גידי פורסם אוקטובר 9, 2006 דיווח פורסם אוקטובר 9, 2006 שלום לכולם אתמול הורדתי קובץ של דף תיכנון טיסה ואני לא מבין את משמעות של כל האותיות והביטויים... :oops: לפנכם שתי תמונות של הדף ואני מעוד השמח אם מישהו יסביר לי אותו תודה לעונים זה הראשון: וזה השני: תודה לעונים:)
Chen Cohen פורסם אוקטובר 9, 2006 דיווח פורסם אוקטובר 9, 2006 תסתכל טוב ותראה שליד או מעל כל אות כתוב לך את הכוונה המלאה למשל בדף השני האות M מציינת MARITITME שזה אומר ימי..נראה לי שהכוונה היא לציוד ניווט ימי... בכל מקרה הבנת למה אני מתכוון.. ודבר שני, אמרת שאתה לא מבין את כל הביטויים אז: www.morfix.co.il עוזר מאוד.. נ.ב. סתם אני רוצה לדעת, למה אתה צריך את זה? זה לא קשור לסימ'..זה נראה לי מתאים להגשת תוכנית לפקח או מי שזה אל יהיה שאליו שולחים ת. טיסה ב REAL WORLD.. על כל פנים מקווה שעזרתי
גידי פורסם אוקטובר 9, 2006 מחבר דיווח פורסם אוקטובר 9, 2006 ולזה הכוונה שלי אני לא מבין מזאת אומרת - סתם במקרה הזה "ציוד ניווט ימי" ומה אני מסמן על אותה אות "M" סתם דוגמא: L - LIGHT מה הכוונה בזה - מה הקשר בין תוכנית הטיסה לקל/אור סתם מעניין אותי לילמוד ביטויים חדשים שקשורים לתכנון טיסה
Roi Sarid פורסם אוקטובר 9, 2006 דיווח פורסם אוקטובר 9, 2006 נ.ב. סתם אני רוצה לדעת, למה אתה צריך את זה? זה לא קשור לסימ'..זה נראה לי מתאים להגשת תוכנית לפקח או מי שזה אל יהיה שאליו שולחים ת. טיסה ב REAL WORLD.. על כל פנים מקווה שעזרתי צודק ב-100% לאחר כמה בדיקות באתרים מסתבר שאת התוכנית הזו שולחים במציאות ליורוקונטרול.
Chen Cohen פורסם אוקטובר 9, 2006 דיווח פורסם אוקטובר 9, 2006 ולזה הכוונה שלי אני לא מבין מזאת אומרת - סתם במקרה הזה "ציוד ניווט ימי" ומה אני מסמן על אותה אות "M"סתם דוגמא: L - LIGHT מה הכוונה בזה - מה הקשר בין תוכנית הטיסה לקל/אור סתם מעניין אותי לילמוד ביטויים חדשים שקשורים לתכנון טיסה זה מידע לפקח שידע מה יש לך במטוס.. כן במקרה הזה יש לך לסמן שיש לך אורות במטוס ויש לך גם לסמן שיש לך ציוד הצלה, ג'קטים.. שוב לא רלוונטי לטיסה ברשת. בקשר ללמוד ביטויים שקשורים בת. טיסה המושגים די בסיסים קצת מורפיקס ואתה מסודר :wink:
אבישי פורסם אוקטובר 9, 2006 דיווח פורסם אוקטובר 9, 2006 יש טעם להכיר את טופס תוכנית הטיסה של ICAO.ספר IVAP מעמוד 42 קיים הסבר מפורט ומלא. למה הכוונה IVAP?זה לא משהו של IVAO?
Opher Ben Peretz פורסם אוקטובר 9, 2006 דיווח פורסם אוקטובר 9, 2006 המעוניין במידע על טופס ICAO נא לפנות אלי אישית. יש טעם להכיר את טופס תוכנית הטיסה של ICAO.ספר IVAP מעמוד 42 קיים הסבר מפורט ומלא. למה הכוונה IVAP?זה לא משהו של IVAO?