menahem ben-or פורסם מרץ 20, 2004 דיווח פורסם מרץ 20, 2004 שלום לכולם ! לפני מספר דקות סיימתי טיסה מאילת לבן-גוריון . היות ורק קרקע היה פעיל בבן -גוריון הקפדתי לדווח בטקסט על כל פעולה שאני מבצע כולל מיקומים וגבהים . באזור שיווק תלמי דווחתי שאני יורד לגובה 4000 מעל בן גוריון ומבצע הליך מלא ל 12 ואולם,כאשר הייתי בפיינל (לאחר דיווח כמובן) בערך בגובה מינימום הסתבר לי שמטוס ממריא ממסלול 30 ישר לתוכי , ברחתי והלכתי סביב. לא זיהיתי את אות הקריאה במדויק ושלחתי הודעת טקסט נזעמת ל 4X-ANZ ואני מנצל במה זו על מנת להתנצל בפניו . אני חושב שיש להבהיר את נושא הנהלים כאשר אין פיקוח , בימים האחרונים היו מספר מקרים שלא היה פיקוח והיתה "חגיגה" . הודעות טקסט לא נועדו לקישוט אלא שיקראו אותן . אודה מאד לחברי וואטסים אם יגיבו להודעה זו . מנחם
Itay Zecharia פורסם מרץ 20, 2004 דיווח פורסם מרץ 20, 2004 אין ברירה... נחכה להכשרה של פקחים חדשים... אחרי הכל בזמן האחרון נהיינו עסוקים יותר... אבל עובדה שקרקע בן גוריון פעיל הרבה יותר.
Oren Geva פורסם מרץ 20, 2004 דיווח פורסם מרץ 20, 2004 אין ברירה... נחכה להכשרה של פקחים חדשים... אחרי הכל בזמן האחרון נהיינו עסוקים יותר...אבל עובדה שקרקע בן גוריון פעיל הרבה יותר. לא! אין לזה שום קשר לפקחים החדשים שיוכשרו או לא. לא תמיד יש פקחים אונליין. אם אתה טס אונליין ואין פיקוח, אתה מאזין ליוניקום, מדווח על הפעולות שלך, ושם לב שמה שאנשים מודיעים. אם אתה לא עושה את זה, תטוס אופליין. זה הכל.
hagay פורסם מרץ 20, 2004 דיווח פורסם מרץ 20, 2004 ואולי גם כדאי שפקח הקרקע יסב את תשומת לב הטייס שעומד להמריא שיש מטוס בנחיתה (כמובן רק אם יש לו אפשרות לראות את ההודעות ביוניקום)
Shmulik Lin פורסם מרץ 20, 2004 דיווח פורסם מרץ 20, 2004 אחזור על הנוהל: במידה ואין פיקוח כולם כולל כולם ביוניקום על כל פעולה שעושים כותבים בטקסט פקח קרקע יעלה קצת את הטווח קליטה שלו ויזהיר מטוסים אחרים במידה ויהיה צורך בכך אף אחד לא עושה דברים על דעת עצמו ללא שדיווח בטקסט זהו מאוד פשוט לביצוע
אורח פורסם מרץ 21, 2004 דיווח פורסם מרץ 21, 2004 ד"א יש בעיה עם ה AVC ו UNICOM. אתמול בשום מצב הוא לא חיבר אותי ל UNICOM אפילו ידני. למשהו יש פתרון לבעיה זו ? רן.
Oren Geva פורסם מרץ 21, 2004 דיווח פורסם מרץ 21, 2004 לא חיבר אותך ליוניקום בטקסט? בד"כ אין ערוץ קול ליוניקום ...
hagay פורסם מרץ 21, 2004 דיווח פורסם מרץ 21, 2004 אני כבר הרבה זמן לא מצליח עם AVC ו UNICOM, ואפי' לא מצליח לעבור אל UNICOM מערוץ אחר גם לא לטקסט.
Oren Geva פורסם מרץ 21, 2004 דיווח פורסם מרץ 21, 2004 חבר'ה, אני אגיד את זה שוב, ובצורה ברורה יותר: ליוניקום אין ערוץ טקסט! לכן אין שום קשר בין AVC/RW ליוניקום. אין "פקח יוניקום" שעולה ופותח צ'אנל, ואין אפשרות להתחבר בקול ליוניקום. אתם עוברים אליו ב-SB ומשדרים עליו בטקסט. זה הכל. אם הייתם מחוברים לערוץ סאונד קודם, אתם עדיין שומעים אותו. אבל בטסקט אתם ביוניקום. ואם אתם לא עושים את זה, אז טוסו אופליין.
אורח פורסם מרץ 21, 2004 דיווח פורסם מרץ 21, 2004 לא יודע אורן , אתמול בבוקר טסתי וליוניקום היה ערוץ קול ואף הרבה טייסים בכל העולם שידרו בו. כמו כן אתמול בערב כשעזרתי לטייס חדש להתחבר, ה UNICOM היה פעיל ביותר בקול וגם כמובן בטקסט.
Atar_Omri פורסם מרץ 21, 2004 דיווח פורסם מרץ 21, 2004 כמעט אף אחד לא משדר קול ביוניקום, הרוב שולחים הודעות.
אורח פורסם מרץ 21, 2004 דיווח פורסם מרץ 21, 2004 האמריקאים בכלל לא שולחים טקסט, כולם שם מדקלמים את המיקום ומה שהם עושים. היחידים שרושמים טקסט זה אנחנו או כשיש טיסה בחו"ל ויש מטוסים שהם בנתיבים חוצים אז רואים אותם רושמים טקסט או קריאה ביוניקום. רן.
Oren Geva פורסם מרץ 21, 2004 דיווח פורסם מרץ 21, 2004 כן אבל... ה-AVC לא שונה מהותית מה-RW. הוא עדיין מתחבר לצ'אנל שמישהו פתח על מחשב מסויים. אז פעם הפקח היה פותח RW. היום זה כבר פונקציה שמובנית ב-ASRC. אבל עדיין - אם אף אחד לא פותח צ'אנל של יוניקום, אז אין צ'אנל של יוניקום. קרה לי לא פעם שעברתי ליוניקום, ונשארתי בערוץ הקול של הפקח האחרון.
hagay פורסם מרץ 21, 2004 דיווח פורסם מרץ 21, 2004 אורן אצלי הבעיה שגם לטקסט הוא לא עובר (הSB) וכאן עיקר הבעיה.
Shadi Abo Ahmad פורסם מרץ 21, 2004 דיווח פורסם מרץ 21, 2004 אורן אצלי הבעיה שגם לטקסט הוא לא עובר (הSB) וכאן עיקר הבעיה. מקסימום תכייל 122.8 ב COM1 של המטוס ואתה מסודר על יוניקום בטקסט. לגבי ערוץ קול יוניקום, זה יכול ליצור בעיות רבות ובמקום לעזור לטייסים זה יכול לגרום לבלבול גדול! למה? כי בכל שרת קול של הרשת יש ערוץ יוניקום, ויכול בקלות להיווצר מצב ששני טייסים באותו איזור כל אחד נכנס לשרת אחר ולערוץ יוניקום אחר, אף אחד לא ישמע את השידורים של השני ומכאן נוצר נתק! תחשבו על מצב כזה עם 5 טייסים או אפילו יותר באותו איזור שכל אחר בערוץ יוניקום אחר!!! לעומת זאת, בטקסט כולם יקבלו את ההודעה שלכם לא משנה על איזה שרת הם :idea:
Oren Geva פורסם מרץ 22, 2004 דיווח פורסם מרץ 22, 2004 AVC TUNER אולי יפתור את הבעיה בעתיד באופן מלא http://www.simhardware.co.nz/products/p ... 0&typeid=1 כרגע זה עובד ליוניקום של ניו זילנד
Izik Bakshi פורסם מרץ 22, 2004 דיווח פורסם מרץ 22, 2004 חברים אני רוצה להוסיף לדברים של שאדי וליישר קו ערוץ יוניקום יכול להיות קיים בכל שרת קול של ואטסים לכן כאשר אתה מתחברים ליוניקום הוא מחבר אותכם רק בטקסט מהסיבה שהוא לא יכול לבחור בשבילכם לאיזה שרת קול של יוניקום לחבר אותכם, לכן החיבור הקולי הוא ידני דוגמא: אתם באים לנחות בבן גוריון ואתם רואים את ELY 444 בשדה, הפניה אליו תהיה באמצעות טקסט ושם תוכלו להגיד לו להתחבר לערוץ יוניקום על שרת AVSIM לדוגמא, ותוכלו לדבר קולי עם ELY444, כמובן שימוש באנגלית בלבד על ערוצי יוניקום.