GR27 פורסם אוקטובר 21, 2006 דיווח פורסם אוקטובר 21, 2006 מעניין אותי לדעת מה חושבים האנשים שכבר רכשו את FSX (אני מנחש גירסת דלוקס) וטסו בו מספיק כדי לחוות את דעתם? לפי לא מעט אנשים בחו"ל ל FSX יש בעיה רצינית של FPS נמוך מאוד כשההגדרות הם בינוני ומטה ומפרט המחשב סביר ומעלה- מעבד חזק, כרטיס מסך טוב עם 256 מ"ב, 1 ואפילו 2 ג'יגה זיכרון, ועדיין הם מקבלים בסביבות ה 10 FPS בשד"ת בין לאומי כלשהו, מאוד מאכזב. אני מעוניין לשמוע (ואני מאמין שגם אחרים) מה דעתם של אלו שכבר טסים ב FSX ומה הוא המפרט של המחשב שלהם והאם הם שינו משהו בקבצים של FSX כדי לקבל יותר FPS? תודה.
Raz Gueta פורסם אוקטובר 21, 2006 דיווח פורסם אוקטובר 21, 2006 תראה, המפרט של המחשב שלי הוא: core 2 due E6400 2GB-RAM 667mhz asus p5w dh deluxe leadteck geforce px7900gt sli tdh 256mb אלה החלקים העיקריים. בהגדרות מלאות אני מגיע ל7-8 FPS. סימולטור כבד ביותר, יותר מדיי לדעתי. באמת שהמחשב הזה הוא חזק ביותר היום, ועליו בהגדרות מלאות על הכל דיפולט הוא מקרטע בערים גדולות כמו ניו-יורק, שם הוא לא זז בכלל. בהחחלט מאכזב ביותר. ואני לא רוצה לדמיין מה יהיה כשיצאו תוספות וכו'..
giladmg פורסם אוקטובר 21, 2006 דיווח פורסם אוקטובר 21, 2006 המפרט שלי מאוד דומה לזה של raz goeta... גם CORE DUO, 2GB כרטיס GT256 של GYGABITE, ואפילו מסך עם 1:2000 ו 2MS... אצלי מה שקורה - כשאני שם אותו על ההגדרות הכי גבוהות לוקח לו זמן לטעון את הכל (כ-3-4דקות), אבל אח"כ כלום לא נתקע... האכזבה היחידה שלי כרגע היא מזה שהרבה מהתוספות שלי ל FS9 לא תואמות או לפחות אין לי מושג איך מתקינים אותם....לדוגמה-המטוסים, FDC וכו'.
GR27 פורסם אוקטובר 21, 2006 מחבר דיווח פורסם אוקטובר 21, 2006 לא מאכזב. צפוי.אל תגידו שלא אמרו לכם... ובגלל זה זה כל כך מאכזב, שזה כל כך צפוי ממייקרוסופט להוציא את FSX כשהם יודעים שהוא לא מתאים לרוב המחשבים שנמצאים היום בשוק וכל זאת בגלל שהם רוצים שאנחנו נשדרג את המחשב וכדי שאנחנו נרכוש את מערכת ההפעלה החדשה שלהם VISTA, הם הרי הכריזו כבר שעם VISTA אנחנו נקבל FSX הרבה יותר טוב ויפה. לא נורא, יש את FS9 שרץ הרבה יותר טוב מ FSX ונראה לא פחות טוב.
matan פורסם אוקטובר 21, 2006 דיווח פורסם אוקטובר 21, 2006 חברים אנשים אמרו לכם אלף פעם,אל תשדרגו עכשיו סתם מחשבים,שיטיסו את הFS9 עם 40 פריימים,אבל את FSX עם 6 פריימים.עוד לא יצא מחשב כיום,ולא משנה באיזה סכום(כמו שעופר אמר,ההגבלה הכספית לא תשנה לכם) שיחזיק את FSX על 25 פריימים.ס-ב-ל-נ-ות.זה שם המשחק.
אורח פורסם אוקטובר 21, 2006 דיווח פורסם אוקטובר 21, 2006 לא מעניין אותם אם תקנה מחשב או לא. לויסטה כולם יעברו בסופו של דבר, כך שגם כאן לא מעניין אותם אם זה בשביל FSX או שסתם בעוד שנתיים רק ויסטה יתמוך בחומרה שתימכר בחנויות. זה בסדר ליצור סימולטור שבאמת דורש מחשב HIGH END, ובאמת לחשוב על היכולות של המחשבים בעתיד. אבל לפחות שיגידו את האמת ולא יכתבו 1GHZ מעבד ו-256 זכרון. אני לא בטוח שמחשב כזה מסוגל בכלל להעלות את הסימולטור הזה...
milan פורסם אוקטובר 22, 2006 דיווח פורסם אוקטובר 22, 2006 רק לידיעתכם : VISTA מריץ מישחקים ב15% מהירות פחות מXP. כך שFSX על ויסטה יהיה גרוע יותר. לדעתי יציאה מוקדמת מדי של FSX. כנראה מה שיכול לפתור הבעיה זה DITRECTX 10
NoX פורסם אוקטובר 22, 2006 דיווח פורסם אוקטובר 22, 2006 תראה, המפרט של המחשב שלי הוא:core 2 due E6400 2GB-RAM 667mhz asus p5w dh deluxe leadteck geforce px7900gt sli tdh 256mb אלה החלקים העיקריים. בהגדרות מלאות אני מגיע ל7-8 FPS. סימולטור כבד ביותר, יותר מדיי לדעתי. באמת שהמחשב הזה הוא חזק ביותר היום, ועליו בהגדרות מלאות על הכל דיפולט הוא מקרטע בערים גדולות כמו ניו-יורק, שם הוא לא זז בכלל. בהחחלט מאכזב ביותר. ואני לא רוצה לדמיין מה יהיה כשיצאו תוספות וכו'.. נשמע טיפה איטי מדי...
Ido Rosenthal פורסם אוקטובר 22, 2006 דיווח פורסם אוקטובר 22, 2006 רז איפה אתה מקבל 7-8 ? אני מקבל גם יותר מ-20 עם כרטיס מסך יותר חלש משלך (נראה לי) וג'יגה אחד זיכרון
razmatus פורסם אוקטובר 22, 2006 דיווח פורסם אוקטובר 22, 2006 רמת הFPS באמת די בריצפה עם מחשב חזק ביותר. מתכוון להוסיף זיכרון ל1 GB, נקווה שיהיה טוב
HZyoni פורסם אוקטובר 23, 2006 דיווח פורסם אוקטובר 23, 2006 יש לי את FSX אבל עדיין לא פתחתי את הקופסה , אני רוצה לדעת אם זה שווה לטוס שם כי אין דברים חדשים ותוכנות של FS9 לא עובדות עדיין כ LEVEL D 767 כולל סינרים כי אם לא אז כדיי לי להחזיר אותו מה אתם אומרים ?
ha5mvo פורסם אוקטובר 23, 2006 דיווח פורסם אוקטובר 23, 2006 יש לי את FSX אבל עדיין לא פתחתי את הקופסה , אני רוצה לדעת אם זה שווה לטוס שם כי אין דברים חדשים ותוכנות של FS9 לא עובדות עדיין כ LEVEL D 767 כולל סינרים כי אם לא אז כדיי לי להחזיר אותו מה אתם אומרים ? Don't return it, eventuall y we'll all switch to it, the question is when. at this point in time though, you might still consider keeping it in its box.
Opher Ben Peretz פורסם אוקטובר 23, 2006 דיווח פורסם אוקטובר 23, 2006 לבעלי מעבדים כפולים למיניהם, קיראו כיצד משתמשים מחלקים את עומס פעולת FSX על המעבדים באופן שווה בניסיון לשפר ביצועים, לא כולם מסכימים עם ההודעה: http://forums.flightsim.com/dc/dcboard. ... 8970&page= רז איפה אתה מקבל 7-8 ? אני מקבל גם יותר מ-20 עם כרטיס מסך יותר חלש משלך (נראה לי) וג'יגה אחד זיכרון