Izik Bakshi פורסם נובמבר 5, 2006 דיווח פורסם נובמבר 5, 2006 תל אביב עולה ב 20:30 עד 23:00, טיסה נעימה.
zmatan פורסם נובמבר 5, 2006 דיווח פורסם נובמבר 5, 2006 גישה גם עלתה,בואו בבקשה לעשות תנועה והרבה!! IFR ו-CVFR מוזמנים!!!!
Matan Solomon פורסם נובמבר 5, 2006 דיווח פורסם נובמבר 5, 2006 אני אגיע עוד 30-45 דקות ככה.. ואני איתו :] יפה מאוד דפקת מונה היום איציק :] חייבים לבוא
Izik Bakshi פורסם נובמבר 5, 2006 מחבר דיווח פורסם נובמבר 5, 2006 חברים, התנצלותי בפניכם, בסביבות השעה 21:30, VRC קרס, לאחר ריסט מסנגר לא הצליח להתחבר, לא VRC ולא ASRC, ולצערי אין לי כל אפשרות כרגע לחזור לפקח, מקווה שזה יפתר במהרה ואם לא, אז שוב קבלו את התנצלותי.
Izik Bakshi פורסם נובמבר 5, 2006 מחבר דיווח פורסם נובמבר 5, 2006 עופר, תודה על הגיבוי בזמן הנכון וברגע הנכון, אותרו אצלי שני וירוסים ונמחקו, כרגע הכל עובד ותקין.
אבישי פורסם נובמבר 5, 2006 דיווח פורסם נובמבר 5, 2006 חבר'ה תשתדלו לעלות בשעות נוחות,היום היה משחק חשוב מאוד ככה שזה לא מסתדר,עכשיו כבר 11 ופיקוח מלא אבל מחר בצפר :!: :?
Ran Ben Shmuel פורסם נובמבר 5, 2006 דיווח פורסם נובמבר 5, 2006 אוף...... עד שסוף סוף היה לי קצת פנאי מהצבא נתקלתי בשתי תקלות זהות אגב. לחיצה על כפתור מסויים ב FMC של ה ATR גרמה למסך שחור וקריסת הסימולטור. לפני ההמראה הייתה לי עוד סבלנות להתחבר מחדש, אבל בגישה לנתב"ג כבר לא. הבאגים ב ATR פשוט רבים מידי לצערי... בכל מקרה סורי מתן ותודה לעופר על הפיקוח עד איזור נתב"ג
zmatan פורסם נובמבר 5, 2006 דיווח פורסם נובמבר 5, 2006 חבר'ה תשתדלו לעלות בשעות נוחות,היום היה משחק חשוב מאוד ככה שזה לא מסתדר,עכשיו כבר 11 ופיקוח מלא אבל מחר בצפר :!: :? אני לא אגיד מה שאני חושב,אבל רק שתידע שאנחנו עולים כשאנחנו יכולים ולא לפי הלו"ז הצפוף שלך.גם לי יש בי"ס ולכל שאר הפקחים ועדיין אנחנו מפקחים.מי שיכול בא ונהנה. שמח שיש לך עוד טענות....
אבישי פורסם נובמבר 5, 2006 דיווח פורסם נובמבר 5, 2006 חבר'ה תשתדלו לעלות בשעות נוחות,היום היה משחק חשוב מאוד ככה שזה לא מסתדר,עכשיו כבר 11 ופיקוח מלא אבל מחר בצפר :!: :? אני לא אגיד מה שאני חושב,אבל רק שתידע שאנחנו עולים כשאנחנו יכולים ולא לפי הלו"ז הצפוף שלך.גם לי יש בי"ס ולכל שאר הפקחים ועדיין אנחנו מפקחים.מי שיכול בא ונהנה. שמח שיש לך עוד טענות.... תתחיל להרגיע כן?!אף-אחד לא ביקש שתגיב!רק הערתי!
zmatan פורסם נובמבר 5, 2006 דיווח פורסם נובמבר 5, 2006 חבר'ה תשתדלו לעלות בשעות נוחות,היום היה משחק חשוב מאוד ככה שזה לא מסתדר,עכשיו כבר 11 ופיקוח מלא אבל מחר בצפר :!: :? אני לא אגיד מה שאני חושב,אבל רק שתידע שאנחנו עולים כשאנחנו יכולים ולא לפי הלו"ז הצפוף שלך.גם לי יש בי"ס ולכל שאר הפקחים ועדיין אנחנו מפקחים.מי שיכול בא ונהנה. שמח שיש לך עוד טענות.... תתחיל להרגיע כן?!אף-אחד לא ביקש שתגיב!רק הערתי! אתה ממש חצוף אם אתה חושב שרק הערת.אני לא אכנס לזה פה כי זה לא המקום.אבל רק כדאי שאתה תירגע.
Or Netzer פורסם נובמבר 5, 2006 דיווח פורסם נובמבר 5, 2006 חבר'ה תשתדלו לעלות בשעות נוחות,היום היה משחק חשוב מאוד ככה שזה לא מסתדר,עכשיו כבר 11 ופיקוח מלא אבל מחר בצפר :!: :? אני לא אגיד מה שאני חושב,אבל רק שתידע שאנחנו עולים כשאנחנו יכולים ולא לפי הלו"ז הצפוף שלך.גם לי יש בי"ס ולכל שאר הפקחים ועדיין אנחנו מפקחים.מי שיכול בא ונהנה. שמח שיש לך עוד טענות.... תתחיל להרגיע כן?!אף-אחד לא ביקש שתגיב!רק הערתי! אתה ממש חצוף אם אתה חושב שרק הערת.אני לא אכנס לזה פה כי זה לא המקום.אבל רק כדאי שאתה תירגע. ובזה נגמרה הפגנת השרירים משני הצדדים, ללכת לשתות כוס מים קרים, להדליק סרטון של מטוס נוחת, ולהרגע.
Izik Bakshi פורסם נובמבר 5, 2006 מחבר דיווח פורסם נובמבר 5, 2006 חברים, בבקשה לא להיגרר. אבישי, בזמן האחרון עליתי על תל אביב בכל מני שעות רק כדי לגלות מה הן השעות הכי נוחות שגם בהם מקבלים תנועה, וגיליתי שהשעות שנוחות לרוב החברים כאן זה 21:00 עד 23:00 פחות או יותר, תמיד יש מבין כולנו כאלה שהשעות האלה לא מתאימות, אי אפשר לרצות את כולם כולל כולם. לעניין, היום הפיקוח התחיל ב 20:30, בלי קשר למשחק, אני חושב שאלו שעות בסדר גמור גם לאחד כמוך שהוא תלמיד, זוכר מה אמרתי מקודם? אי אפשר לרצות את כולם, והערב היתה לך אפשרות בחירה בין משחק או רשת, בחרת משחק ואני מקווה שהקבוצה שלך ניצחה, בפעם הבאה אני מקווה שתבחר רשת. שבוע טוב.
moti פורסם נובמבר 5, 2006 דיווח פורסם נובמבר 5, 2006 תודה לכל הפקחים על הפיקוח המצוין! היה נחמד להסיר קצת חלודה אחרי כמה חודשים בלי לטוס אונליין.
mickey lip פורסם נובמבר 5, 2006 דיווח פורסם נובמבר 5, 2006 חברים, בבקשה לא להיגרר.אבישי, בזמן האחרון עליתי על תל אביב בכל מני שעות רק כדי לגלות מה הן השעות הכי נוחות שגם בהם מקבלים תנועה, וגיליתי שהשעות שנוחות לרוב החברים כאן זה 21:00 עד 23:00 פחות או יותר, תמיד יש מבין כולנו כאלה שהשעות האלה לא מתאימות, אי אפשר לרצות את כולם כולל כולם. לעניין, היום הפיקוח התחיל ב 20:30, בלי קשר למשחק, אני חושב שאלו שעות בסדר גמור גם לאחד כמוך שהוא תלמיד, זוכר מה אמרתי מקודם? אי אפשר לרצות את כולם, והערב היתה לך אפשרות בחירה בין משחק או רשת, בחרת משחק ואני מקווה שהקבוצה שלך ניצחה, בפעם הבאה אני מקווה שתבחר רשת. שבוע טוב. גם אני בחרתי רשת, את הרשת של דוידוביץ,הבעיה היא שהיא זזה רק פעם אחת. חבורת אפסים. טוב אחרי שהוצאנו את התסכול אפשר ללכת לישון. לילה טוב. נ.ב אבישי, הערה שלך היתה מיותרת לחלוטין לטעמי.
Dolav Nitay פורסם נובמבר 5, 2006 דיווח פורסם נובמבר 5, 2006 תודה לכל מי שטס, היתה תנועה די טובה , פעם ראשונה פיקחתי היום על מגדל עם השגחה של איציק(תודה)
Matan Solomon פורסם נובמבר 5, 2006 דיווח פורסם נובמבר 5, 2006 יפה מאוד, תנועה סבירה, אחלה פיקוח, וממש לא היום שלי... נהנתי גם מעופר שהחליף את איציק, וגם מאיציק, מתן היום דפק מונה, וגם דולק נתן אחלה פיקוח לצערי אחרי J12 שקיבלתי מעופר בדרך מאילת לב"ג, דקה לפני שירה, פתאום רוחות מטורפות, המהירות עולה בשניה, ובום קרא שעל OVER SPEED, אחרי זה לא התייאשתי הלכתי לב"ג והמראתי לאילת, פינל באילת, רוחות די מטורפות 15 קשר, באתי קצת נמוך אבל בסדר, ובום בילדינג קראש מעל העגורנים של הנמל, והייתי הרבה מעליהם !! לא היום שלי בקיצור, אבל תודה לפקחים ולטייסים שטסו להם