E.Z פורסם אוקטובר 24, 2006 דיווח פורסם אוקטובר 24, 2006 ממליץ בחום על הסינרי שאהרון כתב- פוטוריל ברמה גבוהה מאוד ואינו פוגע כלל בפריימים.
Or Netzer פורסם אוקטובר 24, 2006 מחבר דיווח פורסם אוקטובר 24, 2006 ממליץ בחום על הסינרי שאהרון כתב- פוטוריל ברמה גבוהה מאוד ואינו פוגע כלל בפריימים. שלום חברים, קודם כל אהרון ואלעד צודקים. דבר שני יכול להיות ששעת ההמראה הראשונה תדחה בחצי שעה עקב בעיות אצל האיטלקים, ידווח בהמשך. דבר שלישי, פקחי ב"ג נא לפנות אלי בדחיפות מגדל גישה ות"א לאיוש בהודעה פרטית. אור.
אורח פורסם אוקטובר 24, 2006 דיווח פורסם אוקטובר 24, 2006 ממליץ בחום על הסינרי שאהרון כתב- פוטוריל ברמה גבוהה מאוד ואינו פוגע כלל בפריימים. שלום חברים, קודם כל אהרון ואלעד צודקים. דבר שני יכול להיות ששעת ההמראה הראשונה תדחה בחצי שעה עקב בעיות אצל האיטלקים, ידווח בהמשך. דבר שלישי, פקחי ב"ג נא לפנות אלי בדחיפות מגדל גישה ות"א לאיוש בהודעה פרטית. אור. מה שעת הנחיתה המיועדת ?
Or Netzer פורסם אוקטובר 24, 2006 מחבר דיווח פורסם אוקטובר 24, 2006 ממליץ בחום על הסינרי שאהרון כתב- פוטוריל ברמה גבוהה מאוד ואינו פוגע כלל בפריימים. שלום חברים, קודם כל אהרון ואלעד צודקים. דבר שני יכול להיות ששעת ההמראה הראשונה תדחה בחצי שעה עקב בעיות אצל האיטלקים, ידווח בהמשך. דבר שלישי, פקחי ב"ג נא לפנות אלי בדחיפות מגדל גישה ות"א לאיוש בהודעה פרטית. אור. מה שעת הנחיתה המיועדת ? 23:30 וצפונה שעון מקומי ישראל.
Or Netzer פורסם אוקטובר 26, 2006 מחבר דיווח פורסם אוקטובר 26, 2006 שלום חברים שעת ההמראה נדחתה בחצי שעה לשעון מקומי ישראל 19:30. לתשומת לבכם.
Roman Dreer פורסם אוקטובר 26, 2006 דיווח פורסם אוקטובר 26, 2006 אני דווקא מציע, כנראה כבר פעם הבאה, לבחור כמה מקומות המראה, למה להגביל את כולם? ככה יהיה אולי יותר מעניין כמובן שדות יחסית קרובים.
Izik Bakshi פורסם אוקטובר 27, 2006 דיווח פורסם אוקטובר 27, 2006 הבעיה היא לארגן פיקוח בכמה שדות המראה, לא כל חטיבה מסוגלת לפתוח לך כמה שדות לפי הזמנה מראש.
Roman Dreer פורסם אוקטובר 27, 2006 דיווח פורסם אוקטובר 27, 2006 כן, כמובן שמדובר בכמה עמדות פיקוח, אני חשבתי על זה לפני שכתבתי. פשוט אני יודע שבהרבה חטיבות יש מספיק פקחים, כך, שהם ב"יום רגיל" מאיישים מספר שדות תעופה. ובטח שיוכלו לארגן זאת באירוע. אבל לא משנה, זו רק הצעה, ותעשו איתה מה שבא לכם :-)
Etai Charit פורסם אוקטובר 27, 2006 דיווח פורסם אוקטובר 27, 2006 אני רק מזכיר לפרסם את תכנית הטיסה הרצויה, הזמן אוזל ויש צורך להכין את הטיסה מראש, לפחות אני.
Or Netzer פורסם אוקטובר 27, 2006 מחבר דיווח פורסם אוקטובר 27, 2006 LIEO SUKU5A SUKUN UM603 BRD UL612 PLH UM978 GISOS UN134 SOLIN H2 SIRON LLBG תוכנית הטיסה לערב זה:] טיסה נעימה להזכירכם שעת המראה 19:30 שעון מקומי ישראל (1730Z)
E.Z פורסם אוקטובר 27, 2006 דיווח פורסם אוקטובר 27, 2006 LIEO SUKU5A SUKUN UM603 BRD UL612 PLH UM978 GISOS UN134 SOLIN H2 SIRON LLBGתוכנית הטיסה לערב זה:] טיסה נעימה להזכירכם שעת המראה 19:30 שעון מקומי ישראל (1730Z) שימו לב גובה איזוגי בתוכנית טיסה זמן משוער 3:10 אני ממליץ לכל מי שדוגל בריאליסטיות להכין תוכנית כמו שצריך גם לחליפי במידה ואכן לא תעמדו במיגבלות הרוחות או הראות בשדה. טיסה נעימה.
David Aronovich פורסם אוקטובר 28, 2006 דיווח פורסם אוקטובר 28, 2006 אממ מה בדבר הסינרי? יש חינמי או משהו?
E.Z פורסם אוקטובר 28, 2006 דיווח פורסם אוקטובר 28, 2006 אממ מה בדבר הסינרי? יש חינמי או משהו? פוטוריל ברמה מאוד גבוהה ולא פוגע בביצועים מומלץ ביותר http://library.avsim.net/download.php?DLID=46671
David Aronovich פורסם אוקטובר 28, 2006 דיווח פורסם אוקטובר 28, 2006 אממ מה בדבר הסינרי? יש חינמי או משהו? פוטוריל ברמה מאוד גבוהה ולא פוגע בביצועים מומלץ ביותר http://library.avsim.net/download.php?DLID=46671 תודה
Izik Bakshi פורסם אוקטובר 28, 2006 דיווח פורסם אוקטובר 28, 2006 חברים היום בערב, יחכו לכם העמדות יורו דרום, תל אביב, גישה, מגדל, קרקע ואיזה סינרי יפה טיסה נעימה
Matan Solomon פורסם אוקטובר 28, 2006 דיווח פורסם אוקטובר 28, 2006 דפיות מישו? http://www.vatita.net/?dir=download&pag ... ing/charts תרד למטה עד ל Olbia - Costa Smeralda (LIEO - OLB)
אורח פורסם אוקטובר 28, 2006 דיווח פורסם אוקטובר 28, 2006 מי שמתכוון לטוס לילה, שימו לב. אצלי לפחות ממש היה קשה לראות את תאורות המסלולים. שתיהיה טיסה נעימה לכולם.
Or Netzer פורסם אוקטובר 28, 2006 מחבר דיווח פורסם אוקטובר 28, 2006 המטס החל. אוליביה מחכה לכם. טיסה נעימה.
Izik Bakshi פורסם אוקטובר 28, 2006 דיווח פורסם אוקטובר 28, 2006 חברים לצערי עקב העומס הרב שיש ברשת פשוט אי אפשר לפקח ביורודרום, עופר התנתק וגם אני ביצעתי מספר נסיונות חיבור וללא הצלחה, 843 מחוברים ברשת וזה יותר מדי בשביל התוכנה שפשוט מתנתקת מרוב עומס, איתכם הסליחה.
Opher Ben Peretz פורסם אוקטובר 28, 2006 דיווח פורסם אוקטובר 28, 2006 אחרי קשיי חיבור ראשונים ביורוקונטרול דרום, הצלחתי להחזיק עמדה פועלת 90 דקות עם כמה עשרות ניתוקים, ולבסוף עפתי רחוק בלי אפשרות התחברות בזמן סביר. איציק ניסה להחליף אותי ובינתיים גם לא הצליח. הדבר קורה תמיד ורק ביורוקונטרול בסופי שבוע עם תנועה עניפה, ונובע הן מיכולת הרשת בעומס והן מבאג הגורם לתחנות מסוימות להעיף את המכ"מ, ASRC ו-VRC כאחד. פיתחתי מספר טכניקות התגברות אך אם מעיפה אותך תחנה קרובה הן לא עוזרות. מקווה שנהניתם מהאירוע. נחיתה חלקה לכולם ושבוע טוב!
Stav Lesnichy פורסם אוקטובר 28, 2006 דיווח פורסם אוקטובר 28, 2006 תודה לפקחים , המחשב הפסיק לעבוד לי 100 מטר מהמסלול , יש בעיות ברשת חלק מתדרים עובדים על VOICE וחלק לא עובדים .
AaronDagan פורסם אוקטובר 28, 2006 דיווח פורסם אוקטובר 28, 2006 שלום, שבתי ארצה מאולביה-סרדיניה. היה נחמד לקבל פיקוח מהמקומיים, לא רע בכלל. למען ההיסטוריה, לקחתי תמונה לפני היציאה משם. http://www.rar.co.il/files/1162072929.jpg מקווה שנהנתם מהיעד הלא שגרתי הזה ותהפכו אותו לשיגרתי בטיסותיכם הבאות. שיהיה לכולכם שבוע טוב ותודה גדולה לכל המארגנים של המטס.
Matan Solomon פורסם אוקטובר 28, 2006 דיווח פורסם אוקטובר 28, 2006 תמונה אחת שלי שתסכם את האירוע מבחינתי: פריימים גרועים בגלל מטוס שאוכל אותם + לילה + עננות. סה"כ מאוד נהנתי מהאירוע, המבטא של הפקח מגדל שם היה ממש מצחיק, ולצערי הגישה שם התנתק איך שהמראתי... נהנתי מיורו דרום עם עופר עד כמעט תחילת הנמכה, והיה אחלה, וגם הפיקוח בארץ היה אחלה סה"כ היה אחלה של אירוע, אני מאוד נהנתי, ציפיתי לקצת יותר מ11 טיסות עד כמה שראיתי, אבל לא נורא... מאכזב היה לראות שבערך אותה כמות של טיסות היו גם טיסות לא קשורות של כל מיני אלעלים למיניהם מ/אל בן גוריון, וזה שוב מאכזב שהם לא מצטרפים לאירוע, אבל אין מה לעשות.. תודה למארגנים ולפקחים!!! <עידו התמונה בשבילך בעיקר> וד"א אהבתי מאוד את האיש שכיוון אותי בסינרי שם, הוא באמת דייק לגבי מתי לפנות מתי לעצור וזה, זה היה ממש חמוד