקניה מרוכזת של חברי VATIL במחיר אטרקטיבי??? :wink: אני לא חושב שלשם הוא חותר... מי שהיה באלעל אולי יודע קצת על מה מדובר התוכל להאיר את עינהם של אותם האנשים שנבצר מהם מלהשתתף בסיורים מסיבות כאלה ואחרות?
Opher Ben Peretz פורסם אוקטובר 11, 2006 דיווח פורסם אוקטובר 11, 2006 ללא קשר למה שנאמר שם, מיקרוסופט מייצרת ומפיצה את המוצר כפי שידוע כבר לקוראי השרשור. קשה להאמין שתהיה איזושהי התפתחות שאינה הוצאת חבילת שירות בעוד כשנה. גורמים אחרים המשפיעים על יכולתנו להתקדם באיכות ההדמייה: א. איכות וביצועי FSX תחת VISTA ו- DX10. ב. איכות וביצועי המחשבים שיהיו ברשותנו. ג. איכות תוספים חדשים ומותאמים ל-FSX. כל אלה פחות ברורים כעת ולכן המתנה תבהיר אותם עם הזמן. אני לא אקנה שום חומרה עד שהתמונה תתבהר, אך את FSX הזמנתי לפני חודשיים אחרי שנוכחתי שהביטא רצה אצלי בסדר.
Nir Portal פורסם אוקטובר 11, 2006 דיווח פורסם אוקטובר 11, 2006 זה הדבר הכי כבד שנתקלתי בו בחיים שלי :shock: למי שאין לפחות 2GB של זיכרון שלא יחשוב אפילו על לעבור אליו! ה FPS פשוט ברצפה! אין לי מושג למה, אבל אני מתחיל עכשיו בסדרת ניסויים למציאת הסיבה (כמות הזיכרון היא רק מרכיב קטן). בנוסף, ארץ ישראל שלנו נראית כמו מדברית ענקית! רק צהוב וצהוב וצהוב מכל הכיוונים. רק בין המסלולים בבן גוריון עוד אפשר לראות כמה פיסות דשא. אני אפרסם תמונות במידה ואצליח להעלות את ה FPS לאזור ה 20-25, אחרת פשוט אין טעם להשתמש בו.
zeev פורסם אוקטובר 12, 2006 דיווח פורסם אוקטובר 12, 2006 שלום חברים עצה קטנה לפני שאתם מזמינים או קונים את FSX , ירחון מס' 1 בעולם הסימולציה - PC AVIATOR המו"ל של COMPUTER PILOT, יצא בהצעה שאי אפשר לסרב לה: תמורת 69.95 דולר אתם מקבלים את מהדורת DELUXE (משלוח 6 ימים עוד 10 דולר) בנוסף לזה כלול בנ"ל אתם מקבלים: 1. A 6 month subscription to Computer Pilot Magazine to help you get the most out of the new FSX (value $24.95) 2. A free copy of UltimateDefrag an amazing new defrag and hard drive optimizing product that will help you get the best performance out of your PC and FSX (value $39.95) 3. A coupon booklet with $60 worth of FREE coupons to use towards add-ons for FSX over the next 12 months. (value $60.00) These additional FREE bonuses give you an additional $105.00 value so you get $175.00 value for just $69.95. אין הצעה יותר טובה מזו בשוק. אני בצעתי הזמנה היום ( יש עוד 4 ימים עד גמר ה"דיל" הזה). כנסו לאתר שלהם לפרטים www.pcaviator.com
Elad Levy פורסם אוקטובר 12, 2006 דיווח פורסם אוקטובר 12, 2006 זה הדבר הכי כבד שנתקלתי בו בחיים שלי :shock: למי שאין לפחות 2GB של זיכרון שלא יחשוב אפילו על לעבור אליו! ה FPS פשוט ברצפה! אין לי מושג למה, אבל אני מתחיל עכשיו בסדרת ניסויים למציאת הסיבה (כמות הזיכרון היא רק מרכיב קטן). בנוסף, ארץ ישראל שלנו נראית כמו מדברית ענקית! רק צהוב וצהוב וצהוב מכל הכיוונים. רק בין המסלולים בבן גוריון עוד אפשר לראות כמה פיסות דשא. אני אפרסם תמונות במידה ואצליח להעלות את ה FPS לאזור ה 20-25, אחרת פשוט אין טעם להשתמש בו. אני לא יודע מה איתך אבל לי יש 2G זיכרון פנימי מהיר 667 ומחשב שיכול להריץ בכיף את ה-FSX כולל כרטיס מסך סביר(ati radeon x1800xt sr) אבל עדיין שאני שם טיפה בניינים הפריימים יורידם ל-10 וגם כחה הם עמדו על 19 בלי אף בניין ובלי אף תוסף (הדמו) וגם אני מודאג כי המחשב שלי יחסית דיי חדש וטוב וגם הכרטיס מסך... :?
Doron_Angel פורסם אוקטובר 12, 2006 דיווח פורסם אוקטובר 12, 2006 הצעה בהחלט שווה. המנוי הינו ערך מוסף בהחלט ומומלץ! אני כבר מנוי על ירחון זה שנה שלישית ברציפות, ומתכוון לממש את ההטבה הזאת! שלום חבריםעצה קטנה לפני שאתם מזמינים או קונים את FSX , ירחון מס' 1 בעולם הסימולציה - PC AVIATOR המו"ל של COMPUTER PILOT, יצא בהצעה שאי אפשר לסרב לה: תמורת 69.95 דולר אתם מקבלים את מהדורת DELUXE (משלוח 6 ימים עוד 10 דולר) בנוסף לזה כלול בנ"ל אתם מקבלים: 1. A 6 month subscription to Computer Pilot Magazine to help you get the most out of the new FSX (value $24.95) . אין הצעה יותר טובה מזו בשוק. אני בצעתי הזמנה היום ( יש עוד 4 ימים עד גמר ה"דיל" הזה). כנסו לאתר שלהם לפרטים www.pcaviator.com
Nir Portal פורסם אוקטובר 12, 2006 דיווח פורסם אוקטובר 12, 2006 זה הדבר הכי כבד שנתקלתי בו בחיים שלי :shock: למי שאין לפחות 2GB של זיכרון שלא יחשוב אפילו על לעבור אליו! ה FPS פשוט ברצפה! אין לי מושג למה, אבל אני מתחיל עכשיו בסדרת ניסויים למציאת הסיבה (כמות הזיכרון היא רק מרכיב קטן). בנוסף, ארץ ישראל שלנו נראית כמו מדברית ענקית! רק צהוב וצהוב וצהוב מכל הכיוונים. רק בין המסלולים בבן גוריון עוד אפשר לראות כמה פיסות דשא. אני אפרסם תמונות במידה ואצליח להעלות את ה FPS לאזור ה 20-25, אחרת פשוט אין טעם להשתמש בו. אני לא יודע מה איתך אבל לי יש 2G זיכרון פנימי מהיר 667 ומחשב שיכול להריץ בכיף את ה-FSX כולל כרטיס מסך סביר(ati radeon x1800xt sr) אבל עדיין שאני שם טיפה בניינים הפריימים יורידם ל-10 וגם כחה הם עמדו על 19 בלי אף בניין ובלי אף תוסף (הדמו) וגם אני מודאג כי המחשב שלי יחסית דיי חדש וטוב וגם הכרטיס מסך... :? בלבד כמות הזיכרון הנמוכה, גם המחשב שלי צריך להסתדר ללא בעיה מיוחדת עם הסימולטור. מצאתי, שהמים גוזלים הרבה מאוד FPS, לכן אני ממליץ להוריד את ההגדרה שלהם ל 2.1 LOW, תראה אם זה עוזר לך...
Elad Levy פורסם אוקטובר 12, 2006 דיווח פורסם אוקטובר 12, 2006 זה הדבר הכי כבד שנתקלתי בו בחיים שלי :shock: למי שאין לפחות 2GB של זיכרון שלא יחשוב אפילו על לעבור אליו! ה FPS פשוט ברצפה! אין לי מושג למה, אבל אני מתחיל עכשיו בסדרת ניסויים למציאת הסיבה (כמות הזיכרון היא רק מרכיב קטן). בנוסף, ארץ ישראל שלנו נראית כמו מדברית ענקית! רק צהוב וצהוב וצהוב מכל הכיוונים. רק בין המסלולים בבן גוריון עוד אפשר לראות כמה פיסות דשא. אני אפרסם תמונות במידה ואצליח להעלות את ה FPS לאזור ה 20-25, אחרת פשוט אין טעם להשתמש בו. אני לא יודע מה איתך אבל לי יש 2G זיכרון פנימי מהיר 667 ומחשב שיכול להריץ בכיף את ה-FSX כולל כרטיס מסך סביר(ati radeon x1800xt sr) אבל עדיין שאני שם טיפה בניינים הפריימים יורידם ל-10 וגם כחה הם עמדו על 19 בלי אף בניין ובלי אף תוסף (הדמו) וגם אני מודאג כי המחשב שלי יחסית דיי חדש וטוב וגם הכרטיס מסך... :? בלבד כמות הזיכרון הנמוכה, גם המחשב שלי צריך להסתדר ללא בעיה מיוחדת עם הסימולטור. מצאתי, שהמים גוזלים הרבה מאוד FPS, לכן אני ממליץ להוריד את ההגדרה שלהם ל 2.1 LOW, תראה אם זה עוזר לך... זה עזר אבל עכשיו הפריימים מגיעים בקושי רב רק ל-19 וזה רק בג'וליינה עם ים וכו' מה יהיה עם התוספים ומטוסים מורכבים כמו 747 של PMDG שבקושי עובד לנו על ה-FS9? זה עדיין מעצבן ומרגיז :? :|
אורח פורסם אוקטובר 12, 2006 דיווח פורסם אוקטובר 12, 2006 אם המחשב שלך בקושי סוחב FS9, אז למה בדיוק אתה מצפה ?? ידוע ש FSX כבד מאוד וזקוק למחשב על כדי להזיז אותו, זה מה יש וניראה שהוא הולך להיות בסגנון FS2000 (תודה אלעד על התיקון )
Elad Levy פורסם אוקטובר 12, 2006 דיווח פורסם אוקטובר 12, 2006 אם המחשב שלך בקושי סוחב FS9, אז למה בדיוק אתה מצפה ?? ידוע ש FSX כבד מאוד וזקוק למחשב על כדי להזיז אותו, זה מה יש וניראה שהוא הולך להיות בסגנון FS2000 (תודה אלעד על התיקון ) למה בקושי הוא סוחב הכל מצויין עם סינרים וגראפיקה מקסימלית על 20-30 פריימים חוץ מה-744 :oops: שבפיינל 30 על 13-18 פררימיים (ברשת אם ASV6) אני מאוד מקווה שזה ישתנה אם הסינרי החדש והמדהים
Izik Bakshi פורסם אוקטובר 14, 2006 דיווח פורסם אוקטובר 14, 2006 אהלן, באופן רשמי שוחרר FSINN 1.2 למשתמשי FSX, והמפתח כבר מדבר על גרסת 1.3 פרטים בלינק הבא לפורום VATSIM. http://forums.vatsim.net/viewtopic.php?t=13405 בנוסף שוחרר גם FSUIPC גרסת 4 ל FSX. http://www.schiratti.com/dowson.html טיסה נעימה
Matan Solomon פורסם אוקטובר 14, 2006 דיווח פורסם אוקטובר 14, 2006 ה4SB החדש שישוחרר, מתאים גם לFS9 ? או שהוא מיועד רק לFSX ? יש איפשהו רשימה של שינויים/תוספות וכו' בגירסה החדשה ?
Moshe Mizrahi פורסם אוקטובר 14, 2006 דיווח פורסם אוקטובר 14, 2006 שלום חבריםעצה קטנה לפני שאתם מזמינים או קונים את FSX , ירחון מס' 1 בעולם הסימולציה - PC AVIATOR המו"ל של COMPUTER PILOT, יצא בהצעה שאי אפשר לסרב לה אין הצעה יותר טובה מזו בשוק. אני בצעתי הזמנה היום ( יש עוד 4 ימים עד גמר ה"דיל" הזה). כנסו לאתר שלהם לפרטים www.pcaviator.com זאב תודה רבה על האינפורמציה :idea: כבר די הרבה זמן שאני מפנטז על יוק ופדלים, אז הזמנתי מהם את הדיל של הסימולטור עם כל ההטבות ובנוסף את היוק והפדלים ביחד (מפורסמת כחבילת מתחילים :oops: ל-FSX). המשלוחה באמצעות first class air mail 7-14 days, וביקשתי שיכתבו על החבילה שזה Computer game accessories for home use אני מבין ורואה לפי סטטוס ההזמנה שהיא עדיין לא נשלחה, ככל הנראה תצא בתחילת שבוע הבא. האם יש דברים שעלי לשים אליהם לב? פרטים מסוימים שעשויים להיות חשובים? מעבר לזה, חשבתי על השינויים הבאים במחשב שלי שהוא יחסית חדש וחזק: להוסיף עוד HD עם מערכת הפעלה משלו (כך שב- BOOT אני אוכל לבחור אותו או את הדיסק הנוכחי שלי) הדיסק החדש יכלול רק מערכת הפעלה, FSX ותוכנות נלוות ויהיה נקי מכל שאר הדברים. בנוסף חייב לבצע הרחבת זיכרון מ- 1G ל- 2G (ואולי בשלב השלישי להוסיף מסך ). איך נראה לכם הרעיון? (אני אישית מתחיל להזיל ריר כמו הכלבה שלי :mrgreen: )
Opher Ben Peretz פורסם אוקטובר 14, 2006 דיווח פורסם אוקטובר 14, 2006 אני קולט פה מאנשים שהם הזמינו (ארז כבר קיבל) מארצות חוץ את FSX. נשמע מוזר כי יש הגבלת טריטוריה על הפצת תוכנה בכלל וזו בפרט, וכך חברה מארה"ב מקבלת רישיון רק לארה"ב, FPO ו-APO (שליחי המדינה בחו"ל בתפקיד) ואולי קנדה. כנ"ל חברות באירופה, אסור לכל אלה לשלוח לישראל. זו בין השאר הגנה על האינטרס של מיקרוסופט ישראל שכאן לא השקיעה הרבה בפיתוח, אך בחבילות אחרות משקיעה עבודה רבה על חשבונה בלוקליזציה. מוזר. שלי נשלחה אמש מגרמניה וצפויה בתוך 3-4 ימים.
the pilot פורסם אוקטובר 15, 2006 דיווח פורסם אוקטובר 15, 2006 FSX אוכל מחשבים רציני.. אומנם בדמו הוא רץ לי חלק בכל האזורים- על ההגדרות הכי גבוהות. מצאתי כמה תגובות של אנשים- The FS game-engine is as sluggish as always... Here it's also not running smoothly at all on the higher settings. I have E6600 2.4ghz (conroe) X1950xtx 2gig ddr2 First it consumes all memory while still taking ages to load the terrain and when it's done you'd better be used to low performance rates. This must be the heaviest (most sluggish) game-engine ever .. לי אישית יש מערכת ממש דומה, השינוי היחידי הוא הכרטיס מסך (geforce 7950). איזה מחשב צריך ה FSX על מנת לרוץ חלק?!
Nir Portal פורסם אוקטובר 15, 2006 דיווח פורסם אוקטובר 15, 2006 FSX אוכל מחשבים רציני..אומנם בדמו הוא רץ לי חלק בכל האזורים- על ההגדרות הכי גבוהות. מצאתי כמה תגובות של אנשים- The FS game-engine is as sluggish as always... Here it's also not running smoothly at all on the higher settings. I have E6600 2.4ghz (conroe) X1950xtx 2gig ddr2 First it consumes all memory while still taking ages to load the terrain and when it's done you'd better be used to low performance rates. This must be the heaviest (most sluggish) game-engine ever .. לי אישית יש מערכת ממש דומה, השינוי היחידי הוא הכרטיס מסך (geforce 7950). איזה מחשב צריך ה FSX על מנת לרוץ חלק?! אין איזה מישהו עם Raptor, 4GB ו Quad-SLI שיכול לתת לנו דיווח?
GR27 פורסם אוקטובר 15, 2006 דיווח פורסם אוקטובר 15, 2006 זה הרי ברור ש FSX פותח עבור מחשבים מאוד חזקים ועבור מערכת הפעלה VISTA עם DX10 אז לא משנה כמה חזק המחשב שלך היום הוא עדיין לא יריץ את FSX בצורה נורמאלית כשרוב ההגדרות הם על הכי גבוה וחבל שכך. אני אישית לא מתכוון לרכוש את FSX עד שיצא פאטץ' או טוויק שמתקן את בעיית ה FPS, אני לא מתכוון לטוס בסימולטור בפחות מ 20 FPS ואני לא מתכוון להוריד את ההגדרות למצב בינוני ומטה כדי לקבל עוד FPS כי אז כבר רואים מגעיל, אז אני שואל למה בכלל לקנות את FSX אם ההגדרות יהיו על רמה בינונית ומטה ויראו מגעיל כשיש לי את FS9 עם שלל תוספים וההגדרות על הכי גבוה ורואים מצוין?
giladmg פורסם אוקטובר 15, 2006 דיווח פורסם אוקטובר 15, 2006 טוב אני חייב לציין שיש לי כבר את FSX DELUXE בבית, פתחתי קודם נושא חדש לא כדי להתלהב אלא כדי להבהיר לכם למה לא כל כך כדאי לבצע הזמנה מוקדמת דרך האינטרנט.... אמנם מצד אחד זה מאוד שווה את זה, כי אין כח לחכות עד ינואר, אבל מצד שני, הסימולטור עולה כ 360 ש"ח, + משלוח בפדקס עוד 126 ש"ח, והמדינה לוקחת על זה מיסים של 142 ש"ח, כך שזה יוצא 628 ש"ח...אז אולי שווה לחכות... גילעד
Izik Bakshi פורסם אוקטובר 15, 2006 דיווח פורסם אוקטובר 15, 2006 ה4SB החדש שישוחרר, מתאים גם לFS9 ? או שהוא מיועד רק לFSX ?יש איפשהו רשימה של שינויים/תוספות וכו' בגירסה החדשה ? מתן, לא מצאתי פירוט לנושא ה SB4 ב פורום VATSIM, תנסה לבדוק את פורום SB באתר הפיתוח, בכל מקרה לדעתי SB4 יתאים גם ל FS9 כמו ש FSINN החדש מתאים ל FS9 גם.
zeev פורסם אוקטובר 16, 2006 דיווח פורסם אוקטובר 16, 2006 אני אמנם לא משתמש גדול, אבל הנה התשובה (באתר SB): As you already know, I'm working away on SquawkBox 4 for FSX. Here is a brief list of the items remaining in that effort: The version that runs within the Flight Simulator UI needs to be implemented, i.e. the former "module mode". Currently it runs as an external application only. A few quirks with the transponder panel need to be worked out. The installer needs updating. Running SquawkBox and Flight Simulator on two separate machines still has some issues. Getting a version to the current list of beta testers is not very far away ראו כאן http://squawkbox.ca/news/
gil פורסם אוקטובר 16, 2006 דיווח פורסם אוקטובר 16, 2006 היום קיבלתי את ה FSX אבל יש לי בעיה יש לי ווינדוס אקס פי מ פרופשנל SP1 והם מבקשים SP2 יש אפשרות להתקין את ה SP2 בלי למחוק את מה שנמצא בשני הכוננים שיש לי???
אורח פורסם אוקטובר 16, 2006 דיווח פורסם אוקטובר 16, 2006 היום קיבלתי את ה FSX אבל יש לי בעיה יש לי ווינדוס אקס פי מ פרופשנל SP1 והם מבקשים SP2 יש אפשרות להתקין את ה SP2 בלי למחוק את מה שנמצא בשני הכוננים שיש לי??? SP2 זה עדכון למערכת ההפעלה, לא מוחק שום דבר, רק תוודא שיש לך מספיק מקום ב C.