עבור לתוכן
HZyoni

^בשעה טובה^ פתחתי את ה FSX :))

Recommended Posts

פורסם

בשעה טובה ו מוצלחת היה נימאס לי כבר ליראות ה FSX סגור בתוך הקופסה הזאת !

ולחכות עם ה אפדייתים של התוכנות ל FSX... הייתי חייב ליראות אייך זה

אמרתי לעצמי מה זה משנה בסוף יום אחד כולם יעברו ל FSX וכל התוכנות והסינרים יתעדכנו בסופו של דבר אז יאאלה @#@$# :bad-words: בוא ניפתח את זה כבר !!!!

..........

אני כרגע מתקין (ממש מאט את המחשב)

המפרט שלי הוא : AMD athlon 64 processor 3800+

1 GB of RAM

ATI RADEON x850

250GB Hard Driveניראה לכם מספיק חזק ל FSX??

אז הספר בהמשך אייך זה ומה יש בוא וגם אנסה לעלות תמונות

השמח לענות על כל מיני שאלות ל FSX ...

מזל טוב !!! :mrgreen:

פורסם

יוני תתחדש.

בצע חיפוש כאן, וקרא את פורומי FSX ב- AVSIM ו- FLIGHTSIM בכדי להבין מה קורה ומה לעשות לשיפור פעולת הסימ'. תוכל לשפר את ריצת הסימ' משמעותית עם עוד גיגה זיכרון תואם וזהה. ללא תוספים הסימ' שלך, מכוון כראוי, יוכל לרוץ במהירות 15-20 מסגרות כשהכל ימינה.

פורסם

חבר'ה אתם צודקים!!

צריך להתחיל להזיז ת'תחת ולהתקין את פלייט סימולטור X ואז כולם יהיו באותו סימולטור וזה כל הכיף! :lol:

אני מאמין שרוב התוספים והתוספות לפלייט סימולטור 2004 יעבדו גם על X...

כבד..לא כבד..מה זה משנה? בכל מקרה כל שנה יורדים המחירים של החומרה..ויחד עם זה מוצאים דרכים חדשות להפעיל ולתפעל את הסימולטור עם יותר סיצועים על גרפיקה גובהה יותר...

בתקווה...

פורסם
חבר'ה אתם צודקים!!

צריך להתחיל להזיז ת'תחת ולהתקין את פלייט סימולטור X ואז כולם יהיו באותו סימולטור וזה כל הכיף! :lol:

כבד..לא כבד..מה זה משנה? בכל מקרה כל שנה יורדים המחירים של החומרה..ויחד עם זה מוצאים דרכים חדשות להפעיל ולתפעל את הסימולטור עם יותר סיצועים על גרפיקה גובהה יותר...

בתקווה...

כתבתי כבר עשרות פעמים שהרבה דברים שנעשו לFS9 לאו דווקא יעבדו בFSX כל מה שנעשה עם SCASM הוא בעייתי כרגע, צריך להיות סובלניים עד שמיקרוסופט יוציאו SDK מסודר ואולי תהיה אפשרות להוציא תיקונים. עד אז כולנו נחכה בסבלנות כי אף אחד לא יודע כלום.

פורסם

שלום

היום התקנתי את הX .ומה אני אגיד לכם-הופתעתי לטובה!!!!,למרות שאין לי מחשב חזק במיוחד (

amd2500

1 GB זכרון

GF6800 עם 128 מ"ב זכרון),

המשחק רץ בצורה סבירה ברמת פירוט טובה והרבה יותר יפה מ 2004 ,גם המטוסים נראים,מרגישים,ונשמעים הרבה יותר טוב,והכי כייף מבחינתי:סוף סוף יש מטוס שיגרור את הדאון שלי למעלה,אני אצרף תמונות מאוחר יותר.

פורסם

ה- FSX נראה מצויין יחסית ל- FS9 אבל אנשים אני מאוד מאוכזב.

המחשב שלי כולל:

AMD FX-62 DUAL CORE

4 גיגה DDR2

שתי FX 7950 SLI כולל 2 גיגה זכרון

דיסק 10,000 RPM

ופינוקים נוספים.

שאני בחור קונפיגורציה טובה אני מאבד המון FPS. ציפיתי שמיקרוסופט ישפרו את המנוע הגרפי אבל לפי מה שנראה הם לא עשו יותר מידי.

אולי באנת שיצא הויסטה ו- DIRECTX 10 נראה שיפור.

דביר

פורסם

דווקא יש שיפור בגרפיקה לעומת FS9 ,גם בהגדרות בינוניות הגרפיקה בFSX הרבה יותר יפה,למשל,הגרפיקה הדיפולטית באלסקה,הרבה יותר יפה בFSX ,בלי להתקין תוספים ובלי שום דבר.נכון,יש לFS9 תוספים ברמות פירוט מטורפות שהFSX לא יגיע אליהן לעולם-אבל מצד שני,קניה של כמה מהם עולה הרבה מאוד כסף,וזה,בלי להזכיר כמובן את האופציות שנוספו במשחק עצמו,כל מחשב עם מפרט סביר שנקנה בשנה האחרונה-יריץ את FSX בצורה מדהימה.

פורסם
חבר'ה אתם צודקים!!

בתקווה...

כתבתי כבר עשרות פעמים שהרבה דברים שנעשו לFS9 לאו דווקא יעבדו בFSX כל מה שנעשה עם SCASM הוא בעייתי כרגע, צריך להיות סובלניים עד שמיקרוסופט יוציאו SDK מסודר ואולי תהיה אפשרות להוציא תיקונים. עד אז כולנו נחכה בסבלנות כי אף אחד לא יודע כלום.

:shock:

אוקיי, זה אומר שעובדה לא יפעל בFSX... מילא הגיע הזמן לשפצר ולגמור את הסנרי הזה...

נא להתחבר על מנת להגיב

You will be able to leave a comment after signing in

התחברות לאתר

• יצירת חדש...