עבור לתוכן
mickey lip

יום הולדת שמח ל..פינקלס

Recommended Posts

פורסם

מזל טוב גבר.

המון תודה על כל מה שאתה עושה עבורנו.

התחביב הזה העניק לך הרבה במשך השנים, ואתה דואג להעניק מעצמך לתחביב לא פחות.

בהצלחה בהכל, תישאר על דרך המלך, אתה ג'נטלמן אמיתי.

פורסם

המון המון המון המון המון מזל טוב איש יקר!! :!: :!: :!:

המון תודה על העזרה שלך,התמיכה,והצחוקים=]עד 120 מקווה בהכי בריאות ואושר שיכול להיות :D

פורסם

במעמד שרשור זה אנו מתכבדים להנציח את מסיבת ההפתעה שנערכה למר פינקלס רן במפעלי R&D בע"מ.

יש לציין שאחרי המון לוגיסטיקה וכאב ראש לא קטן שחתן השמחה דאג לעשות לנו ההפתעה הייתה מושלמת :lol::lol::lol:

כאן הבחור מנסה לעכל אם הוא בא ל TFC של יום חמישי או למסבאה המקומית:

DSCN4030.JPG

בשני התמונות הבאות אנו יגולים לראות את הרעב הכבד ששרר בגג..ולא בגלל הקור שהיה :shock: :shock:

DSCN4031.JPG

DSCN4032.JPG

שימו לב איך איציק מלטף בעדנה את תוכנה של פיתתו בשעה שעדשת המצלמה תפסה על חם את שמוליק מציע הצעה מגונה לחתן השמחה... :D:D

DSCN4033.JPG

כאן נתפס בעדשת הצלם יורד כאסח על על מה שהיה פעם צורה של מאכל אדם :shock: :shock:

DSCN4034.JPG

קובי יקירי....כשרוצים זית אוכלים זית....למה להסס ?? :wink: :wink:

DSCN4037.JPG

ללא מילים !!!! :shock: :shock: :shock:

DSCN4038.JPG

סוף סוף ובשעה טובה איציק הצליח לעדן את פיתתו ובסוף האירוע זכה לתת ביס עם משקה קל ...כפיים :lol::lol:

DSCN4040.JPG

מסיבות שלא היו תלויות בהפקה חתן השמחה הגיע חולה, במאי הארוע קיבל החלטה קשה שכיבוי הנרות בעוגת המטוסים שהגיעה באדיבות מישפחת ליפ יכובו ע"י צלחת חד פעמים ולא ע"י פיזור חיידקים לאויר הצח שבגג..ממש היה קשה לנחש מה הייתה המשאלה ....נראה לי משהו שמתחיל ב--ק-- ומסתיים ב--ט--?? אולי ?? :wink: :wink:

DSCN4042.JPG

כמובן שהייתה התכנסות רבתי ל TFC ולאחר מכן איציק החל את מבחני ההסמכה שלו להתרסקות מבוקרת בהונג קונג בהדרכת שלושת הקפטנים המוסמכים של פרוייקט 744 ELA,,כמובן שיש לציין שאיציק עבר בהצלחה את כול ההסמכות מרשויות R&D להתרסקות מבוקרת בקוקפיט

כל הכבוד :lol::lol::lol:

DSCN4043.JPG

עד כאן...מזל טוב לרן !!

פורסם
דודי, איך זה שלא רואים תמונות שאתה מצולם בהם? :wink:

המון תודה על האירוח, היה כיף ותענוג, גם להתרסק :lol: .

שוב מזל טוב לרן.

סיבה פשוטה..אני פשוט לא מופיע :oops: ..ראית מי צילם..לא?? !! :lol:

וגם פדיחות אני באתי הכי רעב מכולם.. :shock:

נא להתחבר על מנת להגיב

You will be able to leave a comment after signing in

התחברות לאתר

• יצירת חדש...