Oren Geva פורסם מרץ 18, 2004 דיווח פורסם מרץ 18, 2004 חברים, עד שיהיה לנו סקווקבוקס 3... קיים קובץ CSL ישן, שנקרא VIP2. הוא כולל את כל ה CSL המקורי פלוס עוד כל מיני חברות. כולל אל על. אני מתקין אותו, אבל על מנת שבאמת נוכל לראות מטוסים בצבעי אל על חייבים שזה יהיה מותקן אצל כולם, ושתבחרו את מטוס אל על ברשימה. ייתכן ב-FS2004 שתתקבל הודעת שגיאה בפעם הראשונה שהוא מצייר כל מטוס (בדיוק כמו עם ה-CSL הרגיל). מצאתי אותו כאן - http://www.upsvac.com/downloads/onlineu ... /index.php יש עוד אתרים שהקובץ מופיע בהם. מה שצריך לעשות זה להעתיק את ספרית FSIDC לתוך ספרית AIRCRAFT, ואת הקובץ CSL_ICAO.csv לתוך הספריה בה מותקן SB. אני חוזר - אם לא כולם משתמשים בזה, זה לא שווה כלום. לדעתי שווה לנסות. הספריה הזו לא פוגעת ב-CSL הקיים. רק מוסיפה עוד אפשרויות מטוסים. אבל חייבים שהטייסים יבחרו במטוסים האלה - לכן זה חייב להיות מותקן אצל כולם.
NoX פורסם מרץ 18, 2004 דיווח פורסם מרץ 18, 2004 תודה רבה בכל מקרה, עם העגלה שלי והסקווקבוקס שמשום מה לא עובד, לי זה לא עוזר כרגע
TDK פורסם מרץ 19, 2004 דיווח פורסם מרץ 19, 2004 אבל אנשים בישביל שזה ילך טוב כולם צירכים לעשות את זה. אורן אתה יודע מתי יצאה squawkbox 3 :?:
hagay פורסם מרץ 19, 2004 דיווח פורסם מרץ 19, 2004 אני כבר מוריד ומתקין. חברה בואו נוסיף לכיף שלנו ונשתמש בזה כולם.
אורח פורסם מרץ 19, 2004 דיווח פורסם מרץ 19, 2004 אצלי זה כבר מותקן ממזמן ... אבל חשוב שכששולחים את ה FP ב SB לבחור מהרשימה את המטוס שעימו אתם טסים (אלעל או כל חברה אחרת). ד"א אני חושב שגם באתר של PAI יש קישור לזה. רן.
Itay Zecharia פורסם מרץ 19, 2004 דיווח פורסם מרץ 19, 2004 נכון!חשוב לבחור במטוס אלעל XXX מה הכוונה? ומה עם תיקיית CSL עצמה? איפה שמים אותה?
Oren Geva פורסם מרץ 19, 2004 מחבר דיווח פורסם מרץ 19, 2004 אם מותקן אצלך כבר CSL אל תיגע בו אם תעתיק את התיקיה שבזיפ זה לא משנה כלום. זו פשוט אותה תיקית CSL שאנחנו מכירים.