Izik Bakshi פורסם ספטמבר 12, 2003 דיווח פורסם ספטמבר 12, 2003 שלום חברים יקרים אני בא להודיע לכם על שינוי חד פעמי שיהיה השבת בשעות של האירוע. השינוי הוא שהאירוע יתקיים בין השעות 21:00 - 00:00 לפי שעון ישראל השינוי נבע בגלל שבתחום שעות אלה מגיעה קבוצה של טייסים מחו"ל בטיסה לארץ מקניה לכן הגעתי להחלטה לשלב את שני האירועים יחד. אני רוצה לציין שהדבר הוא חד פעמי ובשבת הבאה נחזור למתכונת רגילה אני רוצה להזכיר לכל הטייסים שלפי כללי ואטסים ברגע שיש טייס זר בערוץ רוגר, חובה על כל הערוץ לעבור לשפה האנגלית. ומכיון שמחר יהיו טייסים זרים אני מבקש מכל הטייסים שטסים לדעת דיבור בקשר בשפה האנגלית. ושוב אני מבקש מכולם לעבור על תחקיר האירוע של ה-30 באוגוסט מכיוון שהוא מכיל דגשים חשובים לכל מי שמעונין הלינק הבא מכיל פרטים על הקבוצה שמגיעה http://forums.avsim.net/dcboard.php?az= ... 0601&page= שיהיה לכולם סוף שבוע טוב ושקט להשמע ברשת...
Oren Geva פורסם ספטמבר 12, 2003 דיווח פורסם ספטמבר 12, 2003 זה פורום PIC בAVSIM. לא יצא לי להיכנס אליו כבר כמה זמן אבל עושה רושם שאילו חבר'ה רציניים... מה שאומר... אנחנו על המפה! אני מקווה שאני אוכל לעשות לפחות טיסה קצרה בערב, כדי לראות את החבר'ה האלה מגיעים. כמה טייסים צפויים?
Ilan Jonas פורסם ספטמבר 12, 2003 דיווח פורסם ספטמבר 12, 2003 הארוע הוא מסדרת הארועים היוקרתית שנקראת PIC on Vatsim. אני יבר בקבוצה הזו של משתמשי PIC (המטוס היחיד כמעט שאני מטיס), ואת הארוע הזה אנחנו מתכננים כבר הרבה זמן - או יותר נכון המארגן של הארועים מתכנן את זה הרבה זמן (מדובר במייק בווינגטון, חבר הנהלת ואטסים וVP לענייני טיסה). לטייסים מתקדמים יותר מומלץ מאד להצטרף לטיסה המעניינת הזו - כל העדכונים יופיעו בלינק שנמצא למעלה בהודעה של איציק, או כאן... מי שלא רוצה לטוס את כל הטיסה הארוכה יכול להצטרף בדרך (כבר יש כמה שיצטרפו בדרך), בעיקר משדות התעופה של מצריים (שארם ולוקסור הם מועמדים מתאימים במיוחד). אגב אפשר להשתמש בכל מטוס, למרות שהארוע הוא של PIC ורוב האנשים ישתמשו בו. טייסים צפויים - לא ידוע... מי שבא ברוך הבא! אלה טיסות של איכות ולאו דווקא כמות (בכוונה נבחרות טיסות מעניינות באירועים האלה, גם הפעם היציאה מקניה לא פשוטה והטיסה עוברת באזורים שחדשים לרוב הטייסים). נתראה מחר, אילן