Yahav Barzilay פורסם נובמבר 6, 2006 דיווח פורסם נובמבר 6, 2006 אהלן אנשים. מחר 7.11.2006 אני עולה לאימון על מגדל שדה דב משעה 18:30 עד שעה 20:30. אני מודיע מראש מפני שבדר"כ אין תנועה בשדה, ובגלל שאני ניגש למבחן בקרוב אני מצפה לתנועה. אם יתאפשר אני אקיים עוד אימון מתוכנן במשך השבוע, אז תהיו מוכנים להוריד השבוע אבק מהפחנועים :mrgreen: מצפה לראות אתכם, יהב.
Yahav Barzilay פורסם נובמבר 7, 2006 מחבר דיווח פורסם נובמבר 7, 2006 תזכורת!!! היום מ-18:30 פקחים נוספים מוזמנים להצטרף. להשמע על הקשר.
Yahav Barzilay פורסם נובמבר 7, 2006 מחבר דיווח פורסם נובמבר 7, 2006 סגרתי חצי שעה מוקדם יותר בשל חוסר תנועה. 3 וחצי מטוסים במשך שעה וחצי. תודה למי שהיה. ותודה לאוהד על ההשגחה.
Ran Bonfil פורסם נובמבר 7, 2006 דיווח פורסם נובמבר 7, 2006 סגרתי חצי שעה מוקדם יותר בשל חוסר תנועה.3 וחצי מטוסים במשך שעה וחצי. תודה למי שהיה. ותודה לאוהד על ההשגחה. מי טס עם חצי מטוס.. מעניין :roll: תודה על הפיקוח יהב, באמת הייתה תנועה דלילה למדיי, כשהתחברתי ראיתי שעזב אותך מטוס בדיוק, אני טסתי במשך 40 דקות, והיה שקט על הערוץ.. חבל, מודיעים שיש פיקוח, למה לא לנצל חצי שעה ממנו...
Yahav Barzilay פורסם נובמבר 7, 2006 מחבר דיווח פורסם נובמבר 7, 2006 סגרתי חצי שעה מוקדם יותר בשל חוסר תנועה.3 וחצי מטוסים במשך שעה וחצי. תודה למי שהיה. ותודה לאוהד על ההשגחה. מי טס עם חצי מטוס.. מעניין :roll: תודה על הפיקוח יהב, באמת הייתה תנועה דלילה למדיי, כשהתחברתי ראיתי שעזב אותך מטוס בדיוק, אני טסתי במשך 40 דקות, והיה שקט על הערוץ.. חבל, מודיעים שיש פיקוח, למה לא לנצל חצי שעה ממנו... לא בדיוק חצי מטוס אבל, פשוט התנתקות מהרשת בריצת המראה. בכל מקרה, כן רן אתה היית התנועה המרכזית אפשר להגיד, ותודה ותודה גם לחצי ולשניים האחרים