codvir פורסם אוקטובר 29, 2006 דיווח פורסם אוקטובר 29, 2006 אני לא יודע אם זה כבר נשאל בעבר אז תסלחו לי. למה הפורום לא תומך ב-RSS? (או שאולי לא שמתי לב אז תסלחו לי שוב). תודה דביר
danb2000 פורסם אוקטובר 29, 2006 דיווח פורסם אוקטובר 29, 2006 ואני שואל מה זה לעזאזל ה-RSS הזה שכ"כ הרבה אתרים מתהדרים בו :?:
codvir פורסם אוקטובר 29, 2006 מחבר דיווח פורסם אוקטובר 29, 2006 RSS זו טכנולגיה להעברת מסרים ללא צורך להיכנס לפורום עצמו. נגיד שבתוכנת ה- RSS (חינם) אני מסמן את הפורום שלנו כאן, כל הודעה שתרשם בפורום תופיע לי על הצג של המחשב ללא צורך להיכנס לפורום ולבדוק כל הזמן. זה בגדול מאוד ה- RSS דביר
danb2000 פורסם אוקטובר 29, 2006 דיווח פורסם אוקטובר 29, 2006 RSS זו טכנולגיה להעברת מסרים ללא צורך להיכנס לפורום עצמו.נגיד שבתוכנת ה- RSS (חינם) אני מסמן את הפורום שלנו כאן, כל הודעה שתרשם בפורום תופיע לי על הצג של המחשב ללא צורך להיכנס לפורום ולבדוק כל הזמן. זה בגדול מאוד ה- RSS דביר ....כלומר צריך תוכנה חיצונית כלשהי כדי להנות מהפונקציות הללו??? יש המלצות???
codvir פורסם אוקטובר 29, 2006 מחבר דיווח פורסם אוקטובר 29, 2006 ....כלומר צריך תוכנה חיצונית כלשהי כדי להנות מהפונקציות הללו??? יש המלצות??? כן, צריך תוכנה חיצונית. פשוטה מאוד מאוד להפעלה, בעצם לחיצת כפתור ונגמר הסיפור. אני ממליץ על SharpReader, תוכנת חינם וקלה מאוד והכי חשוב עושה את עבודתה. תוריד אותה מכאן http://www.sharpreader.net דביר
Ilan Jonas פורסם אוקטובר 30, 2006 דיווח פורסם אוקטובר 30, 2006 זה דבר יפה RSS,אבל אני לא בטוח שאנחנו רוצים את צריכת רוחב הפס שלו. נראה :wink:
codvir פורסם אוקטובר 30, 2006 מחבר דיווח פורסם אוקטובר 30, 2006 זה דבר יפה RSS,אבל אני לא בטוח שאנחנו רוצים את צריכת רוחב הפס שלו. נראה אני בחודשים הקרובים מתכנן להרים שרת רציני בחברת שרתים לפעילות הפרטית שלי. אשמח לארח את פורום VATIL בשרת שלי ולחסוך לכם את עלויות הפס. דביר
Shadi Abo Ahmad פורסם אוקטובר 30, 2006 דיווח פורסם אוקטובר 30, 2006 זה דבר יפה RSS,אבל אני לא בטוח שאנחנו רוצים את צריכת רוחב הפס שלו. נראה :wink: רוחב הפס הוא פחות מדאיג. הבעייה בהוספת RSS לפורום היא בעצם בגלל עומס ה "בקשות" על השרת, מכיוון שיש הרבה תוכנות ותוספים לדפדפנים שחלק מהם מעדכנים את התוכן באופן אוטומטי בלי התערבות המשתמש. עוד לא נמצא פתרון ל FLOOD PROTECTION , לכן לא מומלץ להכניס את האופציה הזאת לפורום , במיוחד כשזה מאוחסן על שרת משותף שמאחסן עוד מאות אם לא אלפי אתרים :roll:
AaronDagan פורסם נובמבר 2, 2006 דיווח פורסם נובמבר 2, 2006 שאדי, ידידי, יפה דיברת. אני מכיר את פונקציית ה- RSS ולמה שהיא מסוגלת מתחומים אחרים. הרעיון שימושי ויעיל למי שזקוק - אבל באמת זקוק - לאספקת מידע רצופה. אני לא כל כך בטוח (ופה אני מסכים עם אילן), שזה מה שהפורום של VATIL זקוק לו. אהבתי את נושא FLOOD PROTECTION והעובדה שעדיין לא נמצא עבור בעייה זו פתרון משביע רצון. נחכה ונראה לאן יובילו הדברים כי הצפיפות ברשת גדלה מיום ליום.