Izik Bakshi פורסם נובמבר 6, 2006 דיווח פורסם נובמבר 6, 2006 אני לצערי יצטרך לפעול ככה, כמו שפעלתי בשאר הסימולטורים עד שלא היה ברירה:פשוט להישאר בגירסה הקודמת, ואז לעבור (באיחור).. ככה עשיתי עם FS2002, נשארתי איתו בערך שנה אחרי שFS9 שוחרר, וגם לצערי עם 2000. ועכשיו בגלל שאני בצבא ובקושי בבית אין לי זמן אפילו לקנות מחשב (כן.. עצוב) לכן הפעם העיכוב אצלי במעבר סימולטור (ומחשב) יהיה בעוד שנתיים. נצטרך למתוח את יכולות המחשב עד שהוא באמת יהיה גרוטאה עד אז. :cry: לדעתי זה בסדר לעבור באיחור, ואפילו רצוי מאוד.
makover פורסם נובמבר 7, 2006 דיווח פורסם נובמבר 7, 2006 אני עובד עם VISTA ,והדמו עובד ללא שום בעיות חוץ מתופעות של כח המעבד. אבל בהחלט עובד!
Yarden Ben-Dor פורסם נובמבר 7, 2006 דיווח פורסם נובמבר 7, 2006 אני לצערי יצטרך לפעול ככה, כמו שפעלתי בשאר הסימולטורים עד שלא היה ברירה:פשוט להישאר בגירסה הקודמת, ואז לעבור (באיחור).. ככה עשיתי עם FS2002, נשארתי איתו בערך שנה אחרי שFS9 שוחרר, וגם לצערי עם 2000. ועכשיו בגלל שאני בצבא ובקושי בבית אין לי זמן אפילו לקנות מחשב (כן.. עצוב) לכן הפעם העיכוב אצלי במעבר סימולטור (ומחשב) יהיה בעוד שנתיים. נצטרך למתוח את יכולות המחשב עד שהוא באמת יהיה גרוטאה עד אז. :cry: לדעתי זה בסדר לעבור באיחור, ואפילו רצוי מאוד. אני עובר רק שאין ברירה, כלומר שדברים שיוצאים כבר לא תומכים יותר בסימולטור הקודם, וכשבאמת דברים קריטיים כבר לא תומכים בסימולטור קודם- עוברים. FS2002 לדוגמא נמחק אצלי לגמרי כשיצא LDS