HZyoni פורסם אוקטובר 26, 2006 דיווח פורסם אוקטובר 26, 2006 בשעה טובה ו מוצלחת היה נימאס לי כבר ליראות ה FSX סגור בתוך הקופסה הזאת ! ולחכות עם ה אפדייתים של התוכנות ל FSX... הייתי חייב ליראות אייך זה אמרתי לעצמי מה זה משנה בסוף יום אחד כולם יעברו ל FSX וכל התוכנות והסינרים יתעדכנו בסופו של דבר אז יאאלה @#@$# :bad-words: בוא ניפתח את זה כבר !!!! .......... אני כרגע מתקין (ממש מאט את המחשב) המפרט שלי הוא : AMD athlon 64 processor 3800+ 1 GB of RAM ATI RADEON x850 250GB Hard Driveניראה לכם מספיק חזק ל FSX?? אז הספר בהמשך אייך זה ומה יש בוא וגם אנסה לעלות תמונות השמח לענות על כל מיני שאלות ל FSX ... מזל טוב !!! :mrgreen:
HZyoni פורסם אוקטובר 26, 2006 מחבר דיווח פורסם אוקטובר 26, 2006 ממש גדול ניראה מאוד אמיתי מאשר FS9 ה סינרים "חיים" !!! רק שזה מאוד איטי אם מעלים את הגרפיקה במחשב שלי ! חבל...
Ben Cohen פורסם אוקטובר 26, 2006 דיווח פורסם אוקטובר 26, 2006 יש מצב לתמונות יוני? (של החבילה) תוסיף עוד ג'יגה ראם ואני בטוח שיהיה שיפור משמעותי... תתחדש ותהנה! כמה שאני מתגעגע לLA...
mickey lip פורסם אוקטובר 26, 2006 דיווח פורסם אוקטובר 26, 2006 סוף סוף. נו , שיהיה במזל טוב, אני מקווה שהלידה היתה קלה.
Opher Ben Peretz פורסם אוקטובר 26, 2006 דיווח פורסם אוקטובר 26, 2006 יוני תתחדש. בצע חיפוש כאן, וקרא את פורומי FSX ב- AVSIM ו- FLIGHTSIM בכדי להבין מה קורה ומה לעשות לשיפור פעולת הסימ'. תוכל לשפר את ריצת הסימ' משמעותית עם עוד גיגה זיכרון תואם וזהה. ללא תוספים הסימ' שלך, מכוון כראוי, יוכל לרוץ במהירות 15-20 מסגרות כשהכל ימינה.
HZyoni פורסם אוקטובר 26, 2006 מחבר דיווח פורסם אוקטובר 26, 2006 מה אז הכל ביגלל חיסרון של עוד 1GB of RAM ??? וזה יהיה מהיר לחלוטין ??
תומר עינבר פורסם אוקטובר 26, 2006 דיווח פורסם אוקטובר 26, 2006 חבר'ה אתם צודקים!! צריך להתחיל להזיז ת'תחת ולהתקין את פלייט סימולטור X ואז כולם יהיו באותו סימולטור וזה כל הכיף! אני מאמין שרוב התוספים והתוספות לפלייט סימולטור 2004 יעבדו גם על X... כבד..לא כבד..מה זה משנה? בכל מקרה כל שנה יורדים המחירים של החומרה..ויחד עם זה מוצאים דרכים חדשות להפעיל ולתפעל את הסימולטור עם יותר סיצועים על גרפיקה גובהה יותר... בתקווה...
Ido Rosenthal פורסם אוקטובר 26, 2006 דיווח פורסם אוקטובר 26, 2006 חבר'ה אתם צודקים!!צריך להתחיל להזיז ת'תחת ולהתקין את פלייט סימולטור X ואז כולם יהיו באותו סימולטור וזה כל הכיף! אני מאמין שרוב התוספים והתוספות לפלייט סימולטור 2004 יעבדו גם על X... כבד..לא כבד..מה זה משנה? בכל מקרה כל שנה יורדים המחירים של החומרה..ויחד עם זה מוצאים דרכים חדשות להפעיל ולתפעל את הסימולטור עם יותר סיצועים על גרפיקה גובהה יותר... בתקווה... כתבתי כבר עשרות פעמים שהרבה דברים שנעשו לFS9 לאו דווקא יעבדו בFSX כל מה שנעשה עם SCASM הוא בעייתי כרגע, צריך להיות סובלניים עד שמיקרוסופט יוציאו SDK מסודר ואולי תהיה אפשרות להוציא תיקונים. עד אז כולנו נחכה בסבלנות כי אף אחד לא יודע כלום.
תומר עינבר פורסם אוקטובר 27, 2006 דיווח פורסם אוקטובר 27, 2006 אוקי מסכים איתך...לא ידעתי...רק מה זה SCASM? תודה
spoty1 פורסם אוקטובר 29, 2006 דיווח פורסם אוקטובר 29, 2006 שלום היום התקנתי את הX .ומה אני אגיד לכם-הופתעתי לטובה!!!!,למרות שאין לי מחשב חזק במיוחד ( amd2500 1 GB זכרון GF6800 עם 128 מ"ב זכרון), המשחק רץ בצורה סבירה ברמת פירוט טובה והרבה יותר יפה מ 2004 ,גם המטוסים נראים,מרגישים,ונשמעים הרבה יותר טוב,והכי כייף מבחינתי:סוף סוף יש מטוס שיגרור את הדאון שלי למעלה,אני אצרף תמונות מאוחר יותר.
codvir פורסם אוקטובר 29, 2006 דיווח פורסם אוקטובר 29, 2006 ה- FSX נראה מצויין יחסית ל- FS9 אבל אנשים אני מאוד מאוכזב. המחשב שלי כולל: AMD FX-62 DUAL CORE 4 גיגה DDR2 שתי FX 7950 SLI כולל 2 גיגה זכרון דיסק 10,000 RPM ופינוקים נוספים. שאני בחור קונפיגורציה טובה אני מאבד המון FPS. ציפיתי שמיקרוסופט ישפרו את המנוע הגרפי אבל לפי מה שנראה הם לא עשו יותר מידי. אולי באנת שיצא הויסטה ו- DIRECTX 10 נראה שיפור. דביר
ha5mvo פורסם אוקטובר 30, 2006 דיווח פורסם אוקטובר 30, 2006 אולי באנת שיצא הויסטה ו- DIRECTX 10 נראה שיפור. Don't know about DX10, but it actualy runs slower on vista
spoty1 פורסם אוקטובר 30, 2006 דיווח פורסם אוקטובר 30, 2006 דווקא יש שיפור בגרפיקה לעומת FS9 ,גם בהגדרות בינוניות הגרפיקה בFSX הרבה יותר יפה,למשל,הגרפיקה הדיפולטית באלסקה,הרבה יותר יפה בFSX ,בלי להתקין תוספים ובלי שום דבר.נכון,יש לFS9 תוספים ברמות פירוט מטורפות שהFSX לא יגיע אליהן לעולם-אבל מצד שני,קניה של כמה מהם עולה הרבה מאוד כסף,וזה,בלי להזכיר כמובן את האופציות שנוספו במשחק עצמו,כל מחשב עם מפרט סביר שנקנה בשנה האחרונה-יריץ את FSX בצורה מדהימה.
Ilan Jonas פורסם אוקטובר 30, 2006 דיווח פורסם אוקטובר 30, 2006 חבר'ה אתם צודקים!!צריך להתחיל להזיז ת'תחת ולהתקין את פלייט סימולטור X ואז כולם יהיו באותו סימולטור וזה כל הכיף! אני מאמין שרוב התוספים והתוספות לפלייט סימולטור 2004 יעבדו גם על X... כבד..לא כבד..מה זה משנה? בכל מקרה כל שנה יורדים המחירים של החומרה..ויחד עם זה מוצאים דרכים חדשות להפעיל ולתפעל את הסימולטור עם יותר סיצועים על גרפיקה גובהה יותר... בתקווה... כתבתי כבר עשרות פעמים שהרבה דברים שנעשו לFS9 לאו דווקא יעבדו בFSX כל מה שנעשה עם SCASM הוא בעייתי כרגע, צריך להיות סובלניים עד שמיקרוסופט יוציאו SDK מסודר ואולי תהיה אפשרות להוציא תיקונים. עד אז כולנו נחכה בסבלנות כי אף אחד לא יודע כלום. :shock: אוקיי, זה אומר שעובדה לא יפעל בFSX... מילא הגיע הזמן לשפצר ולגמור את הסנרי הזה...
Ido Rosenthal פורסם אוקטובר 30, 2006 דיווח פורסם אוקטובר 30, 2006 נכון,יש לFS9 תוספים ברמות פירוט מטורפות שהFSX לא יגיע אליהן לעולם אני מבטיח לך שלא רק שהוא יגיע הוא יתעלה על FS9... תומר - SCASM זה קומפיילר שהופך קבצי SCM לBGL.
Opher Ben Peretz פורסם אוקטובר 30, 2006 דיווח פורסם אוקטובר 30, 2006 אתה תראה שיפור באיכות וירידה נוספת של לפחות 15% בביצועים. אולי באנת שיצא הויסטה ו- DIRECTX 10 נראה שיפור.
ha5mvo פורסם אוקטובר 30, 2006 דיווח פורסם אוקטובר 30, 2006 כל מחשב עם מפרט סביר שנקנה בשנה האחרונה-יריץ את FSX בצורה מדהימה. most would beg to differ