Or Netzer פורסם אוקטובר 15, 2006 דיווח פורסם אוקטובר 15, 2006 שלום חברים :] היעד הנבחר למטס הקרוב 28.10.06, סרדיניה - קוסטה סמרלדה. המטס יהיה הפעם נכנס כלומר נטוס מאיטליה לב"ג. שעת המראה ראשונה 1930 מקומי (1730Z). LIEO SUKU5A SUKUN UM603 BRD UL612 PLH UM978 GISOS UN134 SOLIN H2 SIRON LLBG תוכנית טיסה לערב זה. פרטים בהמשך :] מחלקת אירועים.
Etai Charit פורסם אוקטובר 15, 2006 דיווח פורסם אוקטובר 15, 2006 בניגוד למטס הקודם, שידעתי שישנה מגבלה שמונעת ממני להגיע, הפעם המצב הוא שונה, ויש לי זמן לשריין. צריך יהיה קוד אדום על מנת למנוע ממני להגיע. אני בפנים.
Tomer Aflalo פורסם אוקטובר 15, 2006 דיווח פורסם אוקטובר 15, 2006 ממליץ בחום על פלרמו. בדיוק טסתי אתמול את הנתיב llbg-licj והיה ממש כיף.
Roi Sarid פורסם אוקטובר 15, 2006 דיווח פורסם אוקטובר 15, 2006 היי אני בחרתי סרדיניה נשמע מקום טוב. רציתי לדעת היכן האי נמצא וכמה זמן תמשך הטיסה. תודה רבה רועי שריד.
Stav Lesnichy פורסם אוקטובר 15, 2006 דיווח פורסם אוקטובר 15, 2006 פאלרמו מקום חרוש , אני זוכר איזה כייפ היה באירוע של IAL אבל עדיין . סרדניה אחלה של מקום ויש סינרי באמת נחמד.
Izik Bakshi פורסם אוקטובר 15, 2006 דיווח פורסם אוקטובר 15, 2006 בחרתי מלטה, בעיקר בגלל שזו חטיבה שזקוקה לתנועה ועזרה מחטיבות אחרות, אירוע אליהם בהחלט מעודד ותורם להם.
Ben Bezalel פורסם אוקטובר 15, 2006 דיווח פורסם אוקטובר 15, 2006 בחרתי מלטה, בעיקר בגלל שזו חטיבה שזקוקה לתנועה ועזרה מחטיבות אחרות, אירוע אליהם בהחלט מעודד ותורם להם. שכנעת אותי!!! מלטה!
AaronDagan פורסם אוקטובר 15, 2006 דיווח פורסם אוקטובר 15, 2006 אני בעד מלטה. חטיבה שעושה עבודה יפה ונותנת פיקוח מקצועי כשצריך. .
Or Netzer פורסם אוקטובר 15, 2006 מחבר דיווח פורסם אוקטובר 15, 2006 חתיכת מהפך אשכרה! חברים, מקווה שהפעם תבואו לטוס. כנראה שהפעם זה יהיה מטס נכנס - לב"ג.
אורח פורסם אוקטובר 15, 2006 דיווח פורסם אוקטובר 15, 2006 כנראה שזה הולך להיות מלטה, למרות שאני עדיין מאמין בסרדיניה.....
Etai Charit פורסם אוקטובר 15, 2006 דיווח פורסם אוקטובר 15, 2006 חתיכת מהפך אשכרה!חברים, מקווה שהפעם תבואו לטוס. כנראה שהפעם זה יהיה מטס נכנס - לב"ג. אפרופו, גם אם יהיה מדובר במטס נכנס ובין אם יוצא, אני מתכוון לבצע גם את הלג השני, כך שבין שתי הטיסות יהיה הפרש של שעה. אם מישהו ירצה להצטרף ולעשות "מטס משני", הן טייסים והן פיקוח, זה יכול להיות נחמד.
Matan Solomon פורסם אוקטובר 15, 2006 דיווח פורסם אוקטובר 15, 2006 חתיכת מהפך אשכרה!חברים, מקווה שהפעם תבואו לטוס. כנראה שהפעם זה יהיה מטס נכנס - לב"ג. אפרופו, גם אם יהיה מדובר במטס נכנס ובין אם יוצא, אני מתכוון לבצע גם את הלג השני, כך שבין שתי הטיסות יהיה הפרש של שעה. אם מישהו ירצה להצטרף ולעשות "מטס משני", הן טייסים והן פיקוח, זה יכול להיות נחמד. נשמע אחלה, אבל שעה בין מטס למטס זה קצת הרבה לא ?
Etai Charit פורסם אוקטובר 15, 2006 דיווח פורסם אוקטובר 15, 2006 חתיכת מהפך אשכרה!חברים, מקווה שהפעם תבואו לטוס. כנראה שהפעם זה יהיה מטס נכנס - לב"ג. אפרופו, גם אם יהיה מדובר במטס נכנס ובין אם יוצא, אני מתכוון לבצע גם את הלג השני, כך שבין שתי הטיסות יהיה הפרש של שעה. אם מישהו ירצה להצטרף ולעשות "מטס משני", הן טייסים והן פיקוח, זה יכול להיות נחמד. נשמע אחלה, אבל שעה בין מטס למטס זה קצת הרבה לא ? אני לוקח בחשבון מינימום של חצי שעה לפני המטס עצמו כזמן הכנת המטוס באופן מלא לפושבק (יותר ממה שצריך, אך לאחר טיסה אחת הניחותא תעזור לשקט הנפשי שלנו), מוסיף 25 דקות רזרבה ועוד 5 דקות להכין עוד קפה...
Or Netzer פורסם אוקטובר 16, 2006 מחבר דיווח פורסם אוקטובר 16, 2006 הקרב צמוד צמוד צמוד. לא ציפיתי לכזה קרב :] שני היעדים שלא יזכו במטס מספר 4, יועברו לסקר במטס מספר 5, ככה שנגיע בסוף להמון מקומות. תמשיכו להצביע ההצבעה תסגר יום רביעי בלילה.
Matan Solomon פורסם אוקטובר 16, 2006 דיווח פורסם אוקטובר 16, 2006 איזה מהפכים הולכים פה אור בדיוק רציתי להציע שהיעדים האלו יעברו לסקר הבא ואולי גם השלישי להבא אחריו, בגלל שהם כל כך צמודים...
Or Netzer פורסם אוקטובר 18, 2006 מחבר דיווח פורסם אוקטובר 18, 2006 הסקר נסגר. סרדיניה - קוסטה סמרדלה נבחרה! המטס יהיה נכנס לב"ג כלומר קוסטה סמרדלה - נתב"ג . פקחי נתב"ג המעוניינים לפקח באירוע נכנס, מוזמנים ליצור קשר בזריזות כל הקודם זוכה! בהודעה פרטית בלבד
Etai Charit פורסם אוקטובר 19, 2006 דיווח פורסם אוקטובר 19, 2006 הסקר נסגר.סרדיניה - קוסטה סמרדלה נבחרה! המטס יהיה נכנס לב"ג כלומר קוסטה סמרדלה - נתב"ג . פקחי נתב"ג המעוניינים לפקח באירוע נכנס, מוזמנים ליצור קשר בזריזות כל הקודם זוכה! בהודעה פרטית בלבד אור, האם יהיה מדובר במטס "חופשי" יותר, כמו שני הקודמים, כאשר יהיה מדובר בטיסות לפי נתיב טיסה חופשי וזמן ע"פ העדפה אישית, או ששני הסעיפים הקודמים יהיו מוגדרים מראש לכל אחד?
Or Netzer פורסם אוקטובר 19, 2006 מחבר דיווח פורסם אוקטובר 19, 2006 הסקר נסגר.סרדיניה - קוסטה סמרדלה נבחרה! המטס יהיה נכנס לב"ג כלומר קוסטה סמרדלה - נתב"ג . פקחי נתב"ג המעוניינים לפקח באירוע נכנס, מוזמנים ליצור קשר בזריזות כל הקודם זוכה! בהודעה פרטית בלבד אור, האם יהיה מדובר במטס "חופשי" יותר, כמו שני הקודמים, כאשר יהיה מדובר בטיסות לפי נתיב טיסה חופשי וזמן ע"פ העדפה אישית, או ששני הסעיפים הקודמים יהיו מוגדרים מראש לכל אחד? זמן המראה לבחירתך, להזכירך רצוי כמה שיותר מוקדם אין לדעת מתי הם יתנתקו. , כנ"ל פיקוח בארץ. נתיב קבוע מראש כדי לא לעשות בלאגן, ינתן בהמשך.
GILG פורסם אוקטובר 19, 2006 דיווח פורסם אוקטובר 19, 2006 חייב הסבר מאור... מה באלגן בטיסה דרך נתיבים שונים? מטס הוא דבר נחמד מאוד, אין שום בעיה לדעתי בטיסה דרך נתיבים שונים כשהטיסה היא ארוכה ודי משעממת 3 שעות ומשהו של שיירה. גם הגישה לתוך בן גוריון היא אחידה, כולם בכל מקרה יפגשו בסולין וגם קודם. לא רואה בזה שום בעיה מיוחדת...
Or Netzer פורסם אוקטובר 19, 2006 מחבר דיווח פורסם אוקטובר 19, 2006 חייב הסבר מאור... מה באלגן בטיסה דרך נתיבים שונים?מטס הוא דבר נחמד מאוד, אין שום בעיה לדעתי בטיסה דרך נתיבים שונים כשהטיסה היא ארוכה ודי משעממת 3 שעות ומשהו של שיירה. גם הגישה לתוך בן גוריון היא אחידה, כולם בכל מקרה יפגשו בסולין וגם קודם. לא רואה בזה שום בעיה מיוחדת... הבלאגן יחגוג דווקא בסולין כשמטוסים יכנסו מכמה נתיבים שונים, זה חוסך פה ושם ריתוקים. זה מטס חטיבתי , למה שלא יהיה אחיד?
אורח פורסם אוקטובר 20, 2006 דיווח פורסם אוקטובר 20, 2006 חייב הסבר מאור... מה באלגן בטיסה דרך נתיבים שונים?מטס הוא דבר נחמד מאוד, אין שום בעיה לדעתי בטיסה דרך נתיבים שונים כשהטיסה היא ארוכה ודי משעממת 3 שעות ומשהו של שיירה. גם הגישה לתוך בן גוריון היא אחידה, כולם בכל מקרה יפגשו בסולין וגם קודם. לא רואה בזה שום בעיה מיוחדת... הבלאגן יחגוג דווקא בסולין כשמטוסים יכנסו מכמה נתיבים שונים, זה חוסך פה ושם ריתוקים. זה מטס חטיבתי , למה שלא יהיה אחיד? פחדן ... שיבואו איך שהם רוצים, הרבה יותר מעניין...
Or Netzer פורסם אוקטובר 20, 2006 מחבר דיווח פורסם אוקטובר 20, 2006 חייב הסבר מאור... מה באלגן בטיסה דרך נתיבים שונים?מטס הוא דבר נחמד מאוד, אין שום בעיה לדעתי בטיסה דרך נתיבים שונים כשהטיסה היא ארוכה ודי משעממת 3 שעות ומשהו של שיירה. גם הגישה לתוך בן גוריון היא אחידה, כולם בכל מקרה יפגשו בסולין וגם קודם. לא רואה בזה שום בעיה מיוחדת... הבלאגן יחגוג דווקא בסולין כשמטוסים יכנסו מכמה נתיבים שונים, זה חוסך פה ושם ריתוקים. זה מטס חטיבתי , למה שלא יהיה אחיד? פחדן ... שיבואו איך שהם רוצים, הרבה יותר מעניין... אני לא מפחד מכלום :] מטס חטיבתי, שיהיה אחיד :]
AaronDagan פורסם אוקטובר 23, 2006 דיווח פורסם אוקטובר 23, 2006 בעניין המטס החטיבתי. פישפשתי קצת ברשת ומצאתי משהו: לכל מי שמעוניין לשפר (בהרבה) את מראה השדה הזה שזכה להיות היעד של המטס יש קובץ סינרי עבור קוסטה סמרלדה ב-AVSIM בשם ISD_LIEO04_V2_FS9.ZIP שימו-לב למבנה הספריות הפנימיות וקבצי ה-AFCAD לבחירה. לשאלות לרשותכם.