עבור לתוכן
oz

FSX שוחרר!!!

Recommended Posts

פורסם

שלום,

עיון קצר בפורום FSX של FLIGHTSIM עשוי לגלות לכם נפלאות, גם ללא קשר ישיר ל-FSX. לדוגמא, תוכלו ללמוד שם איך לבדוק ולכוון את כמות הזיכרון שהמחשב מקצה לשימוש מתוך זה המותקן בכרטיס המסך. אנשים לא מעטים כתבו שם כי בעקבות קריאת הודעות הפורום גילו שמתוך 256 מגבייט שהיו על כרטיסם, רק 64 היו כל העת בשימוש.

נא כתבו כאן תוצאות בדיקתכם, אם בא לכם.

פורסם
שלום,

עיון קצר בפורום FSX של FLIGHTSIM עשוי לגלות לכם נפלאות, גם ללא קשר ישיר ל-FSX. לדוגמא, תוכלו ללמוד שם איך לבדוק ולכוון את כמות הזיכרון שהמחשב מקצה לשימוש מתוך זה המותקן בכרטיס המסך. אנשים לא מעטים כתבו שם כי בעקבות קריאת הודעות הפורום גילו שמתוך 256 מגבייט שהיו על כרטיסם, רק 64 היו כל העת בשימוש.

נא כתבו כאן תוצאות בדיקתכם, אם בא לכם.

תקף לגבי AGP בלבד, למי שיש PCI-E זה לא יעזור.

פורסם

עופר אני חוטא בעצלנות כרגע, אבל תוכל לתת קישור מדוייק לשרשור עליו דיברת?

פורסם
Video Aperture (AGP Only)

Ok I will start the ball rolling. Check your BIOS to make sure that you are getting full use of your video card memory. Although I had 256 MB on board I discovered my BIOS was still set to 64 MB. Just like having the brakes on.

I use WidevieW with 3 computers and 4 monitors so you can imagine my joy on learning this tip which was posted elsewhere in the FSX Forum. Many thanks to the original poster. Nowhere was this setting mentioned in the setup info that came with the cards.

The result of this adjustment was truly amazing both for FS9 and FSX beta (In Aus release date is 26 Oct). It also meant that I had not benefitted from my 128 MB interim upgrade. What a waste.

To enter BIOS hold down F1 key at black screen on start up . Navigate to video or VGA reference, make adjustment to match your card ,save and exit to continue start up. This only applies to AGP cards.

Regards

Graeme

alpha

יותר מאוחר נבדוק את הנושא...

פורסם

אני מופתע שהרבה לא מכירים את את זה.

זה בערך הדבר הראשון שאני עושה בהגדרות ה BIOS.

פורסם

How big should I set AGP Aperture size in my BIOS?

First of all, AGP Aperture memory will not be used until your video card's on-board memory is running low. That means it will usually not impact your gaming performance because developers are trying hard to not exceed the on-board memory limits.

The bigger your video memory, the smaller your Aperture Size could be. However with later games requiring more and more texture memory a good number seems to be 128MB Aperture Size for all cards with 64 MB to 256 MB Video RAM.

Setting the Aperture Size to HUGE values will not increase performance because this merely sets the maximum amount of physical memory that can be used. It only makes the GART Table bigger because every 4K page has its own entry, no matter if allocated or not.

Setting the Aperture Size to too small values could result in running out of available texture memory especially on a low-mem video card. It is also possible that developers make use of the GART's features by creating textures as 'non-local'.

If you experience in-game stuttering try playing with the size of your Aperture.

משהו שמצאתי באתרים טכנים בנושא Video Aperture ומה זה נותן.

פורסם

תיקרא את ההודעה הנוספת שלי ....

פורסם

מאותו פורום מסתבר כי יש רבים שלא בדקו קודם והופתעו עתה. בניתי מחשב אישי 16K ראשון ב-1980, פלטפורמת מיקרוסופט ראשונה קניתי רק בסוף 1999, 20 שנה אחרי, וממש לא סבלתי עד אז במקינטוש שם היכרתי כל פינה. גם עבורי BIOS אינו גן ורדים.

הנקודה החשובה בכל הדיון כאן היא כי FSX עוצרת את המחשבים הנוכחיים אך עם מעט עבודת לימוד וכוונון ניתן להגיע ל-15 מסגרות ולטוס לא רע. כך אצלי כעת, שקיעה מדהימה מעל RIMON, רואים לא רע. אשמח כשיהיה ברשותי מחשב מספיק חזק, אך ייקח זמן. עד אז אני קורע לחומרה את הצורה, במגבלות טמפרטורה שלא יימס.

פורסם
מאותו פורום מסתבר כי יש רבים שלא בדקו קודם והופתעו עתה. בניתי מחשב אישי 16K ראשון ב-1980, פלטפורמת מיקרוסופט ראשונה קניתי רק בסוף 1999, 20 שנה אחרי, וממש לא סבלתי עד אז במקינטוש שם היכרתי כל פינה. גם עבורי BIOS אינו גן ורדים.

הנקודה החשובה בכל הדיון כאן היא כי FSX עוצרת את המחשבים הנוכחיים אך עם מעט עבודת לימוד וכוונון ניתן להגיע ל-15 מסגרות ולטוס לא רע. כך אצלי כעת, שקיעה מדהימה מעל RIMON, רואים לא רע. אשמח כשיהיה ברשותי מחשב מספיק חזק, אך ייקח זמן. עד אז אני קורע לחומרה את הצורה, במגבלות טמפרטורה שלא יימס.

מבדיקה שערכתי הגדלה של ה Aperature לא מוסיף כלום ואולי אף מוריד מעט.

החזרתי לדיפולטי.

הכרטיס שלי בכל מקרה עם 256Mb ...

נא להתחבר על מנת להגיב

You will be able to leave a comment after signing in

התחברות לאתר

• יצירת חדש...