עבור לתוכן
shapira amir

סקאנר

Recommended Posts

פורסם

למרות שזה מעצבן שמעלים את הנושא הזה מידי פעם חיפשתי בפורום ובכל זאת הייתי צריך לשאול.

אני מתכוון לקנות את הדגם MR-318A אני גר קרוב לבסיס של חיל המודיעין בגלילות למי שמכיר. יש בבסיס אנטנות ואני יודע שזה מפריע לקליטה של המכשיר אבל בכל זאת מהגג בבית שלי אפשר לראות מטוסים שממריאים ונוחתים בשדה דב ולפעמים אפשר גם לראות מטוסים שבגישת ILS12.. אני יוכל לשמוע את גישה, מגדל וכו' ??

יש גם משהוא שמדאיג אותי דיברתי עם מישהוא שמבין בתדרים הוא סיפר לי שהסקאנר יכול להפריע לקליטה של האנטנות של הבסיס, זה אפשרי?

רק רוצה להיות בטוח שאני לא יסתבך עם הצבא לפני שאני קונה

פורסם
יש גם משהוא שמדאיג אותי דיברתי עם מישהוא שמבין בתדרים הוא סיפר לי שהסקאנר יכול להפריע לקליטה של האנטנות של הבסיס, זה אפשרי?

רק רוצה להיות בטוח שאני לא יסתבך עם הצבא לפני שאני קונה

This is absolute rubbish, a receiving device cannot interfere with the reception of other devices, unless they are in very close proximity (and even then, only under secial circumstances)

פורסם

אמנם זה הדגם הפופולרי ביותר וגם אני משתמש בו (מחוסר ברירה), הייתי מציע לך להשקיע עוד 50$ ולרכוש דגם איכותי יותר, דוגמת AR-108. בלונדון הוא נמכר ב-69 ליש"ט, מאמין שתמצא אותו במחיר הרבה יותר נמוך.

ar108.gif

פורסם
אמנם זה הדגם הפופולרי ביותר וגם אני משתמש בו (מחוסר ברירה), הייתי מציע לך להשקיע עוד 50$ ולרכוש דגם איכותי יותר, דוגמת AR-108. בלונדון הוא נמכר ב-79 ליש"ט, מאמין שתמצא אותו במחיר הרבה יותר נמוך.

צודק איתי, ה-AR-108 הוא בהחלט מכשיר מעולה, כבר שנה שאני משתמש בו, לדעתי אחד הסקאנרים הטובים ביותר בקטגוריה שלו ובתחום המחיר שלו!

פורסם
אמנם זה הדגם הפופולרי ביותר וגם אני משתמש בו (מחוסר ברירה), הייתי מציע לך להשקיע עוד 50$ ולרכוש דגם איכותי יותר, דוגמת AR-108. בלונדון הוא נמכר ב-79 ליש"ט, מאמין שתמצא אותו במחיר הרבה יותר נמוך.

צודק איתי, ה-AR-108 הוא בהחלט מכשיר מעולה, כבר שנה שאני משתמש בו, לדעתי אחד הסקאנרים הטובים ביותר בקטגוריה שלו ובתחום המחיר שלו!

גם אני התחלתי להתעניין בסאנר לאחרונה...

אז כמה שאלות...

1. מאיפה מזמינים? ומה עלות המשלוח?

2. בהנחה שזה הדגם היותר זול, (אין לי ממש תקציב לזה עכשיו...) אני גר בנחלת יצחק, ממש 200-300 מטר בערך ממגדלי ת"א (מי שמכיר, בואו נגיד מאזור עזריאלי בטווח הקילומטר..) מה אוכל לקלוט עם הדגם הזה?

3. מה המחיר הממוצע כולל משלוח וכולל כל מה שצריך כדי שזה יגיע ליד שלי (אני מתכוון מכס אם צריך וכו'...)

זהו, תודה לעונים על השאלות...

פורסם

אז כמה שאלות...

2. בהנחה שזה הדגם היותר זול, (אין לי ממש תקציב לזה עכשיו...) אני גר בנחלת יצחק, ממש 200-300 מטר בערך ממגדלי ת"א (מי שמכיר, בואו נגיד מאזור עזריאלי בטווח הקילומטר..) מה אוכל לקלוט עם הדגם הזה?

3. מה המחיר הממוצע כולל משלוח וכולל כל מה שצריך כדי שזה יגיע ליד שלי (אני מתכוון מכס אם צריך וכו'...)

בהנחה שאם אין לך רשיון RT אתה לא יכול ליבא את המכשיר וכאחד ללא רשיון זה לא חוקי עבורך גם להשתמש בו....

פורסם

אז כמה שאלות...

בהנחה שאם אין לך רשיון RT אתה לא יכול ליבא את המכשיר וכאחד ללא רשיון זה לא חוקי עבורך גם להשתמש בו....

את זה אני יודע. אבל בוא נגיד שיש לי רישיון.

עכשיו אפשר לענות על השאלות?

פורסם

אז כמה שאלות...

אז בו נגיד שכבר אמרתי לך כמה עולה משלוחה ויבוא :lol:

מצטער לא עמדתי בפיתוי...

תכלס אף אחד פה לא יודע, כי אף אחד לא יבא כזה בצורה חוקית וסדירה.

וגם אם כן וזה יגיע להליך מכס, המכס ידרוש אישורי משרד התקשורת והמון בירוקרטיה.

מציע לך לשאול את החברים בתעופה קלה, להם יש רשיון להחזיק כזה.

רן.

פורסם

אז כמה שאלות...

תיכנס לEBAY AMAZON כל מיני אתרים כאלה ותחפש מישהו שמוכר או חיפוש בגוגל עם שם הדגם בטח תמצא חנויות..

בקשר לשאלה השנייה זה לא כ''כ קשור איפה אתה גר זה קשור לאנטנה אתה יכול לגור בנתב''ג עם אנטנה מצוקמקת ולא תקלוט..אבל אני לא מכיר המוצר אז לא יכול לתת תשובה חד משמעית..

ולא בטוח שזה יגיע ליד שלך..(נתת דוגמה טובה..מכס :wink: )

בהצלחה!

פורסם

אני משתמש כבר חודש וחצי ב Maycom AR-108, מומלץ מאוד, לא תתחרט.

את שלי קניתי מ ebay במכירה פומבית ממישהו או אולי חנות בהונג קונג (יד ראשונה כמובן), סך הכל יצא לי 105 דולר או 110 לא זוכר בדיוק (כולל משלוח וכולל ביטוח משלוח). הסקאנר הגיע תוך שבוע וחצי, מוקדם מהצפוי.

יתרונותיו העיקריים:

1. אפשרות ל DW כלומר Dual Watch שזה שמיעה של שני תדרים ביחד, לדוגמה ניתן לשמוע את תדר מגדל ב"ג ואת תדר גישה ב"ג (שזה מה שאני עושה בד"כ).

2. אני שומע בסקאנר הרבה מאוד כבר חודש וחצי, והחלפתי רק פעם אחת בטריות.

3. Squelch שזה מפחית רעשים סטטיים.

4. 99 זכרונות ב AIR BAND (אייר באנד זה בעצם תדרי פיקוח מטוסים וגם תדרי ILS או VOR (לא ששומעים בהם משהו חוץ ממורס :P)

וגם 99 זכרונות ב VHF BAND שזה מוניות אמבולנסים ודברים בסגנון.

גם הקליטה שלו מצוינת.

קניתי מכאן:

http://cgi.ebay.com/ebaymotors/New-Pilo ... enameZWD1V

הקישור שהבאתי לך זה ללא מכירה פומבית אבל מאותו בן אדם\חנות שקניתי ממנו בהונג קונג, יש גם פירוט עליו שם, כדאי שתקנה שם כי במחירה פומבית לא תשיג מחיר הרבה יותר זול (מקסימום 5-8 דולר פחות).

תהנה :)

פורסם

רן, התכוונתי לצורה לא חוקית, ההנחה היא רק בשביל שאנשים יוכלו לענות לי על השאלה בלי להתייחס לרישיון... סביב איזה מחיר הם סובבים, כולל המשלוח והמכס, שעלה לכם, אני יודע שכל מקרה הוא אינדיבדואלי.

פורסם
רן, התכוונתי לצורה לא חוקית, ההנחה היא רק בשביל שאנשים יוכלו לענות לי על השאלה בלי להתייחס לרישיון... סביב איזה מחיר הם סובבים, כולל המשלוח והמכס, שעלה לכם, אני יודע שכל מקרה הוא אינדיבדואלי.

כניראה שאתה לא מבין משהו פשוט, אם זה מגיע למכס, אתה לא תיראה את זה.

פורסם

תחום זה אסור לשימוש בתחומי מדינת ישראל,

מותר בין התחומים

להלן:

בין

136-144

146-174

174-174.750

178-179.250

118-136

156.025-142.025

אילו מותרים בין התחום המבוקש,.

אם הציוד נתפס במערכת המכס הוא יוחרם מיד ויושמד, זה אומר שאפילו משרד התקשורת לא תאשר,,וזה כולל ייבוא אישי ומסחרי.

נקודה

דודי מישה

מנהל ייבוא ייצוא

סיסקו סיסטמס ישראל

פורסם
בעקרון זה 118-136...העזרי ניווט של 108-118 לא ממש משתמשים

השאלה הנשאלת עכעשיו היא אם יש סקאנר שקולט ר-ק בערוצים האלה? שאני אוכל לייבא אותו בצורה חוקית לצמצם כמה שיותר את הסיכון שיקרה משהו בהעברה שלו...

פורסם

בקשר למכס - לפני כשנתיים וחצי קניתי כם אני מ - EBay את ה AR108, המכשיר עבר במכס, ואפילו חוייבתי בדמי שיחרור מהמכס של 66 שקלים בזמנו.

הבחור שממנו קניתי את זה רשם על גבי החבילה "VHF RADIO" ולמרות הכתובת המפלילה הכל עבר בשלום.

פורסם
תחום זה אסור לשימוש בתחומי מדינת ישראל,

מותר בין התחומים

להלן:

בין

136-144

146-174

174-174.750

178-179.250

118-136

156.025-142.025

אילו מותרים בין התחום המבוקש,.

אם הציוד נתפס במערכת המכס הוא יוחרם מיד ויושמד, זה אומר שאפילו משרד התקשורת לא תאשר,,וזה כולל ייבוא אישי ומסחרי.

נקודה

דודי מישה

מנהל ייבוא ייצוא

סיסקו סיסטמס ישראל

ולמה אסור לייבא מכשיר עם תדרים 144-146 ?

נא להתחבר על מנת להגיב

You will be able to leave a comment after signing in

התחברות לאתר

• יצירת חדש...