עבור לתוכן
Or Netzer

*מטס חטיבתי 4 - סרדיניה--> נתב"ג 28.10.06 19:30 מקו

Recommended Posts

פורסם
ממליץ בחום על הסינרי שאהרון כתב- פוטוריל ברמה גבוהה מאוד ואינו פוגע כלל בפריימים.

שלום חברים,

קודם כל אהרון ואלעד צודקים.

דבר שני יכול להיות ששעת ההמראה הראשונה תדחה בחצי שעה עקב בעיות אצל האיטלקים, ידווח בהמשך.

דבר שלישי, פקחי ב"ג נא לפנות אלי בדחיפות מגדל גישה ות"א לאיוש בהודעה פרטית.

אור.

פורסם
ממליץ בחום על הסינרי שאהרון כתב- פוטוריל ברמה גבוהה מאוד ואינו פוגע כלל בפריימים.

שלום חברים,

דבר שני יכול להיות ששעת ההמראה הראשונה תדחה בחצי שעה עקב בעיות אצל האיטלקים, ידווח בהמשך.

אור.

מה שעת הנחיתה המיועדת ?

פורסם

שלום חברים,

אור.

מה שעת הנחיתה המיועדת ?

23:30 וצפונה שעון מקומי ישראל.

פורסם

כן, כמובן שמדובר בכמה עמדות פיקוח, אני חשבתי על זה לפני שכתבתי.

פשוט אני יודע שבהרבה חטיבות יש מספיק פקחים, כך, שהם ב"יום רגיל" מאיישים מספר שדות תעופה.

ובטח שיוכלו לארגן זאת באירוע.

אבל לא משנה, זו רק הצעה, ותעשו איתה מה שבא לכם :-)

פורסם
LIEO SUKU5A SUKUN UM603 BRD UL612 PLH UM978 GISOS UN134 SOLIN H2 SIRON LLBG

תוכנית הטיסה לערב זה:]

טיסה נעימה

להזכירכם שעת המראה 19:30 שעון מקומי ישראל (1730Z)

שימו לב

גובה איזוגי בתוכנית טיסה

זמן משוער 3:10

אני ממליץ לכל מי שדוגל בריאליסטיות להכין תוכנית כמו שצריך גם לחליפי במידה ואכן לא תעמדו במיגבלות הרוחות או הראות בשדה.

טיסה נעימה.

פורסם

מי שמתכוון לטוס לילה, שימו לב.

אצלי לפחות ממש היה קשה לראות את תאורות המסלולים.

שתיהיה טיסה נעימה לכולם.

פורסם

חברים לצערי עקב העומס הרב שיש ברשת פשוט אי אפשר לפקח ביורודרום, עופר התנתק וגם אני ביצעתי מספר נסיונות חיבור וללא הצלחה, 843 מחוברים ברשת וזה יותר מדי בשביל התוכנה שפשוט מתנתקת מרוב עומס, איתכם הסליחה.

פורסם

אחרי קשיי חיבור ראשונים ביורוקונטרול דרום, הצלחתי להחזיק עמדה פועלת 90 דקות עם כמה עשרות ניתוקים, ולבסוף עפתי רחוק בלי אפשרות התחברות בזמן סביר. איציק ניסה להחליף אותי ובינתיים גם לא הצליח. הדבר קורה תמיד ורק ביורוקונטרול בסופי שבוע עם תנועה עניפה, ונובע הן מיכולת הרשת בעומס והן מבאג הגורם לתחנות מסוימות להעיף את המכ"מ, ASRC ו-VRC כאחד. פיתחתי מספר טכניקות התגברות אך אם מעיפה אותך תחנה קרובה הן לא עוזרות.

מקווה שנהניתם מהאירוע. נחיתה חלקה לכולם ושבוע טוב!

פורסם

שלום,

שבתי ארצה מאולביה-סרדיניה. היה נחמד לקבל פיקוח מהמקומיים, לא רע בכלל.

למען ההיסטוריה, לקחתי תמונה לפני היציאה משם.

http://www.rar.co.il/files/1162072929.jpg

מקווה שנהנתם מהיעד הלא שגרתי הזה ותהפכו אותו לשיגרתי בטיסותיכם הבאות.

שיהיה לכולכם שבוע טוב ותודה גדולה לכל המארגנים של המטס.

פורסם

תמונה אחת שלי שתסכם את האירוע מבחינתי:

lioebc0.jpg

פריימים גרועים בגלל מטוס שאוכל אותם + לילה + עננות.

סה"כ מאוד נהנתי מהאירוע, המבטא של הפקח מגדל שם היה ממש מצחיק, ולצערי הגישה שם התנתק איך שהמראתי...

נהנתי מיורו דרום עם עופר עד כמעט תחילת הנמכה, והיה אחלה, וגם הפיקוח בארץ היה אחלה :)

סה"כ היה אחלה של אירוע, אני מאוד נהנתי, ציפיתי לקצת יותר מ11 טיסות עד כמה שראיתי, אבל לא נורא...

מאכזב היה לראות שבערך אותה כמות של טיסות היו גם טיסות לא קשורות של כל מיני אלעלים למיניהם מ/אל בן גוריון, וזה שוב מאכזב שהם לא מצטרפים לאירוע, אבל אין מה לעשות..

תודה למארגנים ולפקחים!!!

<עידו התמונה בשבילך בעיקר>

וד"א אהבתי מאוד את האיש שכיוון אותי בסינרי שם, הוא באמת דייק לגבי מתי לפנות מתי לעצור וזה, זה היה ממש חמוד :)

נא להתחבר על מנת להגיב

You will be able to leave a comment after signing in

התחברות לאתר

• יצירת חדש...