moti פורסם מרץ 22, 2004 דיווח פורסם מרץ 22, 2004 מישהו פעם ראה בארץ מטוסים של Northwest או American airlines או כל חברה שבאה בלילה וטסה על הבוקר מבן גוריון כמו החברות האירופאיות? עם איזה מטוסים הם באים? :roll:
GILG פורסם מרץ 22, 2004 דיווח פורסם מרץ 22, 2004 או קיי זה קצת מבלבל... נורטווסט אמריקן איירלינס ויונייטד איירלינס לא טסות לארץ! בלוח טיסות של בן גוריון כתוב "כאילו" הן נוחתות בנתב"ג אבל בעצם זאת טיסת שיתוף ומה שנקרא "code share" זאת מאין קוד שיתוף של כמה חברות תעופה. רק לא מזמן אלעל חתמה על הסכמים בכל העולם עם חברות זרות. קיי אל אם מבצעת את הטיסה לארץ בשיתוף עם נורט ווסט לדוגמא יונייטד עם לופטהנזה ואמריקן עם סוויס החברה האמריקאית היחדיה שמגיעה לארץ היא "קונטיננטל" בטיסה יומית מניוארק ב777.
Gal פורסם מרץ 22, 2004 דיווח פורסם מרץ 22, 2004 בקשר לחברות ארופאיות כמו שאמרת רובן מגיעות לארץ בסביבות הערב וממריאות בבוקר ולחלק כמו לבריטיש ולסוויס יש שתי טיסות אזכמובן אז יש גם טיסות יום מלאות באור יום אבל חלק יוצאות ממש מוקדם בין 5 ל7 בבוקר. בעבר פאן אם טסה לארץ וגם "טאוור אייר" (תקנו אותי אם אני טועה) נדמה לי שרן טס בפאן אם או משהו כזה. . וגם לפני ה11 בספטמבר גם דלתא טסה לארץ עם MD-11 (אני גם טסתי איתם לארה"ב) הנחיתות היו ב12:00 (DL096) והמראות ב14:00 (DL097)
GILG פורסם מרץ 23, 2004 דיווח פורסם מרץ 23, 2004 פאן אם לא הגיעו לת"א אף פעם אתה מתבלבל עם טי דאבל יו איי.... בקשר לחברות האירופאיות 90% מהטיסות נוחתו בין שתיים לחמש אחה"צ ולא כפי שציינת...
Gal פורסם מרץ 23, 2004 דיווח פורסם מרץ 23, 2004 טוב לדעת כי פעם אחרונה שבדקתי בצורה רצינית הייתה בחופש הגדול הקודם. ובקשר לפאן אם אז סביר שטעיתי תמיד טוב שיש מי שיתקן אותך ויעזור לך.
Oren Geva פורסם מרץ 23, 2004 דיווח פורסם מרץ 23, 2004 לא טעית, כי אני טסתי בפאן אם בשנת 1989 מת"א לפרנקפורט (זה היה ההאב שלהם באירופה) ומשם לניו יורק ולוס אנג'לס באותה טיסה (טיסת המשך עם אותו מספר טיסה).