עבור לתוכן
ifs2003

האם ניתן להשיג FSX בארץ ?

Recommended Posts

פורסם

פינקלס, התקנת כבר?

תן להם דיווח ראשוני.

חברים להתעזר בסבלנות, זה יגיע גם לארץ.

אישית , אני לא חושב שיש לאן לרוץ ולמהר עם זה.

עד שלא יהיה אפשר לעבוד עם המטוסים שבתשלום( PMDG ,LEVEL-D וכ"ו) אין טעם.

קחו בחשבון המון מקום פנוי על הדיסק, זה כבד רצח.

פורסם
פינקלס, התקנת כבר?

תן להם דיווח ראשוני.

למיטב הבנתי מ LDS לא תשמעו לפחות בשנה הקרובה- ונראה לי שגם מ PMDG..

פורסם
פינקלס, התקנת כבר?

תן להם דיווח ראשוני.

למיטב הבנתי מ LDS לא תשמעו לפחות בשנה הקרובה- ונראה לי שגם מ PMDG..

זה בדיוק מה שאני אומר, אין סיכוי שנעבור כל כך מהר לחדש.

אין למה.

פורסם

הצ'יקמוק הזה דורש 15G פנוים :shock: איך שלא הפכתי את שני הדיסקים שלי, אני לא מוצא 15G פנוים.

לא נורא לא בוער לי וגם ככה המחשב עגלה בלי סוסה...

פורסם

אני לא מבין הבחור סה"כ שאל מתי אפשר לרכוש את הFSX בארץ מה אתם נותנים לו הרצאה על LDS וPMDG

אולי חשבתם שאולי הבחור רוצה לקנות את זה לא בגלל התוספים

.....

לגבי תאריך סופי בארץ אין לי ממש מושג

אבל אתה יכול לרכוש את זה בBEST BUY דרך האינטרנט +תוספת משלוח

עם אתה באמת זקוק לסימולטור עכשיו

או שתצטרך להמתין איזה שבוע שבועים אולי חודש עד שזה יגיע לארץ

עם אתה גם טס בLDS וPMDG תמתין לעדכונים כמו שציינו כאן

פורסם

15G? :shock:

15 ג'יגה זה 18.7 אחוז מכל ה Hard Disk שלי (80 ג'יגה) ועוד עם סינרים ו LDS ועוד פה ושם תוספות...הגזימו, לא מספיק הוא כבד, אין בו חידוש כל כך משמעותי, סימולטור יקר, חומרה עוד יותר יקרה. אני פשוט לא רואה סיבה לעבור אליו.

ואם זה שוקל 15 ג'יגה זה אומר שאני צריך הארד דיסק חדש בנוסף לכרטיס החדש שאני צריך במקום מה שיש לי עכשיו (6600GT) שהוא נחשב לפחות מדרישות המינימום :roll: ובנוסף לזיכרון (כרגע אני עם 512DDR) ומעבד חדש? (כרגע אני עם 3.0)

מי רוצה לחשב לי כמה כסף סך הכל יעלה לי FSX?

בכל הכסף הזה אני כבר קונה איזה ססנה ומי צריך סימולטור :|

פורסם

ע"פ בדיקה מול מיקרוסופט ישראל -יגיע בתחילת נובמבר לארץ.

לגבי שאר העצות ותגובות על ה FSX: ככה זה היה לפני ה FS2004 כאשר רכשתי אותו (ממש איך שיצא) והתאכזבתי כי כמעט כל התוספים שהיו לי אז לא עלו עליו (פרט לPMDG) אבל לאחר זמן יצאו תוספים חדשים או פאטצים .

אני מתאר לעצמי שנתחיל לראות עוד מעט פאטצים למינהם לתוספים למרות שחלקם רצים ללא כל בעיה כגון ה AV6 על ה FSX

פורסם
אני לא מבין הבחור סה"כ שאל מתי אפשר לרכוש את הFSX בארץ מה אתם נותנים לו הרצאה על LDS וPMDG

אולי חשבתם שאולי הבחור רוצה לקנות את זה לא בגלל התוספים

.....

לגבי תאריך סופי בארץ אין לי ממש מושג

אבל אתה יכול לרכוש את זה בBEST BUY דרך האינטרנט +תוספת משלוח

עם אתה באמת זקוק לסימולטור עכשיו

או שתצטרך להמתין איזה שבוע שבועים אולי חודש עד שזה יגיע לארץ

עם אתה גם טס בLDS וPMDG תמתין לעדכונים כמו שציינו כאן

הייתי עונה לך, אבל אחרי שניה תרוץ למקום אחר ל......., אז נעזוב את זה ככה.

מה שתגיד.

פורסם

גם אני מסכים עם הדעות כאן שאין מה למהר, אני מתכנן כמובן לקנות מחשב חדש ל FSX אבל זה יקח עוד הרבה זמן שאני יראה שיש טעם, שזה אומר שכל הסינרים בארץ יעברו ל FSX וגם תוספים כמו PMDG ו LDS ועוד תוספים, עד שכל זה יקרה כבר יצאו מחשבים יותר חזקים במחירים יותר נמוכים שיריצו את FSX ללא בעיה, קיצר אין לאן למהר, ויש עוד הרבה להפיק מ FS9.

פורסם

זכור לי שהיה דיון עוד בצעירותו של הפורום, שאלעד פתח אם אינני טועה לגבי המעבר ל-FS2004 עוד כש-FS2002 היווה קפיצת מדרגה מגרסתו הקודמת. בכל הוצאת גרסה חדשה, למי שהחזיק עוד בגרסאות הראשונות של FS, היה מעבר משמעותי של רוב משתמשי הגרסה הנוכחית לאחת החדשה רק לאחר מספר חודשים, בה רק חלק מן התוספים עבדו, ובצורה חלקית.

מישהו זוכר? PMDG 737-600/700 וכו'. מי שכל כך להוט "לשחק" בFSX שישתמש בדמו, למי מאיתנו יש 15GB פנויים ללא תכנון עתידי למלא אותו בתכנים אחרים כמו פיפא וNBA.

נמתין כמה זמן שיידרש לפחות עד שמפתחי התוספים יתאימו את המוצרים שלהם לגרסה החדשה, ולאחר מכן יש סיכויים טובים שFSX יהיה ממש קל להשגה (לא מה שחשבתם... ברור שהמחיר יירד! 8) שוק זה שוק. ) בנוסף השינוי בין הגרסאות לא כל כך משמעותי כמו FS98 ו-2002, כך שבאמת כפי שהרוב ציינו בנ"ל - אין צורך להיחפז.

*לכל המהמרים, חוץ מקניית אופציות, בואו נשים את טבע בצד, ונקווה שהדולר יתאושש ויתחזק בחזרה, ברגע שLEVEL-D ידווחו על תמיכה מלאה ב-FSX מי שיקנה מניות של חברות מחשבים, צפויה לו התעשרות גדולה עוד בחודשים הקרובים :D . מספר קניות המחשבים הביתיים באותו הזמן ירקיע שחקים, וזה לא סוד. חומר למחשבה :mrgreen:

פורסם
זכור לי שהיה דיון עוד בצעירותו של הפורום, שאלעד פתח אם אינני טועה לגבי המעבר ל-FS2004 עוד כש-FS2002 היווה קפיצת מדרגה מגרסתו הקודמת. בכל הוצאת גרסה חדשה, למי שהחזיק עוד בגרסאות הראשונות של FS, היה מעבר משמעותי של רוב משתמשי הגרסה הנוכחית לאחת החדשה רק לאחר מספר חודשים, בה רק חלק מן התוספים עבדו, ובצורה חלקית.

מישהו זוכר? PMDG 737-600/700 וכו'. מי שכל כך להוט "לשחק" בFSX שישתמש בדמו, למי מאיתנו יש 15GB פנויים ללא תכנון עתידי למלא אותו בתכנים אחרים כמו פיפא וNBA.

נמתין כמה זמן שיידרש לפחות עד שמפתחי התוספים יתאימו את המוצרים שלהם לגרסה החדשה, ולאחר מכן יש סיכויים טובים שFSX יהיה ממש קל להשגה (לא מה שחשבתם... ברור שהמחיר יירד! 8) שוק זה שוק. ) בנוסף השינוי בין הגרסאות לא כל כך משמעותי כמו FS98 ו-2002, כך שבאמת כפי שהרוב ציינו בנ"ל - אין צורך להיחפז.

*לכל המהמרים, חוץ מקניית אופציות, בואו נשים את טבע בצד, ונקווה שהדולר יתאושש ויתחזק בחזרה, ברגע שLEVEL-D ידווחו על תמיכה מלאה ב-FSX מי שיקנה מניות של חברות מחשבים, צפויה לו התעשרות גדולה עוד בחודשים הקרובים :D . מספר קניות המחשבים הביתיים באותו הזמן ירקיע שחקים, וזה לא סוד. חומר למחשבה :mrgreen:

לגבי הנפח, המחשב הבא שלי יהיה עם נפל כולל של +- חצי טרה בייט.

המחשב שיש לי היום הוא בן 4 + בזמנו התכנון שלי היה נפח של 120G, אז זה נחשב נפח עצום.

היום אני יורק דם להשאיר לפחות 20% מנפחו פנוי.

לפני כמה שנים טובות חברות הייטק היו מדברות על חצי טרה וזה היה נשמע המון, היום זה כלום והמחיר של הדיסקים בהתאם.

קיצר במחשב הבא שלי לפחות בשנתיים הראשונות אני לא צופה בעיות נפח, לא ל FS ולא לשום דבר אחר.

פורסם

אנשים הדבר הזה כבבבבד ועוד אין לי מושג על מה.... יש לי מחשב שמחזיק FS9 עם LDS ועם אקטיב סקיי רץ ברגע על על 20 פריימים היום רע ו 30 ביום טוב ובחדש על 12 פריימים בממוצע עם הגדרות לא הסטריות ועדיין לא גיליתי מה הביג דיל- וזה מהרצה של 19 דקות של התוכנה לפני טיסת יום חמישי

נא להתחבר על מנת להגיב

You will be able to leave a comment after signing in

התחברות לאתר

• יצירת חדש...