Kobi David פורסם ספטמבר 12, 2003 דיווח פורסם ספטמבר 12, 2003 כיוון שאין לנו גישה למידע מי מי מהקהילה שלנו נרשם כבר, אז ניצור כאן מעין רשימה של אלו שאישרו את ההשתתפות שלהם והם מתכוונים להגיע.... אז אני דאגתי לקחת יום חופש מהעבודה, ואני מגיע, מי עוד?
Izik Bakshi פורסם ספטמבר 13, 2003 דיווח פורסם ספטמבר 13, 2003 לגאמבו7 שלום כל המידע על האירוע פורסם בפורום על ידי מר אהרון דגן אתה מוזמן לבדוק את הנושאים בפורום ולראות ומומלץ שתוסיף חתימה להודעה שלך שנדע מי אתה ומה שמך
Arie Halperin פורסם ספטמבר 13, 2003 דיווח פורסם ספטמבר 13, 2003 שלום לכולם אני מת להגיע אבל יש לי חתונה באותו יום מאד רוצה לפגוש אתכם אולי בארוע אחר את יוסי ולבון ואנטולי כבר פגשתי בנהנמכות מכשירים לבן גוריון ושמחתי לראותם ולא רק לשמוע אותם אז אני מקווה שנתראה פעם בכל אופן דווחו על הארוע שנדע גם כן אריה
E.Z פורסם ספטמבר 14, 2003 דיווח פורסם ספטמבר 14, 2003 אני מגיע...אבל הנה נתון מעניין ..רשמתי מישהו לארוע והמספר שלו מסתיים ב- 95 נראה שזה אומר את כמות הנרשמים השאלה כמה יבואו
razgoeta1 פורסם ספטמבר 14, 2003 דיווח פורסם ספטמבר 14, 2003 אני מגיע, רק תנו לי מפה איך אני מגיע מכביש החוף- הרצליה, לשם. כי אין לי מושג איך להגיע לרעננה. אני בא מהצפון המאוד רחוק, מישהו יכול להסביר לי איך אני מגיע?
oz פורסם ספטמבר 14, 2003 דיווח פורסם ספטמבר 14, 2003 רז הסברתי לך באי סי קיו רוצה עוד הסבר רק תגיד לצערי אני לא יכול להגיע יש לי באותו יום יום גיבוש של השכבה שלי מהצוהריים עד יום למחרת ככה שאני בכלל לא יהיה ברעננה לצערי.........................
NoFear_4e פורסם ספטמבר 15, 2003 דיווח פורסם ספטמבר 15, 2003 אני אומנם חדש בפורום הזה אבל אני אהיה שם דרך אגב לכל מי שלא מכיר אותי אני ISR 154 ב VATSIM מקווה לפגוש כמה שיותר !!
NoFear_4e פורסם ספטמבר 18, 2003 דיווח פורסם ספטמבר 18, 2003 טוב חבר'ה יום ההשקה הגיע אני עוד חצי שעה זז לצומת רעננה אני אלבש חולצה צהובה עם פסים אדומים "כמו אש" למי שרוצה לזהות אותי אני אשמח להכיר את שאר טייסי חטיבת וואטסים מקווה שנהנה !!