Zeev Bucki פורסם אוקטובר 13, 2006 דיווח פורסם אוקטובר 13, 2006 אני מודה מעומק ליבי לכל אנשי וואטיל הנפלאים אשר בירכו אותי! וכמו שבאל על אמרו עלינו זה עוד הוכחה לכך שוואטיל זה החלק של ארץ ישראל היפה. בקשר לרך הנולד אני מיד קושר אותו בכסא של הקצין הראשון ב"מלכה"ומתחיל להכניס אותו לענינים וכל זאת בתנאי שלא יפריע לי ל"התעסק"עם הדיילות... בוקי זאב:4X-MJB
Elad Zeierman פורסם אוקטובר 13, 2006 דיווח פורסם אוקטובר 13, 2006 מיגו'ר בוקי ..מזל טוב !!! הרבה נחת מקטן :mrgreen:
אורח פורסם אוקטובר 13, 2006 דיווח פורסם אוקטובר 13, 2006 אני מודה מעומק ליבי לכל אנשי וואטיל הנפלאים אשר בירכו אותי!וכמו שבאל על אמרו עלינו זה עוד הוכחה לכך שוואטיל זה החלק של ארץ ישראל היפה. בקשר לרך הנולד אני מיד קושר אותו בכסא של הקצין הראשון ב"מלכה"ומתחיל להכניס אותו לענינים וכל זאת בתנאי שלא יפריע לי ל"התעסק"עם הדיילות... בוקי זאב:4X-MJB ניראה לי שבעזרתו תוכל לסדר לך יותר דיילות להתעסק איתם, הבעיה שכשהוא יגדל הוא יגנוב לך אותן :mrgreen:
Shai B פורסם אוקטובר 13, 2006 דיווח פורסם אוקטובר 13, 2006 מזל טוב בוקיייי!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
אורח פורסם אוקטובר 13, 2006 דיווח פורסם אוקטובר 13, 2006 מזל טוב בוקי! מעניין מה הוא יגיד קודם - אמא אבא, או MJB רשאי לנחות מסלול 12
Matan Solomon פורסם אוקטובר 13, 2006 דיווח פורסם אוקטובר 13, 2006 מזל טוב צבי !!! בדיוק עברתי על הדף חברים, וראיתי מה כתבת, אהבתי "עד לפני 4 שנים הייתי נהג אוטובוס במשך 30 שנה בחברת דן בתל אביב. אח של אישתי שלח לי את פליט סימולטור 2000 ומאז ניגלה לפני עולם מופלא,שגורם לי הנאה וסיפוק כיום אני מטיס את הבואינגים הכי גדולים עם מחשבי טיסה מתקדמים, וכל יום לומד משהו חדש. בתור אחד שעד לפני זמן לא רב הנדב"ר שידעתי "בוקר טוב גברת רוצה חופשי חודשי" "זהירות מהדלת בקשה" "נא לעבור פנימה" אקווה שבמשך הזמן אגלה בקיאות בטיסה ואוכל להטיס את המטוס במיומנות כשם שנהגתי את האוטובוס. כמו כן , כאחד המבוגרים ביותר ברשת אני נהנה בחברתם של הצעירים והמוכשרים אשר טסים בחברתי ואסיים בסיסמתי: "בוקי בשטח הדיילת במתח"" במיוחד את העניין עם הנדב"ר
Or Netzer פורסם אוקטובר 13, 2006 דיווח פורסם אוקטובר 13, 2006 בוקי סתם שאלה אתה תעשה לילד אווירון עם האוכל? :mrgreen:
matan פורסם אוקטובר 14, 2006 דיווח פורסם אוקטובר 14, 2006 מזל טוב בוקי יקר!! המון אושר ובריאות לנכד הקטן
Ran Bonfil פורסם אוקטובר 15, 2006 דיווח פורסם אוקטובר 15, 2006 בוקי סתם שאלה אתה תעשה לילד אווירון עם האוכל? :mrgreen: וגם תייהיה מינימה אם הילד סוגר את הפה מזל טוב בוקי שלנו!!!!!!!!