Roi Sarid פורסם נובמבר 1, 2006 דיווח פורסם נובמבר 1, 2006 בוקר טוב לכולם. האם יש אפשרות לשמוע את הפיקוח בבן גוריון לייב? ואני מתכוון לא דרך סקאנרים וכו' בתודה רבה רועי שריד.
Itay Zecharia פורסם נובמבר 1, 2006 דיווח פורסם נובמבר 1, 2006 לפני זמן רב יוסי כהן בשיתוף עם תומר העלו לשידור מספר ערוצים, ביניהם את העמדות השונות של ב"ג. שרת הקול היה נשמע באמצעות Winamp. הדבר אפשרי לחלוטין.
Opher Ben Peretz פורסם נובמבר 1, 2006 דיווח פורסם נובמבר 1, 2006 פעל זמן קצרצר ונפסק לא במקרה. סביר שעקב נימוקי ביטחון, אני מסופק שקיבלו אישור. לפני זמן רב יוסי כהן בשיתוף עם תומר העלו לשידור מספר ערוצים, ביניהם את העמדות השונות של ב"ג. שרת הקול היה נשמע באמצעות Winamp. הדבר אפשרי לחלוטין.
Matan Solomon פורסם נובמבר 1, 2006 דיווח פורסם נובמבר 1, 2006 פעל זמן קצרצר ונפסק לא במקרה. סביר שעקב נימוקי ביטחון, אני מסופק שקיבלו אישור.לפני זמן רב יוסי כהן בשיתוף עם תומר העלו לשידור מספר ערוצים, ביניהם את העמדות השונות של ב"ג. שרת הקול היה נשמע באמצעות Winamp. הדבר אפשרי לחלוטין. אכן הפסיק, בגלל בעיות ביטחוניות עד כמה שידוע לי. בהתחלה היה פתוח לכולם, לאחר מכן רק טייסים ומורשים הורשו לשמוע, ואחרי זה זה נסגר לגמרי...