zvi rodes פורסם אוקטובר 21, 2006 דיווח פורסם אוקטובר 21, 2006 כל הכבוד למפתחים לבודקים תודה ענקית לכולכם. =D>
David Rosenfeld פורסם אוקטובר 21, 2006 מחבר דיווח פורסם אוקטובר 21, 2006 תודות קודם כל לחברים שעבדו איתי: עומרי, ליאור, ותומר, כל אחד תותח בפני עצמו!!! לכל קבוצת הבטא טסטרים על העידוד התמיכה וההערות :roll: תודה ענקית ענקית לכל המברכים :oops: זה עושה חשק לעוד... סתם סתם אני הולך לנוח. ואחרי.. שהמנוחה תיגמר לי אתחיל ללמוד את ה SDK של הFSX ולנסות להתאים את הסינרים אליו דוד רוזנפלד
Eldar Sella פורסם אוקטובר 21, 2006 דיווח פורסם אוקטובר 21, 2006 וואו הסינרי פשוט ענק, יפה, מסלולי ההסעה, מסלולי ההמראה, השערים, הכל פשוט מדהים. וכמובן הפריימים! אף פעם לא ראיתי סינרי כל כך יפה עם פריימים כל כך גבוהים, תודה ענקית לכולכם. כל הכבוד.
shapira amir פורסם אוקטובר 21, 2006 דיווח פורסם אוקטובר 21, 2006 וואו סינרי מדהים :shock: :shock: אין לי ספק שזה הסינרי הכי טוב מבין כל החינמים..!!! ממש כל הכבוד לכם עבודה פשוט מושלמת!! בדקתי ב-AVSIM ויש כבר קרוב ל-1500 הורדות והוא עדיין לא פורסם בדף הראשי
Avi Cohen פורסם אוקטובר 21, 2006 דיווח פורסם אוקטובר 21, 2006 פשוט תודה ענקית. שאו ברכה. =D> =D> =D> =D> =D>
Nir Portal פורסם אוקטובר 21, 2006 דיווח פורסם אוקטובר 21, 2006 תודה רבה לכל אותם האנשים שהשתתפו בפיתוח המוצר הנהדר הזה, אני מוריד בפניכם את הכובע. עשיתם עבודה ראויה לשבח שיכולה לעמוד באותו קו יד ביד עם כמה מן התוספים המדהימים והמושקעים ביותר שאי פעם נוצרו לסימולטור. לפיכך, מגיעות לכם כל המחמאות והתודות האפשריות. תודה מקרב לב.
Itay Zecharia פורסם אוקטובר 21, 2006 דיווח פורסם אוקטובר 21, 2006 עבודה מדהימה חברים, כל הכבוד, ותודה על כל מה שהקרבתם למען היצירה היפה הזו!
david_f פורסם אוקטובר 21, 2006 דיווח פורסם אוקטובר 21, 2006 עבודה מעולה!!! פשוט תענוג! תודה לכל מי שטרח ועמל על הסינרי החדש. אהבתי את 08/26 המשופץ. חחח. בהצלחה לכולם!
Doron_Angel פורסם אוקטובר 22, 2006 דיווח פורסם אוקטובר 22, 2006 כל הכבוד דויד!אין לכם מושג כמה הבן אדם הזה השקיע בסינרי וכמה זמן חופשי הוא "ביזבז" עליו. והתוצאה? מדהימה! תודה לכל צוות הבטא טסטרים וצוות המפתחים! בקרוב....... אירוע סינרי Ben Gurion OVERLOAD! תהדקו חגורות:] מחלקת אירועים! חכו לי שאחזור לארץ.... דורון
danb2000 פורסם אוקטובר 22, 2006 דיווח פורסם אוקטובר 22, 2006 אח... כמה יפה תודה רבה ליוצרים :!: :!: :!:
Nadav פורסם אוקטובר 22, 2006 דיווח פורסם אוקטובר 22, 2006 לדוד וכל הצוות אתם עושים עבודת קודש. הסינרי הזה עולה ברמתו על רבים וטובים שמוכרים בחנויות! אני ממש מתפלא שלא נגבה עליו כסף, הוא פשוט מצויין! תודה רבה על ההשקעה!
gal24 פורסם אוקטובר 22, 2006 דיווח פורסם אוקטובר 22, 2006 קודם כל כל הכבוד ותודה רבה!! עכשיו יש לי בעיה בסינרי,אני רואה מנורות על המסלולים 12,26. יש למישהו מושג?
תומר עינבר פורסם אוקטובר 22, 2006 דיווח פורסם אוקטובר 22, 2006 קודם כל כל הכבוד ותודה רבה!!עכשיו יש לי בעיה בסינרי,אני רואה מנורות על המסלולים 12,26. יש למישהו מושג? זה קשור ל-Autogen...אבל היו אמורים לתקן את זה, תקנו אותי אם אני טועה..
Ido Rosenthal פורסם אוקטובר 23, 2006 דיווח פורסם אוקטובר 23, 2006 קודם כל כל הכבוד ותודה רבה!!עכשיו יש לי בעיה בסינרי,אני רואה מנורות על המסלולים 12,26. יש למישהו מושג? זה קשור ל-Autogen...אבל היו אמורים לתקן את זה, תקנו אותי אם אני טועה.. זה קשור לAUTOGEN נכון, לתקן זה לא קשור לסינרי הזה, הבעיה היא בסינרי של מטרופולין ת"א.
אורח פורסם אוקטובר 23, 2006 דיווח פורסם אוקטובר 23, 2006 תודה לדוד, על רמת ההשקעה הבלתי נתפסת. בניית סינרי היא לא עסק פשוט, בידיוק כשנדמה שהכל בסדר, פתאום מגלים שיש כאב ראש לא קטן באיזו פינה בשדה, וזה יכול להוציא את האוויר מהמפרשים. היה לנו לעונג לעזור ולקדם את עבודתו הנהדרת של דוד. אני בטוח שהפסקה בריאה, התרפקות על התגבות, והחיידק שבך יובילו לעוד הישגים מרשימים, אנחנו כתמיד ניהיה שם לעזור. חשיפה "קטנה" (123 אלף משתשמים) לסינרי המדהים הזה, בשמחה ובגאווה: www.vatsim.net והיד עוד נטועה (מישהו לחש Ben Gurion Extravaganza 2 ? ) דוד, תשמע רגע - תודה!
alon_barnea פורסם אוקטובר 23, 2006 דיווח פורסם אוקטובר 23, 2006 תודה לכל הצוות , עבודה פשוט מופלאה. חבל שצוות מיקרוסופט שפיתח את בנ"ג ב-FSX . לא לקח/התייעץ איתכם. היה שווה להמתין לכל יום. אלון
Eran Granola פורסם אוקטובר 23, 2006 דיווח פורסם אוקטובר 23, 2006 לאחר עבודה מאומצת של 10 חודשים + לילה שלם ללא שינה...[/b][/color] אכן כמו שרבים כבר כתבו ההמתנה השתלמה. הסינרי ממש מדהים. כל הכבוד על ההשקעה. \:D/
אורח NNN פורסם אוקטובר 23, 2006 דיווח פורסם אוקטובר 23, 2006 סינרי מדהים. תודה לכל מי שלקח חלק בבנייה שלו, היה שווה לחכות
AaronDagan פורסם אוקטובר 23, 2006 דיווח פורסם אוקטובר 23, 2006 דוד ידידי, אני מרשה לעצמי להצטרף למקהלת המהללים ומשבחים את עבודתך הנפלאה ורבת הפרוייקטים למען האדרת שמה של ישראל על מפת הסימולטורים העולמית. כמי שנהנה מאד מפירות עבודתך לאורך השנים, נותר לי רק לברך אותך ואת הצוות ששיתף איתך פעולה ביצירת בן גוריון 2006 - אכן עבודה נאה עם ציפיות למקצה שיפורים וחידושים (ראה VGS). אבל ללא קצת ביקורת בונה אי אפשר, אז הנה זה בא: 1. DASH7 של ארקיע ש"מתחבא" מאחורי טרמינל 3 ליד האוטובוסים . הפתעה או גימיק? 2. חיבור קצת מאולץ של הכניסה מ-L למסלול 30. 3. אפשר להוסיף עוד כמה C-130 סטטיים? 4. לטעמי חסרות גדרות (בדומה לנתב"ג 2004 של זאב קאהן), למשל באיזור B 5. סימון שולי מסלולי ההסעה לא מודגש מספיק. אני משוכנע שרובנו יהנו מהסינרי של דוד גם ללא התחשבות בהערות למעלה, אך כמו בהרבה מוצרים דומים, אין מוצר מושלם ותמיד יש שיפורים ותיקונים (ראה FS9.1.....) לסיכום: ראשית, תודות לדוד והצוות שעימו על יצירתכם החדשה שנית, תודה מיוחדת לידידנו זאב קאהן אשר מפירות עבודתו נהננו עד היום (נתב"ג, ירושליים, תכסית LANDCLASS לכל הארץ מהצפון ועד הנגב ועוד הרבה דברים טובים). טיסות נעימות ונחיתות מוצלחות לכולכם (בנתב"ג 2006 כמובן.....).
גידי פורסם אוקטובר 24, 2006 דיווח פורסם אוקטובר 24, 2006 לא אתה צריך לבקש תודה אלה אמחנו ובגלל זה אני אומר לך 10000000000 תודות ולכל הצוות תודה רבה
David Rosenfeld פורסם אוקטובר 25, 2006 מחבר דיווח פורסם אוקטובר 25, 2006 אני אתייחס למיספר הערות נתחיל עם אלה שהעלה אהרון דגן 1. האפקד יתוקן יורדו הנקודות המיותרות 2.החיבור המאולץ לצערי איני מכיר "פטנט" לתקן זו בעיה שהועלתה בפורום מפתחים. אם תהיה דרך גם בעיה זו תתוקן 3.C130 אפשרי בהחלט השאלה מה לגבי הפריימים האובייקט מעט כבד! אני אבדוק על העגלה שלי ונראה. 4. :shock: איזה גדרות תן תמונה! 5.שולי מסלולי ההסעה יבדק! איך זה נופל בסימולטור מכיוון שהכל עשוי בGMAX כלאמר כל המסלולים ואיני יודע מה התוצאה GAL24 העלה משהו לגבי מנורות על מסלולים 12,26 איני בטוח שזה autogen תעלה תמונה בבקשה . כמו כן כתב לגבי מסלולים דיפולטים. אלה שבסינרי הם שלנו לא דיפולטים אתה יכול להחליף ASAFSAAR כתב לגבי מסלול 30 ייבדק מול תומר. תומר עינבר כותב בפרום צילומים לגבי ההתאמה לFSX! צר לי לאכזב גם את עצמי בנושא כרגע הדרך ארוכה ומפותלת. אין כרגע SDK ל GMAX כך שבשלב זה כל האובייקטים צריכים לעבור EXPORT למודל מישחק בשם בשם QUAKE משם IMPORT לתוכנת 3 מימד כלשהי שמירה בפורמט של 3DMAX ליבא ל 3DMAX וכל זה מגיע לשם ללא טקסטורות זהו עד כאן אני מקווה שלא נירדמתם באמצע אלה כל ההערות שראיתי עד כה כרגע אני ממשיך בהפסקה :roll: דוד רוזנפלד
AaronDagan פורסם אוקטובר 25, 2006 דיווח פורסם אוקטובר 25, 2006 שלום, דוד, תודה על תגובתך המהירה והמפורטת למרות היותך "בהפסקה". להלן התייחסותי: סעיף 3 - C-130 נוספים, לא חיוני אם משפיע על הפריימים. סעיף 4 - מציע לקחת כדוגמא את הגדרות בסינרי נתב"ג 2004 של זאב קאהן. לאורך הקטע המערבי באיזור J ובאיזור B. שכחתי כיצד לוקחים תמונת מסך. הערה קטנה: האם ניתן למקם את 2 ה-AIRBUS של FEDEX ברחבת ממ"ן? ואת ה-747 בכנף D? אגב, לא קיבלתי התייחסות לעניין ה-DASH7 שמתחבא (רק בשעות הערב והלילה) מאחורי טרמינל 3 ליד האוטובוסים? המשך הפסקה ומנוחה רגועה. יש למה לצפות.....נכון? תודה.
gal24 פורסם אוקטובר 25, 2006 דיווח פורסם אוקטובר 25, 2006 דוד אכן מדובר בבעיה של autogen הורדתי אותו ועכשיו לא רואים כלום על המסלול. דרך אגב הבנתי שיש משהו אחר שצריך לעשות כדי שיתחבר שרוול ל767 מישהו יכול להגיד מה צריך לעשות?
Etai Charit פורסם נובמבר 4, 2006 דיווח פורסם נובמבר 4, 2006 שלום, דוד,סעיף 3 - C-130 נוספים, לא חיוני אם משפיע על הפריימים. תודה. דווקא לי מאוד חסרים ההרקולסים. לפי דעתי, דוד, אם זו אינה טרחה גדולה מידי, פשוט לשכפל את המודל ולמקם כך שתווצר שורת ההרקולסים התמידית, ומקסימום, אם לא נרצה את נפילת הפריימים נוריד אותם. או, כמובן, להוציא לכל אחד מהם קובץ BGL נפרד כך שנוכל להוריד את מספרם בהתאם לביצועי המחשב שלנו. זו המלצתי. מעבר לכך, היו שמועות על דברים נוספים שיכלול הסינרי, כגון מע' הנחיית חנייה אוטומטית בכניסה לגייט, צוותי קרקע מונפשים (עצה, ניתן לחבר מספר אובייקטים סטאטיים של צוותי קרקע כך שבעת הפעלת המערכת שמחברת את הגייט, במקביל יתקרבו למקום הנכון צוותי הקרקע המתאימים), תנועת מכוניות בשדה, וכו'. האם תוכל לדווח אילו מאפיינים נוספים מתוכננים להתווסף בבוא הזמן? תודה רבה על עבודה מבורכת, כל הכבוד. מזמן לא נהניתי כלכך מטיסה בסימולטור, עכשיו, כשאני יודע שתמיד נמל הבית שלי ראליסטי ונראה טוב כל כך.